Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja han holder et lidt bedre snit end superbomberen Jesper Lange der i sidste sæson scorede 4 mål i 30 kampe... BUM
Klippene på youtuben ser fornuftige ud og jeg synes, at det kunne være pænt med en svensk frisure i truppen.
Freja & Thor!!
Nej, nej, nej. Et mål pr 7 ´ende kamp. Det var da en utrolig dårlig statistik for en angriber. Smid ham på porten. Hvis Randers skal have en angriber, så skal det være en som scorer i mindst hver 2. kamp.

Hvis jeg var sportsdirektør, så havde jeg sagt nej, tak, til at få ham. Om jeg så fik penge for at hente ham til klubben.

Synes hellere Randers skulle kigge på nogle angribere som, Rory Patterson (Derry), Leon Benko (Rijeka), Chris Malonga (Lausanne), Marco Magno Morales Tavares (Maribor), Michal Ordos (Sigma Olomouc), Petter Vaagen Moen (Lillestrøm).
Danmark: Randers FC - Siden 2003 Tyrkiet: Fenerbahce - Siden 2007 Fenerbahce Mestre 2011 - Nr 18 i alt ! BEVAR MODERNE FODBOLD !!!
Tja en angriber er koebt til at lave maal, saa hvis hans spids kompetence er noget andet end det, saa er han da en "daarlig" angriber...

Ydermere nieauet i den svenske liga er jo heller ikke saa skraemmende - der har vaeret en del eksempler paa det foer. Jeg synes, at det er langt tid siden man har set en "god angriber" komme fra den svenske (og den norske for that matter) liga...

Spændende mulighed ! Man foreslår på denne tråd i flæng en række potentielle udenlandske angribere til RFC - uden at vide noget som helst om de reelle muligheder for køb. Ønsketænkning ?
Steffen_1982:
De folk du nævner som du syntes RFC skal kigge på, hvor har du fundet dem ?, hvilket managerspil ?. For ingen af dem har da bevist noget i deres karriere, og er alle knap 30 år....
# Troels Power

Ja tak, bøj dig.
Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Thom@s75:
De havde et væsenlig større scoringssnit i sidste sæson, end Victor Lundberg. Som heller ikke har vist noget i hans karriere. Men håber da at bliver topscorer i Randers.
Danmark: Randers FC - Siden 2003 Tyrkiet: Fenerbahce - Siden 2007 Fenerbahce Mestre 2011 - Nr 18 i alt ! BEVAR MODERNE FODBOLD !!!
annonce