Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: PSG tilbød Vinicius 12 gange mere i løn

Skrevet af bold
søn 19. jun 09:38

Vinicius Junior ser ud til at forlænge i Real Madrid, og dermed takker brasilianeren nej til en vanvittigt lukrativ aftale i PSG.Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
PSG er det rene gift for fodbolden. Jeg citerer mig selv fra Milan-tråden ved at påstå, at UEFA har hånden lige så meget oppe i røven på PSG, som FIFA har på Qatar.
Mojn do!
Skrevet af Kejseren af Japan
Jeg troede ikke at klubberne måtte forhandle med spillere under kontrakt før de sidste 6 måneder?
Skrevet af Michaz
@Martinovic
Mener du ikke tungen?
Skrevet af TAG
Omvendt?
Vi ville ikke kunne ændre hinandens holdninger alligevel.
Skrevet af Nickdkinter
Tænker alt hvad der overhovedet kan komme derop
Skrevet af Snigskytten
Kejser

Det mente jeg heller ikk. Sååå det er da lige overraskende hvis de har snakket sammen. Altså med mindre real sgu have givet lov til det
Moral er godt.....
Skrevet af Maradona-Messi
Man er jo nødt til at få sat en stopper for det her vanvid! Det ødelægger fodbolden indefra.
Skrevet af realmadrid94
Nogle af elementerne i super league er rigtig gode. De gode elementer ville være fede at få implementeret. Lad os få lønloft i de nationale ligaer.
Skrevet af Aussie
“Jeg troede ikke at klubberne måtte forhandle med spillere under kontrakt før de sidste 6 måneder?” - Lige som med at bryde FFP regler, handler det jo for disse klubber altid mere om at have gode advokater, end at respektere reglerne generelt!
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Hvordan kan en klub i Frankrig love sponsorater i Qatar?
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af liljim
så få dog lukket den klub!
Skrevet af siposip
:-) Tror overhovedet ikke på den artikel...Hvad skulle PSG bruge Vinicius til lige nu? Smide ham på bænken i et par år? Lugter mere af at Marca(Madrid avis) puster mere til ilden i det status tab Madrid har lidt som klub efter at Mbappe handlen glippede...Der går nærmest ikke en dag uden at en Spansk et-eller-andet er ude med en svada omkring PSG. Begge klubber er stenrige og har absolut intet at sige til hinanden vdr etik og moral, så er en kæmpe joke i mine øjne. Men sælger selvfølgelig clicks og aviser.
Skrevet af Genialt
Der har været flere eksempler på klubber har tilbudt spillere kæmpe kontrakter hvis de lader deres kontrakt hos den nuværende klub løbe ud, og så venter en eller to sæsoner inden de skifter gratis til klubben.

Burde det ikke give en kæmpe bøde?

Og det er da endnu værre hvis det passer at "de" vil tilbyde ham sponsorater fra Qatar, det er da så langt ude at FFP jo bliver helt ødelagt.

Er det blot at ændre det hele til at de må hyre spillere for ½ år af gangen og ingen transfer summer er involveret ?
Skrevet af realmadrid7
Tror overhovedet ikke på den artikel...Hvad skulle PSG bruge Vinicius til lige nu? Smide ham på bænken i et par år? Lugter mere af at Marca(Madrid avis) puster mere til ilden i det status tab Madrid har lidt som klub efter at Mbappe handlen glippede.

Jeg skal ikke kunne sige om rygtet er sandt eller løgn, ligesom samtlige øvrige rygter. Men du kan jo starte med at forholde dig til artiklen.

1. Det er ikke Marca, men Sport der er kommet med det.

2. Der står direkte i artiklen her PSG ville have Vinicius til at lade sin kontrakt udløbe i 2024, så de skulle jo netop ikke hente ham endnu og smide ham på bænken.
Skrevet af JuanitoMaravilla
@siposip

Også er der nogen som dig, der ikke vil indse, at der er forskel på en medlemseget klub som Real Madrid og PSG.

Dit had til Real Madrid er større end din begejstring for fodbold.
Skrevet af Kejseren af Japan
Det mente jeg heller ikk. Sååå det er da lige overraskende hvis de har snakket sammen. Altså med mindre real sgu have givet lov til det


Det virker bare lidt usandsynligt at Real skulle tillade andre klubber at lokke deres spillere ved kontraktudløb. Der er jo ingen penge at hente for Real ved den manøvre. Hvis de ville købe ham, var sagen selvfølgelig en anden
Skrevet af siposip
JuanitoMaravilla:

Dit had til Real Madrid er større end din begejstring for fodbold.

? Had ligefrem...Tænker at du er for viderekomne. Men c´mon start jeres egen "Super" League så kan i jo selv lave reglerne ;-)
Skrevet af JesperA46
Og der er stadig mennesker der ser positivt på, at danske spillere skifter til den slags lande, herunder Tyrkiet, Saudi Arabien, Qatar, Rusland, mfl. Hvis ikke vi tager afstand til korruption og brud på demokratiet, så er det dobbeltmorale af værste skuffe, at tiljuble den slags skifte. Mange råber op om PSG, og deres korrupte oliepenge fra Qatar. Det er dog selvsamme mennesker der tiljubler Strygers skifte til Tyrkiet, hvor man har samme overbevisning til demokrati, menneskesyn, penge og rettigheder. Føj
Skrevet af Fl@skebøf
Det er ikke ofte jeg bruger afsky/had om noget i fodbold, men PSG er ved at være der. Gennemført vammel lorte klub.
Skrevet af JuanitoMaravilla
@siposip

Det er flot, at du kan sætte en sætning sammen. Du kan jo åbenlyst ikke sætte dig ind i tingene, som er grundlaget for at have en debat.
annonce
0