Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor meget betaler Randers som leje sum? Nu ved jeg f.eks. Den klub Sory kaba er lejet til betaler 6.5 mil bare som leje sum,

Forventer dog Randers betaler en mindre lejesum men nok stadigvæk lidt... Måske 300 tusinde euro så hvis de køber ham for 700 betaler de samlet 1 mil Euro for Gutten :)
6,5 mil i leje ?? Arrgh det nægter jeg sgu at tro på.. så sgu de betaler en 1/3 af hans værdi
der er kun en 32 - peter møller vor tids største fodboldspiller :D
"Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt. Det ser rigtigt godt ud, meen vil nu godt lige se lidt mere fra hans side."


Han skal også selv acceptere at skifte til Randers, og det lyder det til, at han gerne vil lige nu. Han ser simpelthen så god ud. Potentielt ligatopscorer. Hvis han bomber mål ind resten af sæsonen, så kan det være, at han hellere vil lade lejeperioden løbe ud og så skifte til en anden klub end Randers. Så føler han måske ikke, at han behøver det karrieretrin i Kronjylland. Så det er bare med at få den underskrift, så længe han er interesseret. Jeg synes, at han har bevist, at han er pengene værd.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Men hvor lugter sætningen "Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt" dog bare af Kronjylland :D

Det er den jyske mentalitet. I dette tilfælde tror jeg dog bare, man skal skynde sig at få noget blæk på et papir ;)
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
@To Madeira
Helt enig.
Selvom vi er påpasselige typer, så bør man dog også holde sig for øje, at hans markedsværdi potentielt allerede er steget pba. de præstationer, han har leveret hidtil i Randers. Og hvis vi antager - hvilket vi vel kan tillade os, når vi ved, hvad Genk betalte i sin tid - at købsoptionen allerede ligger et stykke under hans markedsværdi, så er der som skrevet ikke noget at rafle om.

Han kan jo ligeså godt blive solgt fra Randers som Genk til sommer (eller endda til vinter fra Randers, hvis man når at lave en transfer), og hvis han får en fast aftale med Randers er han jo - så længe han præsterer - sikker på spilletid, hvis han ikke skulle blive solgt til sommer.

Så mon ikke det hele lander med en aftale, hvis Randers kan/vil betale hans lønkrav, som jo nok vil være en sikker top3 i truppen.
Randers!
Fck=guldet.
6,5 mil i leje ?? Arrgh det nægter jeg sgu at tro på.. så sgu de betaler en 1/3 af hans værdi


Det er på Transfermarkt, det var på adskillige hollandske medier... De Lauven var meget tilfreds med kunne låne ham, og holdte ikke nogle ting skjult, de betaler en loan on fee på €875 tusinde Euro. Det er 6.5 mil Dkk.

5 mill i kontanter eller Moks?
Kan godt være jeg er blå, men det er da også favorabelt for Odey at skifte til en klub hvor han får spilletid og stjernestatus og mulig europæisk fodbold næste år, og samtidig performer i.
I know what you did last decade against Hobro
han virker til at trives i klubben, når man ser ham med holdkammeraterne efter scoring er der smil og glimt i øjet
virker som det perfekte match og han er helt sikkett vellidt i truppen, virker det til

han har brug for at tanke selvtillid og kunne komme videre til en endnu større klub, rfc mangler den lynhurtige kolde angriber

man skal heller ikke undervurdere betydningen af kehinde kamara odey oppe foran, tre spillere deer har været på væsentlig større adresser og som umiddelbart passer perfekt sammen i rfc

jeg tror den er rimelig sikker og så må vi håbe han fortsætter de gode takter og holder sig skadesfri!

er også enig at med det han har vist indtil nu og rfc holdets form og trup så er han potentiel liga topscorer
Køb for saaaatan.

Odey må vel også have lysten til at forsætte i Rfc hvor alt bare spiller for ham og han virkeligt får foldet sit potentiale ud.

Jovist han kan komme til en "bedre" klub for bare at ende på bænken og trille fingre.

I Rfc har han spillere omkring sig hvor alt bare falder i hak.
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
annonce