Snak

Mere indhold efter annoncen
Jovic til Bayern som afløser for Lewan? Har bevist sig i BL, og vil blive fodret på et tophold af gode folk bag sig. Mon ik han ku få selvtilliden tilbage og lave 15-20 kasser
En højre wing må være absolut højeste prioritet. Desværre fungerer Rodrygo simpelthen bare ikke på højre side. Gnabry ville være et klassekøb. Der er vel reelt ikke nogen bedre højre wing udover Salah, som har været forfærdelig i flere måneder. Generelt meget få gode højre wings i verden pt.. Synes Tchouameni har set spændende ud på det franske landshold. Jeg har ikke set hans Monaco-kampe, men hvis man lander ham, bliver det spændende at se, hvordan man vil fordele spilletiden på midtbanen. Forstærkning på backs også, men jeg ved fandme ikke lige hvem.
Jeg kan se, at en del madridistas ikke ligefrem er fans af Dani Carvajal. Jeg er meget uenig. Fra 2019 til starten af 2022 har Carvajal været utrolig skadesplaget, og så er det helt naturligt svært at finde en god rytme i sit spil. Nu har han dog spillet et halvt år uden en eneste skade, og vupti så er han igen en af verdens bedste højrebacker. Mon ikke, at det bare var skaderne, der gav ham problemer, folkens? Han er IMO stadig en af verdens bedste på sin position, og han har bevist det i dette forår med nogle monsterpræstationer.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Jeg er nu ret stor fan er Cavarjal. Dog mener jeg, at det er nødvendigt, at købe en back up/konkurrent. Både fordi han har været meget skadet de seneste sæsoner, hvilket har gjort at niveauet har svinget en del, men også fordi de eneste reele alternativer i truppen er Lucas V og Nacho og ingen af dem, på trods af at de gør det godt, har et top niveau på den position.
Jeg er kæmpestor fan af Carvajal, og der er ikke nogen, jeg hellere vil have på højrebacken end en skadesfri udgave af ham.

Problemet er dog, at den version eksisterer i et alt for lille omfang.

Vi taler om en spiller, der kom tilbage fra sit låneophold i Leverkusen i 2013. Siden har han spillet 25+ liga-kampe tre gange, hvoraf to af dem er 13/14 og 14/15. Dvs. 26 kampe eller mere i La Liga i én(!) af de sidste 7 sæsoner. Det var i øvrigt i Corona-sæsonen, som jeg roste ham for tidligere i tråden.

Det er imø. et mønster, der taler imod Carvajal som starter i Real Madrid; ikke en formildende omstændighed. Problematikken forstærkes blot yderligere af, at han er typen, der har brug for kontinuitet for at yde sit bedste.

I praksis er det knap nok Carvajal, der erstattes, skulle man hente en ny højreback. Bare se på Whoscoreds antal spillede minutter fra La Liga de sidste to sæsoner:

Vazquez 20/21: 1851
Vazquez 21/22: 1835

Nacho 20/21: 2000
Nacho 21/22: 1549

Carvajal 20/21: 952
Carvajal 21/22: 1553

Carvajal var stærk i afslutningen af denne sæsons CL, men det er kun et år siden, at man også var i CL-semi, hvor Carvajal præsterede 167 minutter mod 720 til både Nacho og Vazquez. Det er desværre uholdbart at sætte for megen lid til Carvajal.
For det første, tak for de mange gode og dybdegående svar. Hvorfor har i ikke en RM tråd ? :-D

Det er en hel del flere end jeg lige havde forventet.
Så thumps up for det.

Jeg er hellere ikke så rutineret i det nye bold, så jeg kommer med et svar og håber at jeg får svaret jer alle.

For det første, som jeg læser de fleste (undtagen en tror jeg) svar, så mener i at det er den ("gamle" 3 kløver i vil have til midtbane igen.

For det andet, der er ingen som nævner Hazard er han bare glemt ligesom Bale og Isco ?

For det tredje, jeg er helt enig i at der skal investeres i en højreback. (Man undres at man solgte Halimi for få år siden)

For det fjerde, er det slut med angriberere fra Bundesligaen, f.eks Nkunku.
Eller skal det være en 9´er.

For det femte og sidste, bekymre det jer ikke at så mange af de dyre køb ikke er blevet en succes.
(Eller ikke i forhold til indkøbsprisen/lønnen)

Isco, Bale, Hazard, Jovic der er sikkert en jeg har glemt, I burde jo være hoved og skulder foran Barcelona på vej ind i næste sæson.

Endnu engang, tak for alle svarene.
PS. I burde lave en klub tråd.
Ravnen 88:

Det var ellers noget du ville have svar på, men here goes.

1: Jeg ser gerne, at det gamle trekløver fortsætter ikke klubben. Ingen tvivl om det, men jeg mener nødvendigvis ikke de skal være faste startere længerer. Valverde og Camavinga har vist at de har et fornuftigt højt niveau, især Valverde. Derudover så synes jeg den unge franskmand fra Monaco (kan ikke lige stave hans ret komplicerede navn) ser spændende ud. Desuden så bliver de tre "gamle" jo heller ikke yngre, så nyt blod på midtbanen er et must.

2: Jeg er 100 % sikker på at Hazard fortsætter i klubben. Der skal komme et virkelig godt tilbud på ham før han selv vil skifte væk, og han har selv udtalt, at han gerne vil blive og bevise sit værd. Han ved at han skylder i klubben, så jeg er spændt på at se hvad hans niveau er næste sæson.

3: Hakimi blev solgt fordi han ikke kunne få den ønskede spilletid og fordi klubben havde brug for pengene på daværende tidspunkt.

4: En decideret 9´er skal hentes da alternativerne til Benzema ikke er i nærheden af at være gode nok. Om det skal være fra Bundesligaen ved jeg ikke, men han skal have nogle spillemæssige kvaliteter, der minder om Benzema, da han er vigtigt for opspillet og ikke kun som afslutter.

5: Jo for pokker! Siden de glade dage med Figo og Zidane som de dyre indkøb har det kun været C. Ronaldo, der for alvor har præsteret, men det gjorde han da så sandelig også. Bale har i perioder leveret bla med gode og vigtige mål, det må man ikke glemme, men han har været alt for meget skadet. Derudover så har han intet præsteret siden cl finalen i 18. Kaka var også en kæmpe skuffelse ala Hazard. Men sådan som markedet er i dag, så er det bare svært at finde kvalitets spillere, der ikke koster ret meget med mindre det er på en fri transfer eller de kun har et år tilbage af deres kontrakt.
@Ravnen88:

1). Ja, den *gamle* 3 kløver midtbane kan godt holde til et par sæsoner endnu, da Kvaliteten er så Høj som den nu engang er fra deres side, når de Peaker i en given kamp.

Rutine (gennem mange sæsoner) er meget vigtigt fremfor kun at satse på ungdom, bare spørg Liverpool, City, Chelsea og PSG som Real alle Knockoutede i denne sæsons CL.
2). Hazard er (i hvert fald i min egen personlige hukommelse) næsten fuldstændig glemt. Næste sæson må Absolut være hans SIDSTE sæson til at vise bare 30-35% af hans storhedstid i Chelsea (self. hvis Skaderne ikke rammer ham igen og igen).
Hvis næste sæson bliver lige så dårligt som de første 3 må han vel MED AFSTAND kategoriseres som Real historiens STØRSTE Transfer-Flop og skuffelse. tænk at betale hele 850 mio. kr. til en dengang 28 årig gut, med kun 1 sølle år tilbage på Kontrakten og vel nærmest var klar til at gå med krykker i hans sidste sæson i Chelsea. og så møder han op på sin første arbejdsdag i Real med en + 7-8 kilos overvægt og nærmest ren fedt, når man så på den Dunke han bare rundt med, der mindede om den Fantastiske Ronaldo Nazarios dunk fra de sidste år i Real, Milan og Corinthians.

Bale og isco var da i det mindste succesfulde fra tid til anden gennem nogle sæsoner (især under Zidane CL triumfer og ene Mesterskabs titel).
Men de 2 har også mistet meget kvalitet, ligesom Marcelo har og derfor er det helt Fair er deres tid er omme og kontrakterne ikke bliver forlænget. Tusind tak til dem alle 3.
3). Nej, jeg er ikke enig og synes bestemt ikke at der skal investeres i en Højre back, vi har rigeligt i Carvajal og Lucas i nogle år endnu.
+ vi har Lejet (med købsoption) i Shaktar en 18-årig meget talentfuld Brasiliansk Højre back ved navn Vinicius Tobias, som først og fremmest er tiltænkt 2. holdet, da han skal vænne sig til spillestilen og kulturen, men man mener at han har så stort et potentiale at han sagtens vil kunne komme i spil til 1. holdet allerede i hans første sæson efter sommerferien.

Til gengæld vil jeg meget gerne have at vi bliver dækket godt ind på den modsatte side på Venstre back, da Mendy er det klare Førstevalg. og så vil jeg faktisk ikke have noget imod at vi gav vores MEGET talentfulde venstre back fra Castilla holdet Miguel Gutierrez chancen, da han har virket meget lovende og imponerede mig især meget i sidste sæson i de håndfulde kampe han fik der.
Grundet af det var Marcelos afskeds-sæson i år og af Respekt og Ære for det, så er Miguel blevet bevidst ikke udtaget så meget, da både Ancelotti, klubledelsen og fansene har ment at det vil være helt fair at bruge Marcelo som 2. valg og give ham så meget spilletid som muligt (altså i Mendys Fravær).
annonce