Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LasseWR
Jovic til Bayern som afløser for Lewan? Har bevist sig i BL, og vil blive fodret på et tophold af gode folk bag sig. Mon ik han ku få selvtilliden tilbage og lave 15-20 kasser
Skrevet af Venstrefodet fjols
En højre wing må være absolut højeste prioritet. Desværre fungerer Rodrygo simpelthen bare ikke på højre side. Gnabry ville være et klassekøb. Der er vel reelt ikke nogen bedre højre wing udover Salah, som har været forfærdelig i flere måneder. Generelt meget få gode højre wings i verden pt.. Synes Tchouameni har set spændende ud på det franske landshold. Jeg har ikke set hans Monaco-kampe, men hvis man lander ham, bliver det spændende at se, hvordan man vil fordele spilletiden på midtbanen. Forstærkning på backs også, men jeg ved fandme ikke lige hvem.
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Jeg kan se, at en del madridistas ikke ligefrem er fans af Dani Carvajal. Jeg er meget uenig. Fra 2019 til starten af 2022 har Carvajal været utrolig skadesplaget, og så er det helt naturligt svært at finde en god rytme i sit spil. Nu har han dog spillet et halvt år uden en eneste skade, og vupti så er han igen en af verdens bedste højrebacker. Mon ikke, at det bare var skaderne, der gav ham problemer, folkens? Han er IMO stadig en af verdens bedste på sin position, og han har bevist det i dette forår med nogle monsterpræstationer.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Jesperl79
Jeg er nu ret stor fan er Cavarjal. Dog mener jeg, at det er nødvendigt, at købe en back up/konkurrent. Både fordi han har været meget skadet de seneste sæsoner, hvilket har gjort at niveauet har svinget en del, men også fordi de eneste reele alternativer i truppen er Lucas V og Nacho og ingen af dem, på trods af at de gør det godt, har et top niveau på den position.
Skrevet af GunnerSoren
Jeg er kæmpestor fan af Carvajal, og der er ikke nogen, jeg hellere vil have på højrebacken end en skadesfri udgave af ham.

Problemet er dog, at den version eksisterer i et alt for lille omfang.

Vi taler om en spiller, der kom tilbage fra sit låneophold i Leverkusen i 2013. Siden har han spillet 25+ liga-kampe tre gange, hvoraf to af dem er 13/14 og 14/15. Dvs. 26 kampe eller mere i La Liga i én(!) af de sidste 7 sæsoner. Det var i øvrigt i Corona-sæsonen, som jeg roste ham for tidligere i tråden.

Det er imø. et mønster, der taler imod Carvajal som starter i Real Madrid; ikke en formildende omstændighed. Problematikken forstærkes blot yderligere af, at han er typen, der har brug for kontinuitet for at yde sit bedste.

I praksis er det knap nok Carvajal, der erstattes, skulle man hente en ny højreback. Bare se på Whoscoreds antal spillede minutter fra La Liga de sidste to sæsoner:

Vazquez 20/21: 1851
Vazquez 21/22: 1835

Nacho 20/21: 2000
Nacho 21/22: 1549

Carvajal 20/21: 952
Carvajal 21/22: 1553

Carvajal var stærk i afslutningen af denne sæsons CL, men det er kun et år siden, at man også var i CL-semi, hvor Carvajal præsterede 167 minutter mod 720 til både Nacho og Vazquez. Det er desværre uholdbart at sætte for megen lid til Carvajal.
Skrevet af Ravnen88
For det første, tak for de mange gode og dybdegående svar. Hvorfor har i ikke en RM tråd ? :-D

Det er en hel del flere end jeg lige havde forventet.
Så thumps up for det.

Jeg er hellere ikke så rutineret i det nye bold, så jeg kommer med et svar og håber at jeg får svaret jer alle.

For det første, som jeg læser de fleste (undtagen en tror jeg) svar, så mener i at det er den ("gamle" 3 kløver i vil have til midtbane igen.

For det andet, der er ingen som nævner Hazard er han bare glemt ligesom Bale og Isco ?

For det tredje, jeg er helt enig i at der skal investeres i en højreback. (Man undres at man solgte Halimi for få år siden)

For det fjerde, er det slut med angriberere fra Bundesligaen, f.eks Nkunku.
Eller skal det være en 9´er.

For det femte og sidste, bekymre det jer ikke at så mange af de dyre køb ikke er blevet en succes.
(Eller ikke i forhold til indkøbsprisen/lønnen)

Isco, Bale, Hazard, Jovic der er sikkert en jeg har glemt, I burde jo være hoved og skulder foran Barcelona på vej ind i næste sæson.

Endnu engang, tak for alle svarene.
PS. I burde lave en klub tråd.
Skrevet af Jesperl79
Ravnen 88:

Det var ellers noget du ville have svar på, men here goes.

1: Jeg ser gerne, at det gamle trekløver fortsætter ikke klubben. Ingen tvivl om det, men jeg mener nødvendigvis ikke de skal være faste startere længerer. Valverde og Camavinga har vist at de har et fornuftigt højt niveau, især Valverde. Derudover så synes jeg den unge franskmand fra Monaco (kan ikke lige stave hans ret komplicerede navn) ser spændende ud. Desuden så bliver de tre "gamle" jo heller ikke yngre, så nyt blod på midtbanen er et must.

2: Jeg er 100 % sikker på at Hazard fortsætter i klubben. Der skal komme et virkelig godt tilbud på ham før han selv vil skifte væk, og han har selv udtalt, at han gerne vil blive og bevise sit værd. Han ved at han skylder i klubben, så jeg er spændt på at se hvad hans niveau er næste sæson.

3: Hakimi blev solgt fordi han ikke kunne få den ønskede spilletid og fordi klubben havde brug for pengene på daværende tidspunkt.

4: En decideret 9´er skal hentes da alternativerne til Benzema ikke er i nærheden af at være gode nok. Om det skal være fra Bundesligaen ved jeg ikke, men han skal have nogle spillemæssige kvaliteter, der minder om Benzema, da han er vigtigt for opspillet og ikke kun som afslutter.

5: Jo for pokker! Siden de glade dage med Figo og Zidane som de dyre indkøb har det kun været C. Ronaldo, der for alvor har præsteret, men det gjorde han da så sandelig også. Bale har i perioder leveret bla med gode og vigtige mål, det må man ikke glemme, men han har været alt for meget skadet. Derudover så har han intet præsteret siden cl finalen i 18. Kaka var også en kæmpe skuffelse ala Hazard. Men sådan som markedet er i dag, så er det bare svært at finde kvalitets spillere, der ikke koster ret meget med mindre det er på en fri transfer eller de kun har et år tilbage af deres kontrakt.
Skrevet af REALlisten
@Ravnen88:

1). Ja, den *gamle* 3 kløver midtbane kan godt holde til et par sæsoner endnu, da Kvaliteten er så Høj som den nu engang er fra deres side, når de Peaker i en given kamp.

Rutine (gennem mange sæsoner) er meget vigtigt fremfor kun at satse på ungdom, bare spørg Liverpool, City, Chelsea og PSG som Real alle Knockoutede i denne sæsons CL.
Skrevet af REALlisten
2). Hazard er (i hvert fald i min egen personlige hukommelse) næsten fuldstændig glemt. Næste sæson må Absolut være hans SIDSTE sæson til at vise bare 30-35% af hans storhedstid i Chelsea (self. hvis Skaderne ikke rammer ham igen og igen).
Hvis næste sæson bliver lige så dårligt som de første 3 må han vel MED AFSTAND kategoriseres som Real historiens STØRSTE Transfer-Flop og skuffelse. tænk at betale hele 850 mio. kr. til en dengang 28 årig gut, med kun 1 sølle år tilbage på Kontrakten og vel nærmest var klar til at gå med krykker i hans sidste sæson i Chelsea. og så møder han op på sin første arbejdsdag i Real med en + 7-8 kilos overvægt og nærmest ren fedt, når man så på den Dunke han bare rundt med, der mindede om den Fantastiske Ronaldo Nazarios dunk fra de sidste år i Real, Milan og Corinthians.

Bale og isco var da i det mindste succesfulde fra tid til anden gennem nogle sæsoner (især under Zidane CL triumfer og ene Mesterskabs titel).
Men de 2 har også mistet meget kvalitet, ligesom Marcelo har og derfor er det helt Fair er deres tid er omme og kontrakterne ikke bliver forlænget. Tusind tak til dem alle 3.
Skrevet af REALlisten
3). Nej, jeg er ikke enig og synes bestemt ikke at der skal investeres i en Højre back, vi har rigeligt i Carvajal og Lucas i nogle år endnu.
+ vi har Lejet (med købsoption) i Shaktar en 18-årig meget talentfuld Brasiliansk Højre back ved navn Vinicius Tobias, som først og fremmest er tiltænkt 2. holdet, da han skal vænne sig til spillestilen og kulturen, men man mener at han har så stort et potentiale at han sagtens vil kunne komme i spil til 1. holdet allerede i hans første sæson efter sommerferien.

Til gengæld vil jeg meget gerne have at vi bliver dækket godt ind på den modsatte side på Venstre back, da Mendy er det klare Førstevalg. og så vil jeg faktisk ikke have noget imod at vi gav vores MEGET talentfulde venstre back fra Castilla holdet Miguel Gutierrez chancen, da han har virket meget lovende og imponerede mig især meget i sidste sæson i de håndfulde kampe han fik der.
Grundet af det var Marcelos afskeds-sæson i år og af Respekt og Ære for det, så er Miguel blevet bevidst ikke udtaget så meget, da både Ancelotti, klubledelsen og fansene har ment at det vil være helt fair at bruge Marcelo som 2. valg og give ham så meget spilletid som muligt (altså i Mendys Fravær).
Skrevet af REALlisten
4). Nej da, det er bestemt ikke slut med angriber fra BL. vi giver self. ikke op så let. nogle (især de unge) er bare mere uheldige end andre (de mere rutinerede) ift. at tilpasse sig stilen i Real og den spanske liga.

Uha.. Nkunku, blot du nævner navnet slikker jeg mig om munden.
Jeg vil personligt ønske at Real køber ham nu (hvor Mbappe glippede).
For hold nu op hvor har han MED AFSTAND været årets spiller i Bundesligaen.
jeg har fulgt med i så mange af Leipzig kampe i denne sæson, kun fordi jeg er blevet så betaget af hans lækre spil og tryllerier.
hvis han havde Mbappes eller Dembeles fart vil jeg ikke tøve 1 sekund med at sige at han er bedre end de 2.

Tænk at PSG lod ham gå og ikke kunne se den store lysende stjerne i ham.

en direkte byttehandel med Jovic (og nok også en pose penge oveni) for Nkunku kunne være så lækkert.
Selvom det nok desværre vil betyde Bad News for den gode Yussuf Poulsen, da Jovic mere er en Fuldblodsangriber, fremfor Nkunku som helst foretrækker Kanterne (primært Venstre).
Skrevet af REALlisten
5). Jo naturligvis bekymre det en med alle de spildte millioner på store Transfer-navne som man desværre ikke lykkes helt med. Men på den anden side kan man jo ikke vide på forhånd hvordan de vil klare sig?, når først de har sat deres underskrift på kontrakten.
Det er vel den samme logik i alle professionelle klubber på verdensplan. At man jo selfølgelig håber på det bedste, på både spillerens, klubbens og fansenes vegne at de klar sig godt, men skader, præstationer, livsstil og helbred har jo også noget at skulle have sagt ift. om set bliver et Lykkeligt Ægteskab eller ej??

Livet er ikke udelukkende en dans på roser (desværre).

Dog på trods af det (i gåseøjne) Fejlne køb, vil jeg mene og er også ret fortrøstningsfuld ift. at vi er Foran Barca på vej ind i næste sæson.

Tror vi Reals fans skal prise også lykkelige for at Barca har så et skræmmende økonomi at kæmpe med (vi sender en masse Takke til Hr. Bartomeu og Messi) og det faktum at Barca nu tilbyder MINDRE Attraktive kontrakter til spillerne og også de nye spillere der gerne vil til klubben. For det betyder nemlig at deres fremtidige signings (indtil videre) Kessie og A. Christensen vil jeg mene er og vil (forhåbentlig) fra 2. hylde og 3. hylde (Brathwaite), taget i betragtning at vi taler om Barca som klub.

Hvis Lewandowski kommer, så kan vi tale om Øverste hylde (men godt at han er de 33 år og lakker mod enden).
Dortmund og Bayern (Tak til dem) fik udnyttet ham godt med årene i hans Prime-time, inden Barca kan gøre det.
Skrevet af GunnerSoren
Det har været forsøgt med en Real Madrid-tråd af flere omgange, men det løber ud i sandet, fordi folk, mig selv inkl., er for ustabile. Dertil har nyheder om spansk fodbold de sidste 15 år været præget af Real/Barca-rivaliseringen, og det har tiltrukket en uhyggelig stor gruppe kværulerende og unuancerede idioter, og det er ikke godt for miljøet. Barca-gruppen har været i overtal her på Bold.dk, men RM-gruppen er ikke meget bedre. Flere trådstartere hos RM er mig bekendt også blevet banned af flere omgange. Derfor tror jeg, at RM må nøjes med at diskutere klubben i et par tråde hist og her.

---

Angående midtbanen så er Casemiro 30, så jeg ser ikke grund til at overveje hans fremtid endnu. Camavinga vil i stigende grad kommet til at tage over for Modric, ligesom man også har Valverde, skulle det blive nødvendigt. Personligt så jeg hellere Ruiz fra Napoli end Tchouameni, da han kan tage over for Kroos og samtidig været backup for Casemiro på den defensive del. Men det er udelukkende for egen regning, for rygterne går ikke den vej.

Jeg synes, at midtbanen er et problem, da man ikke er dygtig nok til at bryde kæderne med KCM-midtbanen. Man har dog som sagt både Valverde og Camavinga, så selvom jeg mener, at der er et behov, så er både angrebet og forsvaret mere akut.

Jeg har ikke glemt Hazard, og jeg har også skrevet i tråden, at jeg gerne så ham på salgslisten. Fantastisk spiller men det er desværre ikke meant to be for ham i Madrid.

Jeg tror ikke, at RM kigger på Nkunku. Det virker til, at man ser på midtbanespillere med mere tilbagetrukne roller eller deciderede 9´ere/HW. Ekstremt spændende spiller men marginalnytten er for lav denne sommer.

For det femte og sidste, bekymre det jer ikke at så mange af de dyre køb ikke er blevet en succes.
(Eller ikke i forhold til indkøbsprisen/lønnen)


Der er oplagt lavet fejl i 2018 og 2019, hvor Hazard, Jovic, Mariano og Odriozola kom til, og det er selvfølgelig ærgerligt. Reinier har været skidt i Dortmund, men han er for ung til at kaste dom over pt. Jeg mener dog ikke, at det var muligt at sige på forhånd, at nogle af dem ville floppe. Det var komisk at give Mariano nr. 7 efter Ronaldo, for det havde han ikke en jordisk chance for at leve op til, men Real havde spillet en sæson uden backup-angriber, og der var han et udmærket valg. Nogle mener, at Hazard var for gammel, hvor jeg personligt mener, at behovet var instant impact, og man købte den bedste på markedet. Det var arrogant ikke at hente ham et år før, hvor man solgte Ronaldo, og skaderne har efterfølgende ødelagt alt, men det er imø. udelukkende efterrationaliseringer.

Derudover har købene de sidste 5 år været udmærket:
2021: Camavinga, Alaba
2020: 0
2019: Militao, Rodrygo, Mendy
2018: Vini, Courtois, Brahim Diaz (sidstnævnte kan transfersummen minimum hentes ind på)
2017: Ceballos, T. Hernandez (Ingen af dem har været gode i trøjen, men det var lavrisiko investeringer, som man har tabt minimalt på, hvis overhovedet)
2016: Morata (fantastisk reserve i et år, som man tjente styrtende på)
2015: Kovacic, Danilo (Gode reserver; Kovacic solgt for plus, mens Danilo gav et lille minus)
2014: James, Kroos, Lucas Silva, K. Navas (Førstnævnte meget op og ned, men mest ned; Silva et billigt sats, som floppede; Kroos gigantisk succes; Navas kæmpe succes)
2013: Bale, Isco, Illarramendi (De to første var gode i 5 år; Illarra var ikke godt)
2012: Modric
2011: Coentrao, Varane, Sahin (God konkurrent til Marcelo i flere år; Varane helt fantastisk; Sahin flop men man tabte meget lidt på ham).

Det er alle indkøb på 10 mio. euro og derover + Alaba som markant transferfri signing de sidste 10 år. Med undtagelse af den lille håndfuld i 2018 og 2019, kan de deciderede flops velsagtens tælles på én hånd.

Jeg må derfor erklære mig uenig i din præmis med de mange dyre fejlkøb - tværtimod er man imø. blevet langt mere stabil og dygtig på markedet og har ikke bare købt Galacticos hovedløst. Netspend er 1/3 af Barca i perioden, og 1/5 af City, United og PSG. Målt på de sidste 5 år har Real Madrid endda et lille plus på netspend.

Der har været nogle uhensigtsmæssige afgange de sidste par år, hvor specielt Hakimi gør ondt lige nu. Han ville sgu være rar at have på holdet. Marcos Llorente har også udviklet sig helt vildt, og han kunne også været brugt pt. Imø. en bedre spiller end Valverde qua sine mål. Det gjorde ondt på selvforståelsen, at miste Varane i sin bedste alder, men i bagklogskabens lys var det det rigtige.

Man har været presset på økonomien af olieklubber, Corona og stadionbyggeri, og det lille plus på transferkontoen med 2x mesterskab og 2x CL over de sidste 5 år viser imø. en enorm styrke.

Mbappe kom ikke, og det gjorde ondt på selvforståelsen, men kombineret med udløb hos Bale, Isco og Marcelo, så giver det umiddelbart et stort råderum denne sommer.

Med udgangspunkt i ovenstående er jeg slet ikke nervøs.
Skrevet af Jesperl79
GunnerSoren:

"Jeg må derfor erklære mig uenig i din præmis med de mange dyre fejlkøb - tværtimod er man imø. blevet langt mere stabil og dygtig på markedet og har ikke bare købt Galacticos hovedløst. Netspend er 1/3 af Barca i perioden, og 1/5 af City, United og PSG. Målt på de sidste 5 år har Real Madrid endda et lille plus på netspend."

Jeg synes netop, at der har været mange dyre fejlkøb. Med undtagelse har Ronaldo i 09 har ingen af de dyre indkøb været en udpræget succes. Kaka, Bale, James, Jovic og Hazard. Hvem af disse synes du har været en succes? Bale har, som du selv nævner været det i fem sæsoner, men hans skader har spændt ben for en decideret succes i klubben.
Jeg medgiver dog, at der har været mange gode indkøb de sidste mange sæsoner. Det ændre dog ikke på, at de store og dyre indkøb har skuffet og det er ærgerligt.
Skrevet af Ravnen88
@Jesperl79 +1

Præcis. Det var lidt det jeg mente.

Der var en som nævnte Salah, han er jo angiveligt på vej væk fra Pool, hvis i mangler en til kanten, ville han ikke være plug an play.

Han ville også gøre at i har 2 spillere som skulle respekteres pga fart alene.

En anden PML spiller er Lukaku, han er 9´er han er verdens klasse. Eller er han for stor fysisk ?

Alternativt til 9´eren tænker jeg.

L. Martinez, Son eller Jesus.
Skrevet af GunnerSoren
Kaka, Bale, James, Jovic og Hazard.


Kaka var i 2009. Jeg synes derfor, at det er fair at sige, at min liste er udtryk for, at man har taget ved lære siden dengang.

Bale sluttede elendigt af, men han var overordnet set en succes. Han hører ikke til på en flopliste.

Jovic var dyr, men navnemæssigt hører han slet ikke til på den liste. 17 BL-mål og en god EL-kampagne. Han er et godt billede på, at man har været presset af priserne på markedet, efter olieklubberne er kommet til i hobetal, idet Real ikke bare kunne tage de andres profiler. Dertil var angribermarkedet ualmindeligt sløjt den sommer, hvor Lukaku gik til Inter efter en sløj United-sæson, Haller til West Ham og Ben Yedder til Monaco er de stærkeste 9´ere, der blev handlet. Barca og Atletico fik hhv. Griezmann og Felix, men de er ikke rigtige 9´ere. Jovic har floppet, men scoutingmæssigt var det dengang den rigtige handel, og man ville gøre det igen denne sommer.

Hazard har også floppet, men man identificerede korrekt behovet for instant impact i offensiven og agerede derefter. Der er ikke en finger at sætte på den proces, selvom det i bagklogskabens lys ikke blev godt overhovedet.

James er reelt den eneste af de handler, som var en tåbelig proces. Man købte ham, fordi han var VMs bedste spiller, og ikke fordi man havde brug for netop ham. Det var udelukkende prestige og tilmed et åbenlyst fejlcast, da han skulle erstatte Di Maria.

Så længe man kigger indad, identificerer sine behov og agerer derefter på markedet, når man handler dyrt, så er jeg egentlig tilfreds. James er den eneste afvigelse fra det i de sidste 10 år, og det er kæmpe fremskridt ift. idioti som Beckham for Makelele og Zidanes Y Pavones årtiet før.

Alle har ikke slået til, og det kommer de heller ikke til fremadrettet. Det er virkeligheden for alle klubber.
Skrevet af GunnerSoren
Salah er en af verdens bedste fodboldspillere, og hvis behovet var instant impact, så ville jeg gå efter ham. Han fylder dog 30 om 1½ uges tid, og Real har nok rutinerede kræfter i truppen pt., så jeg ville kigge efter et mere langsigtet alternativ, medmindre prisen er rigtig god (og det er den næppe)

Lukaku tager jeg personligt gerne, hvis prisen er den rigtige (men ligesom hos Salah er den det næppe). Jeg tror, det kunne blive rigtig godt med ham, selvom han mangler lidt teknisk. Det kunne ligeledes være interessant at se ham med udgangspunkt i højre, som kunne trække ind centralt, når Benzema går ned i banen.

Nej tak til Son. Han er primært venstrekant, hvor Vini allerede huserer.

Martinez er imø. for dyr ift. behovet for en backup på 9´eren. Måske når Benzema falder i niveau, men ikke denne sommer for mit vedkommende.

Jesus tager jeg gerne. Dygtig på 9´eren som reserve, og kunne også fint gøre sig som højrekant. Både alsidig, dygtig og arbejdssom - what´s not to like?
Skrevet af Ravnen88
@GS - Jovic

Er det ikke et fejl køb, at spendere 60 mil på en spiller ikke slår sin konkurrent af (benzema)

Hazard, om det er skader eller andet, så har manden jo ikke slået til.
Det kan godt være de ikke er skyld i han lignede Ronaldo9 som han ser ud idag, eller om det var den rigtige spiller og rigtige tidspunkt, så er han jo dumpet ligeså.
I min optik.
Skrevet af realmadrid7
Enig i Jovic grundet prisen også kan kaldes flop. Ligesom Kaka, Hazard og James.
Så jo man kan måske godt sige Real har fejlet oftere med de store transfers, men de store transfers har der også været få af siden Ronaldo/Kaka sæsonen. Til gengæld har man haft stor succes med at hente unge spillere og videreudvikle dem.

Bale har da absolut intet at gøre på den liste, han har en stor andel i mange af de store titler. Jeg vil endda sige han har været en stor succes, til og med 2018. Hvorfor han har overordnet set stadig var et godt køb.

Den eneste fejl med Bale har været at man ikke skippede ham afsted i 2018 sammen med Ronaldo, hvor han allerede dengang var på vej ned i niveau grundet skaderne. Den ligger alene på Perez - Zidane havde allerede dengang luret den.
Skrevet af GunnerSoren
For det første var det mig bekendt ikke meningen, at Jovic skulle slå Benzema af lige med det samme.

For det andet er du nødt til at skelne mellem den rigtige proces forud for købet og den rigtige spiller i bagklogskabens lys.

Real Madrid havde manglet et alternativ til Benzema i et par år, og man hentede en 21-årig angriber med teknik og mål i støvlerne (den rigtige proces). Jovic har så vist sig ikke at slå til (ikke den rigtige i bagklogskabens lys). Jeg argumenterer ikke for, at Jovic har været god, men hvis man scouter efter behov og ikke efter prestige, så er der ikke så meget mere, man kan gøre. Man finder alligevel ikke ud af, om spilleren er den rigtige i praksis, før man har prøvet ham af i praksis.

Selvfølgelig er Hazard dumpet i bagklogskabens lys, men det ændrer ikke på, at man identificerede den rigtige på købstidspunktet. Der er desværre ingen garantier på transfermarkedet, uanset hvor meget man betaler.

Se f.eks. den her liste over de 25 dyreste spillere nogensinde: https://www.transfermarkt.com/statistik/transferrekorde

Hvor mange af dem vil du sige har været en ubetinget succes? Jeg tæller Mbappe, Ronaldo (Real), Neymar (Barcelona), VVD og Luis Suarez.

Nogle er meget nye, så måske er det unfair, men hvor mange har floppet? Jeg tæller Dembele, Coutinho, Griezmann, Grealish, Hazard, Lukaku, Lukaku, Maguire, Sancho.

Du får nogenlunde samme billede, hvis du laver samme øvelse på side 2. Pointen er altså, at selvom man køber de bedste for de dyreste priser, så er der ingen garantier for nogen. Det betyder dog ikke, at man ikke kan optimere sin succesrate ved at agere og fra behov, og det er det, som jeg mener, at Real Madrid er blevet langt langt bedre til.
annonce
0