Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JakobFC
Han siges at have 500 millioner dollars (3,6 mia danske kroner) i aktiver, så mon ikke det går med den bette bøde?

Hvis det er rigtigt, så svarer det til at give en person der har 10.000 i banken en bøde på 24 kr :D
Skrevet af bondejokker
En trist afslutning på en kæmpe karriere, for det bør det være. Ved godt at han kommer til vm, mon ikke det bliver det sidste vi ser til ham i Europa. Egoet rækker til mere endnu på højeste niveau … det gør evnerne desværre ikke
Skrevet af Rumleskaft
Og dem der er ansat i Qatar må de heller ikke ytre sig negativt om landet????

Jo da. Hvis de har lyst til at hænge lidt i en reb eller pludselig forsvinde sporløst.
Skrevet af Tonytouch
Æhh hvor har i set det fulde interview henne siden i kan kommentere på det? Så vidt jeg forstår er interviewet 90 min langt og udkommer på onsdag og torsdag.
Skrevet af ccn
Hans karriereslutning er en logisk konsekvens af hans selvovervurderende personlighed.
Skrevet af ccn
PS: helt upædagogisk: med det liv han har fået, indtil videre, bare fordi han er god til at spille fodbold, skal han holde sin kæft og være ydmyg overfor den rolle han har nu.
Skrevet af smalldeine
Folk har ondt i røven over CR7 ligegyldigt hvad han gør eller ikke gør. Det er lige så ensporet at følge som nyhedsdækningen hos CNN og Fox News

Indlæggene viser tydeligt, at det er et minimum af brugere, der overhovedet interesserer sig for og/eller forholder sig til de omtalte dele af interviewet.

Jeg synes selv, at det er chokerende, at høre om hvordan infrastrukturen og faciliteterne i en topklub fra “verdens (selvudnævnte) bedste liga”, ikke rykker sig over en periode på 10 år.
I Danmark er vi imidlertid stadig på et hulemenneske-niveau, hvor man i Superligaklubber som FCK og Lyngby taler om, hvordan man skal ud og drikke øl efter en kamp, så måske er man bare ikke så professionelle i topklubberne, som man ellers gerne vil bryste sig af.

Omvendt kommer CR7 umådeligt dårligt ud af det interview-klip omhandlende Wayne Rooney. Der får han intet fornuftigt sagt og fremstår bitter - også selvom alle ved han har ret hvad angår udseendet.

At han skal betale 8,5 millioner for at sætte ord på hans oplevelse af klubben er vel delvist retfærdigt. Men det er også en så stor bøde, at det får klubben og folkene i Manchester United til at virke bitre. CR7 er trods alt ikke den første tæt på klubben, som mere end antyder, at det sejler på de indre linjer.
Skrevet af ccn
For mig personligt har dette intet med klubben (som jeg i øvrigt aldrig har kunnet lide) eller Ronaldo (som jeg for øvrigt heller aldrig har kunnet lide) at gøre. Det er noget så gammeldags som at opføre sig ordentligt. Sådan noget skal holdes internt. Det andet er for umoden og forkælet.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Liggger der en kontrakt forlængelse og lurer lige om hjørnet ;)
Skrevet af SofaEFB
Manu skal bare holde ham til vinduet er slut og dermed chancen for at komme på et hold med CL kampe, og så give ham 5 kolde i den dertil indrettede
EFB og det danske landshold - resten er ligegyldigt
Skrevet af Bookel82
Han har sikkert fået mere for interviewet 😂
.
Skrevet af Azan
kom så united - forlæng den kontrakt og lad ham rådne op.
Skrevet af deutsche
Bøde på 8,5 - burde derudover smides ud af klubben UDEN løn
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af Chef Bavian
Prøv lige at regne den én gang til 😄
Skrevet af FridayNight
vildt nok at folk har ondt i røven over Ronaldo har lavet et interview de ikke har set, get a life people.
Skrevet af Shamran
Det er jo ikke tilfældigt at interview´et kommer ud nu og ikke ultimo august som Ronaldo oprindelig havde annonceret.

Jeg er ganske sikker på at ETH og ledelsen har været bekendt med interview´et og at man har lavet en gensidig aftale med Ronaldo om at vente med publiceringen til "vinter pausen" i Pr.L. nu hvor der er en uges "dødvande" inden VM starter.

Ronaldo havde valget med at skulle træne med ungdomsholdet fra august til VM start eller at være involveret i truppen og få kampe ved at vente med publiceringen og har så valgt det sidste.

Det er selvfølgelig en selvisk overvejelse Ronaldo har taget, men som fan af United er jeg sgu´ også taknemmelig for at have undgået den larm til nu der hurtigt fater væk så snart der løber et VM afsted med meget andet politisk larm end Ronaldo´ syn på sig selv og United. Jeg tror derfor også Ronaldo trods alt har tænkt en lille smule på klubben og de fans han siger han elsker over alt på kloden i hans beslutning om at vente med publiceringen til nu her.

Tilbage står en manager stort set alle United fans tror på og et hold der er miles bedre end sidste års miserabel sæson hvor Ronaldo pudsigt nok fortjent blev kåret som årets spiller.

ETH har formået at bygge noget op vi er mange der er begyndt at tro på til den lange bane og i de planer er Ronaldo selvfølgelig ikke en del af, men jeg vil dog takke Ronaldo for at holde denne her larm tilbage til nu som ETH og alle andre i klubben ikke havde brug for da sæsonen gik igang, som Rooney blandt andre har været inde på.

At man så kan undre sig over flere ting i Ronaldos behov for at ytre sig som han gør er en anden sag.

At kritisere ETH´ "manglende respekt" ser meget mærkelig ud da Ronaldo hele tiden offentlig har støttet Ronaldo på trods af hele situationen i sommers hvor han offentlig ville væk fra klubben og 2 kampe hvor han har udvandret fra kampe. ETH´ håndtering af Ronaldo er et af mange områder der har vist han er en topklasse manager der skal kunne håndtere meget andet end bare taktikken til kampene.

At kritisere Rooney for at ville beskytte klubben og en ny manager imod unødig larm som Ronaldo truede med synes også helt væk.

Og så er mandens kritik af klubben en gratis omgang idet der vel er ingen der i årene forinden har sagt noget modsat - altså det er jo ikke nyt at ledelsen er en flok bankers der ikke har forstand på at lede en fodbold klub.

At han sviner Rangnick er jeg derimod fan af der alt alt for let er sluppet ved at vaske sine hænder efter den vel ringeste manager præstation nogensinde i Pr.L´ historie af en United manager. Rangnick var en endnu en kæmpe fejl af ledelsen og ødelagde mange spillere i truppen i hans heldigvis korte periode og er imo vanvittig overvurderet som manager, men af uransagelige grunde knap nok kritiseret for den ringeste United sæson nogensinde i Pr.L´ historie.

Strategisk kan jeg undre mig udover det åbenlyse at Ronaldo har erkendt at have spillet den sidste kamp for United og vil videre til vinter, men der må da sidde nogle managers rundt omkring i diverse Ch.L. klubber der skal spille KO kampene til foråret og få endnu koldere fødder ved at hyre en sådan spiller. Altså det er jo ikke just en spiller der klapper hælene i når en manager siger han skal sidde på bænken eller noget andet i holdets tjeneste.

Til sidst er det bare trist som United fan igennem mange år at se dette farvel til en stor United legende, der in hinsight nok bare aldrig skulle have været kommet til klubben her i 2. ombæring. Omvendt ville Ronaldo vel heller ikke være Ronaldo hvis ikke han agerede som han gjorde nu her. Men det vil endelig give ETH noget ro og forhåbentlig en fuldgod erstatning i angrebet vi har så meget brug for til vinter som man nu som fan må tage som givet, som vi kan se frem til i vinter vinduet.
Skrevet af Blatter er ren
Troede faktisk havde mere stil og format. Trist at han skal ende på historiens mødding.
Skrevet af Slettet(412107221412)
kæft hvor er ronaldo til grin. hans eftermæle i united er fuldstændig brændt ned. nu kommer hans klamme karakter virkelig til synlighed. uden mål er han ingenting værd. nu kan alle se det. han smadrede juve som hold, og nu gør han det samme med united.
annonce
0