Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af puting kuneho
En trist afslutning på en ellers fantastisk karriere. Når man tænker på, at manden er besat af personlige rekorder, så virker det mærkeligt, at han ikke vil blive i Europa så længe muligt og få de sidste mål med. Det her er jo de facto slutningen på hans karriere.


en sejr i det asiatiske CL er vel også en rekord at få :)

Skrevet af vman1
Lad os nu lige se om det her skifte overhovedet skifte sker? Der er altid mange rygter med Ronaldo og ikke alt passer. Lad os nu se hvad der sker efter vm! Håber dog han blir i Europa for han har bestemt stadig mere at give af på topplan
Skrevet af tåfræser
Føj for satan.
Skrevet af Takeiteasy
Gik du forbi et spejl😊?
Skrevet af Wise1964
Ingen ville ved deres fulde fem sige nej tak til en kontrakt af den størrelse i deres karrieres efterår - at man tager afstand fra det er jo håbløst.

Ronaldos eftermæle vil ikke tage skade af den slags - hvorfor i alverden skulle den dog det? Måske man skulle stoppe lidt med de dobbeltmoralske holdninger til noget man hiver ud af røven på en clickbait ko.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af TheSpursyWay
Gik du forbi et spejl😊?

Kongekommentar! :D

Anyway... det her er jo benzin på bålet for Ronaldo-haters (ja, mig)... I love it! GOAT? Not so much...
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Elfuego
Klamt
Skrevet af Takeiteasy
Lad os nu se om der er hold i rygtet før i får jeres anfald. Der er godt nok mange som bare venter på at de kan lukke lort ud
Skrevet af Lindhardt
Forstår ham godt han blir 38,England,Spanien og Italien er han færdige med,og har vundet alt,hvorfor ikke scorre kassen til sidst i hans aktive fodbold liv,det gir mening..Og hvor mange herinde ville son 37 årige fodbold spiller der har vundet alt sige nej til så mange penge penge,pga de syntes det er klamt..Ingen vil alle ville sige ja.
Skrevet af crn85
Selvfølgelig ville alle tage imod et sådant tilbud.

Dog undrer det mig at de helt store stjerner som har tjent nok penge til de næste 5 generationer i familien kan blive tiltrukket af sådanne tilbud hvis man kigger på det rent sportslige.

Altså om Ronaldo fik 600-700 mio eller 1.5 mia med de penge han allerede har tjent BURDE være lige gyldigt.
Men selvfølgelig nemt for mig at sige da jeg nok ikke kommer til at skulle træffe sådan et valg nogensinde.

Men forstår ikke rent sportsligt hvad han vil dernede.
Men okay, han kan distancere messi ift mål scoring.
Mon ikke ronaldo kan banke en masse kasser ind dernede?

Synes dog det er ærgerligt at se så stor en spiller rende rundt dernede.

Måske han ikke har haft andre tilbud på hånden?
Han lukkede jo døren lidt dumt i United.
Skrevet af FelixIF
Det er en stor McD menu hvert 2. sekund i en del af verden fyldt med fattigdom
Skrevet af Alabu
Det er Marca, så vent lige med at fare op i en spids.

Et skifte til Saudi Arabien taler umiddelbart mod alt hvad Ronaldo selv tidligere har udtalt ift. Champions League og konkurrencedygtighed, så det ville ganske enkelt ikke give mening.

Dét sagt, så er det selvfølgelig ikke helt umuligt, at han vælger en så vanvittig lukrativ kontrakt. Jeg håber det godt nok ikke. Messis skifte til PSG var dumt, men det her ville nok alligevel være niveauet over.
Skrevet af bruger 167481
Lige under 50kr i sekundet. Vanvittigt.
Skrevet af Neutralboldfan
United2008

Han er færdig på topplan. GGMU

Og det samme er Manchester United.

Skrevet af Soccerjedi
Den sørgelige realitet er, at de rige blot bliver endnu rigere og de fattige bliver… ja, fattigere.


Faktuelt forkert. Indtil anden halvdel af COVID-19 situationen var den procentuelle udvikling blandt fattigste, globalt set, den største af alle indkomst grupper de sidste 10 år.

Dog enig i at fodbold er blevet er blevet en bastard. Ronaldo til Saudi er ikke overraskende, omend jeg gerne havde set ham i PSG fra januar så vi endelig fik set Messi og Rolando på samme hold.
Skrevet af Wuptidoo
mht folk der siger at de rige bliver endnu rigere

Hvis de arabiske rigmænd IKKE havde givet Ronaldo de penge, så var de bare blevet i bankboksen

På denne måde er der faktisk en chance for at de bliver brugt på noget. Det giver økonomisk ingen mening at brokke sig over at disse penge sendes videre i systemet - for hvad er alternativet? en saudisk prins der havde dem + 10000 mia mere?

at det så sportsligt og humanistisk er pinligt for Ronaldo er en helt anden diskussion. Nu skal han være forbillede og hvidvaske en liga i et land der fungerer af helvedes til
Skrevet af Heven
Hvor mange af de penge kan klubben lige nu at tjene tilbage på det om han så vandt alt for dem. Så mange penge er der vel ikke i Saudi arabisk fodbold. Kan ikke se pointen hverken fra klubben eller Ronaldos side
Skrevet af Kompis
Wise1964
Ingen ville ved deres fulde fem sige nej tak til en kontrakt af den størrelse i deres karrieres efterår - at man tager afstand fra det er jo håbløst.


Det er jeg lodret uenig i. Havde jeg de svimlende summer Ronald i forvejen har, ville jeg helt sikkert takke nej til et sportsligt uinteressant job som dette. Han ejer i forvejen mere end der kan bruges af hele hans omgangskreds i generationer. Så hvorfor gide sådan et job?
Skrevet af JesperA46
“”Ingen ville ved deres fulde fem sige nej tak til en kontrakt af den størrelse i deres karrieres efterår - at man tager afstand fra det er jo håbløst””

Nu forstår jeg bedre hvorfor der findes narkohandlere. Folk har ingen samvittighed og er ligeglad hvor pengene kommer fra
Skrevet af Takeiteasy
Fordi man altid kan bruge flere nemt tjente penge
annonce
0