Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Ronnie Schwartz rykker til Charlton

ons 16. dec 2020

FC Midtjylland-angriber Ronnie Schwartz rykker ifølge Ekstra Bladet til Charlton til januar, efter han i sommerens transfervindue valgte klubben fra.Læs hele nyheden her
"Schwartz var ikke overbevist om Charlton og valgte derfor at blive, selvom alle detaljer i skiftet var på plads.
31-årige Ronnie Schwartz har spillet 31 minutter i dette efterår, og det var i Sydbank Pokalen mod HB Køge.
Han har derudover kun været i truppen én gang."

Jeg forstår godt at manden gerne ville blive og spille Champions League, men jeg skal love for, at han er blevet presset til at komme på andre tanker...
Ligesom han pressede Silkeborg til et skifte. Har ikke ondt af manden.
Næ. Lyder da umiddelbart som et meget spændende alternativt for ham at ryge til Charlton. Kan ikke se at han kan forvente noget fra en højere hylde.
Det må da være for vildt at skulle spille for Charlton, det er altså en kæmpe klub.

Jeg undre mig mere over at de kan bruge ham. Niveauet i league 1 er faktisk forbavsende højt, omvendt hvad de fleste danskere tænker.
Han var blevet lovet en rolle i forhold til at mesterskabet skulle spilles hjem, og blev hurtigt gjort klart inden transfervinduet lukkede, at han ville være langt fra spilletid.

Held og lykke fremover
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Det må da være for vildt at skulle spille for Charlton, det er altså en kæmpe klub.


Arh, det er det ikke. Men en fin klub, uden tvivl.
Folk der har været forbi Charlton, vil vide det er et step op... The Valley er også et fedt stadion, der ligger i et område der emmer af fodbold...
Et step op. Fra de danske mestre til League 1... Come on vær dog lidt seriøs.
www.bold.dk
Jeg tror altså også det er fedt at ride med på bølgen i Charlton lige nu. Det virker til, at alle er ved at koge over af begejstring over Thomas Sandgaards indtog i klubben.
Sejt
annonce