Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Ronaldo får bøde på 8,5 mio. for vildt interview

Skrevet af bold
man 14. nov 12:21

Cristiano Ronaldo står angiveligt til en bøde på omkring 8,5 millioner kroner for interviewet med Piers Morgan.Læs hele nyheden her
Skrevet af SotD
Det var mildt sagt også et besynderlig interview. Fair nok, at han taler frit fra leveren, men han er altså ansat og betalt af Manchester United. Der må være grænser for hvor illoyal man må være i offentligheden.
Silkeborg IF
Skrevet af GudEbening
Damn, der røg den ugeløn
Skrevet af law
Det var da også et fuldstændig tonedøvt interview af CR... Han kan jo godt have de meninger, men det skal ikke luftes offentligt. Der sætter han sig selv meget over holdet...
Skrevet af Common sense
Der sætter han sig selv meget over holdet...


Igen, igen, igen...
Skrevet af BerlinerDK
Han er færdig som stjernefodboldspiller!
Skrevet af El ninio
Gad vide hvordan det system virker. Har man en intern domstol i united som kan stikke bøder ud af den størrelse? Jeg er såmænd helt enig i hensigten, men har svært ved at se det juridisk kan udføres, altså medmindre der står noget i kontrakten omkring kontraktbrud.

Skrevet af PFC4325
Langt over holdbarhedsdatoen - gamle sure indebrændte primadonna, som der tuder på
åben skærm! Ligegyldigt hvem du er, så kan du ikke åbent, bare save din arbejdsgiver midt over… ingen er over klubben og fed måde at ødelægge sit eftermæle på i United. Klovn
Skrevet af Dodge
Svagt af United.

Ansat af United? Og hvad så?
United betaler hans løn? Og hvad så?

Det har intet med dette at gøre. Jeg er sikker på, at der ikke står i hans kontrakt, at han IKKE må sige, hvad han mener.

Manden går på tv og fortæller sin mening og sandheden. Og det får han en bøde for. Det er svagt.
Skrevet af Stankovic
Dodge, hvis du nu har prøvet at have et reelt arbejde, så vil du lettere kunne sætte dog ind i det idiotiske ved hans udtalelser.
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Det tager han vist i stiv arm. Han fik sin pointe igennem og kan formentlig presse en fritstilling igennem, og den er noget mere værd bare i sign-on fee.

Plus;

Han siges at have 500 millioner dollars (3,6 mia danske kroner) i aktiver, så mon ikke det går med den bette bøde?
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Jillionaire
Jeg sidder bare og tænker - Hvaaaaa hr. CR7, kunne du ikke lige undvære 2 ugers løn?

Latterlig hyre for en så elendig spiller.

Vanvittige udtalelser!
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Han tjener det beløb på 13,5 dage.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Mr.Munk
Det var mildt sagt også et besynderlig interview. Fair nok, at han taler frit fra leveren, men han er altså ansat og betalt af Manchester United. Der må være grænser for hvor illoyal man må være i offentligheden.

Og dem der er ansat i Qatar må de heller ikke ytre sig negativt om landet????
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Dodge

Det er normalt i et ansættelsesforhold, at den ansatte er forpligtet til at optræde loyalt over for arbejdsgiveren. Det indebærer, at den ansatte skal optræde passende/loyalt både udadtil og indadtil. Der kan være tale om illoyalitet, hvis en ansat udtaler sig negativt om arbejdsgiveren eller arbejdsforholdene. Det vil afhænge af omtalens karakter, og i hvilket forum den ansatte udtaler sig.

Om tilsvarende gør sig gældende i professionelle fodboldkontrakter, ved jeg ikke, da de jo ikke er offentligt tilgængelige. Men det vil undre mig, hvis klubberne ikke stiller nogen krav om loyalitet og passende adfærd i spillerkontrakterne.

At klubber jævnligt udstikker bøder mv. til spillere, må bero på, at der foreligger aftaler, der giver dem et retsgrundlag for at gøre det.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af rolig
CR 7 primadonna
Skrevet af Knight7
Elsker cristiano ronaldo, bliv i manu for altid med 5 x nuværende løn!
Skrevet af Azza
ten Hag burde bruge denne mulighed til at vise hvem der bestemmer og ikke engang lade ham træne med ungdomsholdet. Så kan Ronaldo sidder derhjemme og tude.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Skrevet af BabyJesus
Ang. det juridiske aspekt ved bøden:

Det er næppe urealistisk, at enhver topspillers kontrakt indeholder paragraffer vedr. spillerens rettigheder og muligheder for udtalelser om klubben (arbejdsgiveren) til journalister og medier i en bredere kontekst. Hvis Ronaldo har brudt de gældende retningslinjer, er bøden legitim. En helt anden sag er, at Ronaldo naturligvis er ligeglad med en bøde i den omtalte størrelsesorden.. 8,5 mio. kr. er peanuts for den mand. Han har formentlig et formål med det interview, og man kan forestille sig, at det er en kontraktophævelse. Om han nærmer sig den målsætning, aner jeg ikke... Han lader til at være indstillet på at skabe sig som et barn, indtil han får sin vilje.

------

Det er en akavet affære.. Man sidder med fornemmelsen af at være tilskuer til en midtlivskrise. Det er aparte, at se en snart 40-årig person te sig på denne måde.
You´re getting old, Ronaldo... Det er sket for bedre mænd end dig.
Han snakker om et pres fra klubbens side... "de ville presse mig ud", mener jeg, at han sagde. I sommers snakkede han om, at de ikke ville lade ham gå. Hvad er op og ned? Han virker dum og forvirret.. en uheldig kombination.

Skrevet af Merriman
Han siger vel bare det samme som, LVG Mourinho Ralf R Ibra alle sagde om United.
De er lysår efter City med flere.
Skrevet af TheRedsLiv
Mon ikke United udnytter klausul og forlænger med et år…
annonce
0