Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Saudi Arabisk-klub har budt på Braithwaite

Skrevet af bold
tir 9. aug 12:39

Spanske Sport skriver, at Saudi Arabiske Al-Shabab har sendt deres første bud mod FC Barcelona i håbet på at kunne hente Martin Braithwaite.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lasse599
Heldigvis bestemmer Barcelona ikke om han skal afsted...
Tvivler på at han gider til Saudi-Arabien....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af Kenken
Heldigvis bestemmer du jo heller ikke. Pg heldigvis bestemmer Barca hvem der skal spille og ikke spille. Og mht Martin så er han umiddelbart så penge fikseret at det godt kunne ende med Saudi Arabien
Skrevet af kampito
Hvis rygterne taler sandt om en 5-6 dobling af hans Barcelona løn, så tror jeg altså godt at pengeglade Martin Brathwaite kunne finde på at takke ja til et Saudiarabisk eventyr..
Han har jo ved flere lejligheder indikeret at han vægter økonomi over sin sportslige karriere.
AK1978
Skrevet af Christensen86
Det er da bare at takke ja til tilbuddet og håbe han tager afsted.
Skrevet af spartan
Han har vel netop fuck you money, så han kan være så principfast, når en så ulækker klub prøver at at fryse ham ud. Hvorfor skulle han tage til Saudi Arabien, hvis det ikke bringer ham nær VM-deltagelse?

Barca må punge ud, så simpelt er det
Skrevet af NSW
Han kommer sgu ikke til VM, især ikke hvis han spiller i Barcelona. Han er bare ikke god nok til landsholdet!
Skrevet af Kenken
Fryse ham ud???

Altså det er ham der ikke er god nok. Ville da være dunt at registrere MB i stedet for Lewa eller hvad mener du? Der er kun 25 pladser i truppen

Skrevet af Christensen86
Det er jo win/win for begge. Barca kommer af med en uønsket spiller og MB får penge. Hans karriere er jo alligevel død, både på klubplan og på landsholdet. Så det er da bare at komme afsted.
Skrevet af Thiago Random
Kunne ikke være mere enig, han skal gå efter pengene, med det talent er det bare med at få mest muligt $$$ ud af det. Utroligt at han er kommet så langt, for han er saterme ringe!
Skrevet af Ks1976
Kenken. Nu bestemmer Barca pt så heller ikke helt hvem der skal spille i næste sæson 🤣
Skrevet af mholmm
I hat godt nok travlt med at svine jeres spillere til. Alt lige fra talentløs, pengegrisk etc..

Hvis i er Barca fans så virker det også som om at Laportas propaganda også har virket på jer, som de idioter der buhed af ham sidst.

Forstår godt hvis han takket pænt nej tak til saudi arabien, tror ikke den livsstil passer så godt til hans kone og børn.

Men vær i bare efter MB, så kan vi andre bakke ham op og se hvordan jeres klub får flere og flere ridser i lakken i forhold.til ry og rygte.
Skrevet af bruger 177060
Hvorfor skal man bruge betegnelsen pengegrisk kun om MB?
Det er de samme penge som Barca prøver at få, så de er vel ret beset ligeså pengegrisk, hvis man vælger at køre den vej.
Skrevet af Lasse599
KENKEN

Hvor ser du MB være pengefikseret?
Hvor i hans karriere har pengene betydet mest?

Og lige pt bestemmer Barca nu ikke helt hvem der spiller denne sæson - det kommer da helt an på om de får frigivet nok lønkroner....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af elastico
Hvorfor i helvede skulle Barca BÅDE betale hele hans resterende løn OG lade ham skifte kvit og frit?
Barca siden 2002
Skrevet af Kenken
Lasse

Kom dummere

Hvem sætter så holdet? Martin? Dig?

Der er ingen, hverken dig eller MB der kan tvinge sig selv på holdet. Det bestemmer Barca

Og hvor ser du at MB IKKE er pengegrisk? Han har udsigt til 0 spilletid og er ikke ønsker og alligevel vælger han at blive pga pengene i stedet for at indgå i forhandling om kompensation på normale vilkår så vil han her have i både pose og sæk som er helt uhørt set i forhold til hvordan det foregår alle andre steder. Han vil Både have fuld læn for Barca samtidig med han vil score sign on fee og fuld løn i ny klub
Skrevet af Common sense
@Kenken

Det er han jo netop ikke
Skrevet af JesperA46
Han kommer kun til VM hvis der hersker kammerateri på landsholdet. Jeg frygter desværre, at selv dikaturet i Saudi Arabien kaster en plads af sig
Skrevet af Tyrone
Heldigvis har de så magten til at gøre Danmark en tjeneste og fjerne hans mulighed for at spille til VM.
Skrevet af Martinovic
Jeg forstår ikke, hvorfor Braithwaite gøres til skurken. Han skiftede til klubben, da Barcelona var desperate og fik lov til at hente ham, efter transfermarkedet var lukket. Nu vil de ikke bruge ham, og så må de selvfølgelig punge ud.
Mojn do!
Skrevet af OlderWiser
Braithwaite er principfast og loyal overfor en lige pt. afskyelig klub, der gør alt for at verfe ham afsted så hurtigt og billigt som muligt. Det klæder absolut ikke Barcelona.

Men Barcelona ligger som de har redt.

Hvad angår Saudi Arabien, så kan der være flere politiske forhold for et rungende "nej tak". Ulækkert regime og personligt ville jeg aldrig sælge ud af mine synspunkter og holdninger.

Braithwaite er økonomisk sikret og venter vel bare på det rette bud fra anden klub. Der er jo alligevel tre uger til vinduet lukker i.
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
annonce
0