Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Randers tæt på AIK-angriber

man 17. jun 2013
Randers FC er ifølge Expressen tæt på AIK Stockholms 22-årige angriber Viktor Lundberg.

Læs hele nyheden her
Det er lidt af en maalsluger - kun 87 kampe til at lave 12 maal... BUM

Det er lidt af en maalsluger - kun 87 kampe til at lave 12 maal... BUM

Nok omkring samme statestik som Ronnie Schwartz havde da han var 22 år, så ja, du har nok ret, han kan umuligt blive en god spiller for randers...
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Nu er det ikke ligefrem fordi Ronnie Schwartz er en fantastisk fodboldspiller.
Randers FC Liverpool FC Juventus Jeg bruger ikke briller.
Interessant#:

Det er simpelthen knivskarpt set! Jeg vil ikke gå ind og forklare dig, hvorfor tallene ikke ser bedre ud end de gør. Men for at argumentere for, at han ville være en god mand for Randers, så vil jeg belyse det med at han har en ret høj markedsværdi selvom han kun er 22 år. Han virker som om, at han er et sindsygt godt skud, hvilket selvfølgelig kan hjælpe ham til at score nogle flere mål...

http://www.youtube.com/w…y3_Mujp9pJ0

http://www.youtube.com/w…kAqOO1yW9S8

http://www.transfermarkt…_75568.html

Når det er sagt, så ved jeg ikke, hvilken plads han skal dække. For mig at se så er han den samme spiller som Schwartz, Lasse Rise, Martin Svensson. Hvorimod vi Randers kun besidder en decideret striker; Brock-Madsen. Spændende ser Viktor ud, men har vi ikke spillere med hans kvaliteter??

I øvrigt bør Randers hente ham her til midterforsvaret!

http://www.transfermarkt…171376.html

Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Kunne de ikke købe en pisse god neger!
Jeg vil ikke gå ind og forklare dig, hvorfor tallene ikke ser bedre ud end de gør. Men for at argumentere for, at han ville være en god mand for Randers, så vil jeg belyse det med at han har en ret høj markedsværdi selvom han kun er 22 år.


Jeg bøjer mig i støvet for din argumentation.
Sendt fra min brødrister
Ikke for at pisse på nogen, men ser niveauet i Sverige ikke utroligt lavt ud i de videoer der...

Måske folk skulle holde sig til at kommentere artiklen i stedet for at begynde på mudderkast. Alle ved jo udemærket godt at en angriber rent objektivt bliver målt på sin mål statistik, og vi alle godt at det langt fra altid giver det rigtige billede af spilleren. Man kan dog heller ikke bruge transfermarkts værdiansættelse af spillere til at konkludere på om han er god eller ej.

Så måske man skulle lade folk, der kender til spillerens kvaliteter kommentere på, hvorvidt han er god nok eller ej til Randers.

On-topic

Jeg kender desværre ikke til spilleren, men mener i den grad Randers hungre efter offensive spillere med kvalitet. Synes Brock-madsen har gjort det ok, men synes han mangler at blive mere målfarlig.
Under bæltet?
Freja & Thor!!
Ja. Målbæltet!
- Danmark: Randers FC - - - - -
annonce