Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Ronaldo vil blive i United i næste sæson

lør 19. mar 2022

Cristiano Ronaldo har angiveligt ingen intentioner om at forlade Manchester United i næste sæson. Læs hele nyheden her
Mon ikke Man Utd nok skal ende i top 4, når de nu kun skal koncentrere sig om ligaen. Arsenal er et ungt hold, der kommer til at falde for presset om to sekunder.
Han har vel også en kontrakt for et år mere?
@Sims

Som Arsenal spiller for tiden der kan jeg ikke se at det er dem der bukker under for presset. De virker som en sammentømret enhed der tror på hinanden.
Derimod virker det da mere som om at United er ved at bukke under for det store pres og forventninger der selvfølgelig også er noget større end hos Arsenal.

Men med Arsenals forvandling der er jeg ret sikker på at de kører 4 pladsen hjem. Ellers skal United ihvertfald stort set vinde de resterende kampe, da jeg tror at Arsenal Maks smider 9-11 ponit i de sidste 11 kampe for dem, herunder den indbyrdes kamp mod United.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Der er da intet der tyder på, at United får 4. pladsen? Så skal der satme til at ske noget :D
Ronaldo kan lige så godt blive i United et år mere og malke sin guldrandede kontrakt. For han får næppe en så god kontrakt mere, i det der måtte restere af hans karriere.
Hvad ville være en realistisk destination for Ronaldo?

Jeg kan ikke se nogen være villige til at købe en snart 38-årig fri med den løn
usa eller kina vil betale boksen for at få c.Ronaldo til deres liga, jeg tvivler på han får problemer med at finde en klub, men om han selv vil slutte af med sekunda bold må tiden vise…
Hvad ville være en realistisk destination for Ronaldo?

Jeg kan ikke se nogen være villige til at købe en snart 38-årig fri med den lønDer er vel ikke andre muligheder tilbage end PSG i Europa. De er så til gengæld også ligeglade med pengene.
Hvad ville være en realistisk destination for Ronaldo?

Jeg kan ikke se nogen være villige til at købe en snart 38-årig fri med den løn


Økonomisk tror jeg ikke, at Ronaldo vil være en underskudsforretning for nogen. United købte ham for, hvad, 150 mio. DKK? Og straks steg klubbens værdi med langt over det beløb, fordi han har så vanvittigt mange følgere og fans worldwide. Så er der lønnen, og den skulle en evt. ny klub jo så også være klar på at overtage.

Det skulle så bare også være en klub, der også så den sportslige værdi i at købe ham og overtage lønnen, gøre ham til lønkonge i sin klub og måske skubbe til et eksisterende hierarki. Sådan nogle ting. Jeg kunne godt se ham i PSG, hvis Messi vil væk, Mbappé måske allerede har skrevet under i Madrid, og klubben selv vil af med Neymar. Men ellers tror jeg heller ikke, der er så mange bejlere, desværre.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
@Badpublicity:

usa eller kina vil betale boksen for at få c.Ronaldo til deres liga,


Ja, det er rigtigt, godt set, jeg kunne også godt se ham i LA Galaxy eksempelvis. Og jeg kunne også se ham og hans SoMe-kæreste være interesseret i et liv derovre.

Det trækplaster ser jeg dog ikke Kina have på samme måde. Så hvis ikke PSG eller tilsvarende klub i Europa (findes de?), så enten LA eller Miami, tror jeg.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce