Snak

Mere indhold efter annoncen
Paseo classic at inddrage og badge Messi i en Ronaldo nyhed.
Venter på en officiel udmelding.


Fan af god fodbold
Saudi-Arabien og Egypten har været så venlige at åbne armene og byde Grækenland velkommen i deres forenede VM-bud. En venlig og inkluderende gestus.

Og handler ikke om, at Grækenland er demokratiets vugge og fundament, eller at Grækenland er et vestligt land med dertilhørende værdigrundlag. Ej heller er grunden til denne håndsrækning, at Grækenland er et af de mest foretrukne rejsedestinationer for europæere og derfor et nærmest hjemligt og velkendt “ansigt” i resten af den vestlige verden, som af gode grunde ikke kan spejle sig i SA og Egyptens diktatur-styrede patriarkater. Styreformer og samfundsnormer, som er cirka lige så moderne som den græske mytologi.

Nej de går ganske enkelt sammen om at afholde VM, fordi netop de tre nationer holder så meget af sporten og hinanden.
Verden er jo helt fucked up !!!!!
Og så sidder alle Messis pussy lovers og sviner ham til, til trods for at Messi selv er ambassadør for Saudi Arabien.
Nej kun Europa.. Især danskere som tror alt skal ske udenfor deres hoveddør uden at gøre en skid..
Tænk at man kan have sådan et had eller sådan en foragt for et andet menneske , som spiller fodbold ?

Gælder både Ronaldo og Messi. Lad dem dog gøre hvad de vil , de er herre over deres eget liv . Nogle af kommentarerne i denne tråd grænser jo til det rabiate.


+123000 milloner
Håber også ligesom en at anden bruger skriver, at det er "Fake news". Manden er god for 490 Million US Dollars Forstår ikke at han vil tage "derhen", men valgte, eksempelvis, Sporting, som startede hans karriere, for han har lige valgt at købe Portugals dyreste hus nogensinde, for kort tid siden..
Mon så ikke Messi slår rekorden for flest scoret mål i CL inden for et par år?. For så at blive overhalet af Haaland eller Mbappe om 7-8 år eller før ;).
I øvrigt skal folk slappe af her inde. Messi og Ronaldo er lige usympatiske når det kommer til klubvalg.
annonce