Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Randers tæt på AIK-angriber

Skrevet af bold
man 17. jun 2013
Randers FC er ifølge Expressen tæt på AIK Stockholms 22-årige angriber Viktor Lundberg.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Interessant
Det er lidt af en maalsluger - kun 87 kampe til at lave 12 maal... BUM

Skrevet af parma
Det er lidt af en maalsluger - kun 87 kampe til at lave 12 maal... BUM

Nok omkring samme statestik som Ronnie Schwartz havde da han var 22 år, så ja, du har nok ret, han kan umuligt blive en god spiller for randers...
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Skrevet af PR92
Nu er det ikke ligefrem fordi Ronnie Schwartz er en fantastisk fodboldspiller.
Randers FC Liverpool FC Juventus Jeg bruger ikke briller.
Skrevet af Shizey
Interessant#:

Det er simpelthen knivskarpt set! Jeg vil ikke gå ind og forklare dig, hvorfor tallene ikke ser bedre ud end de gør. Men for at argumentere for, at han ville være en god mand for Randers, så vil jeg belyse det med at han har en ret høj markedsværdi selvom han kun er 22 år. Han virker som om, at han er et sindsygt godt skud, hvilket selvfølgelig kan hjælpe ham til at score nogle flere mål...

http://www.youtube.com/w…y3_Mujp9pJ0

http://www.youtube.com/w…kAqOO1yW9S8

http://www.transfermarkt…_75568.html

Når det er sagt, så ved jeg ikke, hvilken plads han skal dække. For mig at se så er han den samme spiller som Schwartz, Lasse Rise, Martin Svensson. Hvorimod vi Randers kun besidder en decideret striker; Brock-Madsen. Spændende ser Viktor ud, men har vi ikke spillere med hans kvaliteter??

I øvrigt bør Randers hente ham her til midterforsvaret!

http://www.transfermarkt…171376.html

Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Skrevet af BerdiinH
Kunne de ikke købe en pisse god neger!
Skrevet af Troels Power
Jeg vil ikke gå ind og forklare dig, hvorfor tallene ikke ser bedre ud end de gør. Men for at argumentere for, at han ville være en god mand for Randers, så vil jeg belyse det med at han har en ret høj markedsværdi selvom han kun er 22 år.


Jeg bøjer mig i støvet for din argumentation.
Sendt fra min brødrister
Skrevet af Mbjarno
Ikke for at pisse på nogen, men ser niveauet i Sverige ikke utroligt lavt ud i de videoer der...
Skrevet af *Rolver*

Måske folk skulle holde sig til at kommentere artiklen i stedet for at begynde på mudderkast. Alle ved jo udemærket godt at en angriber rent objektivt bliver målt på sin mål statistik, og vi alle godt at det langt fra altid giver det rigtige billede af spilleren. Man kan dog heller ikke bruge transfermarkts værdiansættelse af spillere til at konkludere på om han er god eller ej.

Så måske man skulle lade folk, der kender til spillerens kvaliteter kommentere på, hvorvidt han er god nok eller ej til Randers.

On-topic

Jeg kender desværre ikke til spilleren, men mener i den grad Randers hungre efter offensive spillere med kvalitet. Synes Brock-madsen har gjort det ok, men synes han mangler at blive mere målfarlig.
Skrevet af irtysh
Under bæltet?
Freja & Thor!!
Skrevet af Rasmus Klump
Ja. Målbæltet!
- Danmark: Randers FC - - - - -
Skrevet af hju
Ja han holder et lidt bedre snit end superbomberen Jesper Lange der i sidste sæson scorede 4 mål i 30 kampe... BUM
Skrevet af irtysh
Klippene på youtuben ser fornuftige ud og jeg synes, at det kunne være pænt med en svensk frisure i truppen.
Freja & Thor!!
Skrevet af Steffen_1982
Nej, nej, nej. Et mål pr 7 ´ende kamp. Det var da en utrolig dårlig statistik for en angriber. Smid ham på porten. Hvis Randers skal have en angriber, så skal det være en som scorer i mindst hver 2. kamp.

Hvis jeg var sportsdirektør, så havde jeg sagt nej, tak, til at få ham. Om jeg så fik penge for at hente ham til klubben.

Synes hellere Randers skulle kigge på nogle angribere som, Rory Patterson (Derry), Leon Benko (Rijeka), Chris Malonga (Lausanne), Marco Magno Morales Tavares (Maribor), Michal Ordos (Sigma Olomouc), Petter Vaagen Moen (Lillestrøm).
Danmark: Randers FC - Siden 2003 Tyrkiet: Fenerbahce - Siden 2007 Fenerbahce Mestre 2011 - Nr 18 i alt ! BEVAR MODERNE FODBOLD !!!
Skrevet af Interessant
Tja en angriber er koebt til at lave maal, saa hvis hans spids kompetence er noget andet end det, saa er han da en "daarlig" angriber...

Ydermere nieauet i den svenske liga er jo heller ikke saa skraemmende - der har vaeret en del eksempler paa det foer. Jeg synes, at det er langt tid siden man har set en "god angriber" komme fra den svenske (og den norske for that matter) liga...

Skrevet af Freja57
Spændende mulighed ! Man foreslår på denne tråd i flæng en række potentielle udenlandske angribere til RFC - uden at vide noget som helst om de reelle muligheder for køb. Ønsketænkning ?
Skrevet af Thom@s75
Steffen_1982:
De folk du nævner som du syntes RFC skal kigge på, hvor har du fundet dem ?, hvilket managerspil ?. For ingen af dem har da bevist noget i deres karriere, og er alle knap 30 år....
Skrevet af Shizey
# Troels Power

Ja tak, bøj dig.
Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Skrevet af Steffen_1982
Thom@s75:
De havde et væsenlig større scoringssnit i sidste sæson, end Victor Lundberg. Som heller ikke har vist noget i hans karriere. Men håber da at bliver topscorer i Randers.
Danmark: Randers FC - Siden 2003 Tyrkiet: Fenerbahce - Siden 2007 Fenerbahce Mestre 2011 - Nr 18 i alt ! BEVAR MODERNE FODBOLD !!!
annonce
0