Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Rösler bliver ny træner i AGF

Skrevet af bold
man 13. jun 07:36

Tyske Uwe Rösler bliver ny cheftræner i AGF. Han overtager tøjlerne i Aarhus, efter David Nielsen er stoppet. Læs hele nyheden her
Skrevet af vitusgr
satme også på tide der er noget der falder på plads
KSDH
Skrevet af MR. Buur
Hmm så må man se om han kan udrette mirakler med en trup der på de bedste dage er temmelig middelmådig.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af TheUnitedWay
Velkommen til. Vi må håbe at du formår at forløse potentialet i truppen :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af BoroDane
Hmm så må man se om han kan udrette mirakler med en trup der på de bedste dage er temmelig middelmådig.


Det er måske lige at undersælge truppen, som helt sikkert er god nok til at kæmpe med om en top-6 placering på samme måde som en god håndfuld af klubber pånær de to FC klubber. Det var en kæmpe underpræstation sidste sæson, men det er stadig en ganske fin trup efter superligastandard, som naturligvis skal forbedres på nogle punkter denne sommer.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af law
Godt hvis tingene snart falder på plads. Kan ikke helt finde ud af hvad jeg mener om ham som trænervalg. Er der nogen der ved noget om hvad for en type fodbold han vil have sine hold til at spille ?

Stig Inge får en travl sommer, for der skal også ske et eller andet med truppen, der trænger til forstærkning.
Skrevet af Toon Toon!
Umiddelbart et fint valg, tror jeg. Og ja, truppen er da klart god nok til at kæmpe med om top 6. Jeg håber vi beholder Patrick Mortensen og henter 2-3 nye kanter - så har Rösler et fint materiale at arbejde med.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Taco mix
Dejligt at se, at det ikke er en fra den danske "trænerkarrusel"
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af cloc
Det virker interessant. Måske ligefrem manager om 1 år og stig ud :)
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af BoroDane
Jeg håber vi beholder Patrick Mortensen og henter 2-3 nye kanter - så har Rösler et fint materiale at arbejde med.


Det kommer an på, om der skal spilles med kanter eller 3-5-2, som truppen i højere grad er bygget til. Så kan man nøjes med at hente 1-2 angribere og en højre wingback, samt formentlig få mere ud af Kahl, der ikke har sine styrker i det defensive. Kurminowski vil også få mere ud af at få en makker, da han aldrig bliver en spiller der piller en bold ned i to meter højde.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af SotD
Ser man bort fra to knapt så gode ophold i hhv. Wigan og Leeds, så har han et ganske pænt træner CV. Nedrykningen med Fortuna Düsseldorf senest er selvfølgelig årsagen til at AGF overhovedet er interessant, men det bliver nok ikke et langtids projekt, hvis man ser på historikken fra både Rösler og AGF, der jo lever nomadetilværelser på den front.

Med Uwe Rösler og Stig-Inge Bjørnebye på forsædet mangler man dog ikke international erfaring. Spørgsmålet er dog, om det er vejen frem for en dansk klub der notorisk har haft lidt svært ved at finde den rette balance i armenes pendulering.
Silkeborg IF
Skrevet af Toon Toon!
God pointe Boro. Det blir sindssygt spændende om Rösler kommer med et klart spilkoncept, som truppen køber ind på.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af KSDHx
Fedt det bliver spændende med højt pres og hurtigt direkte angribende spil
Skrevet af bruger
Sådan det lyder fanme godt. Håber virkelig det bliver pisse lækkert..og Stig finder et par klasse spillere,og lækker kæften på alle hatere, dejlig david Nielsen blev fyret det var fanme på tide,efter så elendigt spil i en evighed.. KSDH
Skrevet af Stefzka
Jeg ved i hvert fald, at Rösler som regel kommer med noget lidt Klopp inspireret fodbold, med fokus på et højt pres og hurtig boldomgang, men hvilken tysker gør ikke det efterhånden. :D
Skrevet af Chris1234
At folk kalder AGFs trup god nok til top 6 er sgu lidt en joke. AGF har måske 4-5 spillere til top 6 resten er på vej i deres livs efterår hvad angår deres fodboldkarriere. Jeg spår endnu en ekstrem svær sæson medmindre man går amok i transfervinduet. At de køber Vejles HB er en god start, men der mangler så meget mere. Og de mangler den sværeste spiller at finde, en mand der kan score mål.
Skrevet af Aussie
Ser man bort fra to knapt så gode ophold i hhv. Wigan og Leeds, så har han et ganske pænt træner CV


Tjah, man kan vel også sige at udover perioden i Malmø (og nogle få kampe i Molde), har alle hans trænede hold vundet omkring 40% af deres kampe… er det nok i Aarhus?
Skrevet af BoroDane
At folk kalder AGFs trup god nok til top 6 er sgu lidt en joke. AGF har måske 4-5 spillere til top 6 resten er på vej i deres livs efterår hvad angår deres fodboldkarriere.


Det der kan du jo sige om langt de fleste hold. Selvfølgelig har AGF en trup der kan være i top-6 og den bliver også forstærket i løbet af sommeren.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Slettet(351118220707)
Hårdt arbejde, stram disciplin, højt pres - Det lugter lidt af AGF vil have gavn af at hente Mogensen tilbage fra Brentford hvor Uwe R. jo også har haft en fortid som træner.
Skrevet af masaso
@Chris1234

Det er altid så fjollet at se folk dømme om en trup er til top 6 eller ej. De færreste havde vel gloet på SIFs trup i starten af sidste sæson og sagt "dét der, det er en Bronze-trup". Det handler om så meget mere, om spillestil, energi, momentum, daglig træning og form, osv. En trups "potentiale" er så svært at spå om på forhånd. Især når AGF har mange halv-nye spillere på holdet som skulle prøve at slå igennem i en periode hvor holdet spillede forfærdeligt under en træner som var løbet tør for ideer og hvor spillere og spillestil ikke passede sammen.
Det er altså svært at vise sit sande individuelle niveau på et hold midt i en dyb spillemæssig krise.
Er dog enig i, at et par spillere på holdet ikke har niveau til mere end bunden af ligaen (*host* Lund). Men de bliver formentlig skiftet ud allerede nu.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Han er en dinosaurus ham Uwe, men han passer vel fint til agf, der ikke har så mange ambitioner i spillet.

Jeg tror, at agf skal hente 4-5 spillere til startopstillingen, hvis de ikke skal have store problemer i den kommende sæson.
annonce
0