Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Schmeichel har sagt ja til Nice-skifte

Skrevet af bold
tir 26. jul 14:03

Kasper Schmeichel har angiveligt sagt ja til at skifte til Nice. Den danske landsholdskeeper har været sat i forbindelse med den franske klub. Læs hele nyheden her
Skrevet af Chris1234
Ned til varmere himmelstrøg tillykke med det.
Skrevet af kampito
Jeg tænker ikke at det handler så meget om de sportslige perspektiver, nok mere at Schmeichel der fylder 36 år næste gang, syntes at det kunne være lækkert med et par år eller tre nede i det sydfranske sammen med Stine og ungerne:-)
AK1978
Skrevet af PUSB!
Leicester kan give pladsen til Daniel Iversen, så behøver de heller ikke bruge en masse penge på at finde en erstatning.

At jeg så ikke helt forstår Schmeichel er en anden ting, hvis vejret skulle være det afgørende punkt burde han vel kunne have fundet bedre spanske eller italienske alternativer de sidste mange år :)
Skrevet af Cerezo
History repeats... Som de af os der har læst Peter Schmeichels selvbiografi vil vide, var det bl.a. ønsket om varmere himmelstrøg og et lidt mildere program der fik ham til at tage beslutningen om at skifte til Sporting Lissabon i 1999 -det år han fyldte 36 (tankerne begyndte at rumstere hos ham forbindelse med landsholdets træningslejr i netop Sydfrankrig inden VM i 1998).

Fra mit perspektiv er det Kasper vel undt med et nyt eventyr efter mange år i engelsk fodbold. Han vil for altid være en legende i Leicester med sine mange sæsoner samt både FA Cup-titel og det imponerende samt meget overraskende mesterskab i 2016.
Skrevet af Ks1976
Kampito.
Tror du helt ret. Nu har han været i PL hele hans fodboldliv og både vundet PL og den store pokal turnering. Han kommer ikke til at vi de mere med hans nuværende klub. Han er blevet en ældre herre i gamet og derfor er det et godt skifte. Varmere himmelstrøg, bedre mad, færre kampe, mindre skader.
Skrevet af FCKNørrebro
Han er ikke god nok til PL mere så fint med fransk bold. God mad, varme det går lige op
Skrevet af Maxbold
Så også at han er vurderet til at være den dårligste målmand i PL i sidste sæson.
Skrevet af Careca
God nok til PL ? Griner. Stop jer selv. Kan finde 10 målmænd i PL der ikke er i nærheden af hans niveau. Men fedt at skifte til mere luksuriøse Nice på alle parametre. Godt gået Kasper.
Skrevet af En tur i BIF'en
Tænker, det må være en kombination af forskellige faktorer, der er på spil her.

Dels er der hele fodboldpensions-snakken, som nogle er inde på, med de varme himmelstrøg ved Middelhavet osv., og den forstår jeg også godt. Byen Nice er nok også lige et niveau op fra Leicester (med al respekt).

Desuden tænker jeg, at Nice nok kan tilbyde ham en nogenlunde fornuftig løn. Jim Ratcliffe, der ejer OGC Nice, er en af Storbritanniens rigeste mænd. Mener at have hørt, at Nice har et fornuftigt budget at gøre godt med i fransk sammenhæng.

Rent sportsligt er der vel også det element, at Nice hører med i subtoppen af fransk fodbold med rimelige muligheder for at spille i Europa hvert år. Ved godt, at vi ikke taler Champions League her, men nok nærmere Europa eller Conference League. Selvfølgelig er Ligue 1 ikke Premier League, men det tænker jeg, at han kan leve med. Han skal trods alt vogte buret mod Mbappé, Neymar og Messi to gange på en sæson, hvilket også må være en oplevelse, selvom det ikke sker hver weekend. Hans niveau i landsholdssammenhæng daler nok ikke voldsomt frem mod slutrunden i november og december af den grund.

Rent sportsligt skulle Schmeichel nok have taget skridtet op til en af top 6 klubberne i England for et par år siden, hvis han ville have haft en reel chance for at etablere sig der og blive en del af et af de største mandskaber. Nu er han lige dét ældre, og han kan nok sagtens holde sit niveau i noget tid endnu, men for de helt store klubber er der nok ikke meget perspektiv i at hente ham ift. andre yngre målmænd med flere år i tanken. Desuden tænker jeg, at han nok kunne være attraktiv for eks. Newcastle, inden de selvfølgelig hentede Pope som erstatning for Dúbravka, og lønnen i Newcastle ville Schmeichel nok ikke kunne klage over. Det sportslige niveau ville vel være nogenlunde som i Leicester, hvis de fortsætter, hvor de slap fra sidste sæson. Men et skifte til en anden Premier League klub er Schmeichel nok for loyal over for Leicester til, hvilket jeg også har respekt for.
danske mestre 2021 = bedre end alle andre
Skrevet af MilanoCop
Sportsligt er det et katastrofe skifte
Følger hjerteklubberne: AGF - Byens hold! A.C. Milan - Hjerteklubben <3 <3 Sympati for Dortmund
Skrevet af Jimsys
Tror også det betyder meget at Kasper og familien stadig bor i Manchester, så Kasper har 2½ - 3 timer hver vej til kamp og træning i Leicester.

Selvom Kasper er 36 år anser jeg ham stadig for at være en af de bedste målmænd i England.
Skrevet af Meefa
Er flor skifte og meget forståeligt
Skrevet af Malresi
Jeg er uenig med de fleste af jer kan jeg se... Nice har sportslige ambitioner og har udviklet sig godt de seneste sæsoner - vel faktisk for alvor siden 16-17sæsonen hvor netop tilbagevendte Lucien Favre tog over (for første gang). I nævnte sæson blev de 3er i Ligue 1. Siden røg Favre til BVB og andre trænere som Vieira (nu Crystal Palace) og Galtier (netop skiftet til PSG) fik lov til at sætte deres præg på holdet...

Dertil har INEOS gennem Jim Ratcliffe erhvervet sig klubben og der satses på at blive en fast inventar af toppen. Der er stort potentiale i klubben, der også har et godt nyere stadion. Så at Schmeichel er skiftet til en klub med færre ambitioner end Leicester, der trods mesterskabet for år tilbage må affinde sig med at være en klub til midten af tabellen og cup-turneringer. Jeg tror at Nice har planer om at kæmpe med om CL-pladser på ny og har flere spændende spillere som Gouiri, Todibo og naturligvis Dolleren!

At der er færre kampe i Frankrig for Schmeichel er jo også forkert. Han spillede jo ikke i Liga Cuppen fx.
Skrevet af TheHitch80
It´s nice in Nice - godt skifte på rigtig mange parametre. Muligvis lidt lavere løn og et nyt ret absurd sprog; men alt andet er bedre i Nice end i det grålige East Midlands.
Skrevet af Skylar
Hvorfor er der ingen der skriver om hvad der reelt foregår. Leicster har bedt Schmeichel om at finde en anden klub. Han er færdig som første keeper i Leicster
Skrevet af bruger 173487
Jeps den gode historie er at han er kasseret. Er der ingen engelske topklubber der vil have ham? Nice og ligue one er et stort tilbageskridt når man tænker på at han var en af de bedste målmænd i PL for et par år siden. Måske alderen spiller ind?
Skrevet af Kong Dario
Forstår sagtens at han vil prøve noget andet end grå England, men han er da stadigvæk ALT for god til den franske liga.

Bedre vejr og mad i Spanien eller Italien, og niveauet er også en del højere her.

Burde ikke være en udfordring med st finde en top 6 klub i en af de ligaer.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Skylar
En plads på bænken i Leicster ville være et farvel til vm så valget har vel været rimeligt nemt. Pt regnes han for en af årsagerne til leicsters dårlige sæson og han er færdig som første keeper. Han får så til gengæld en god behandling af Leicster nu som tak for en lang og fin karriere i klubben
Skrevet af Balder24
@ cerezo Farmand skiftede ja, men han var hurtigt tilbage igen, og sluttede endda hos de blå tilbage i Manchester. Han har heller ikke siden været helt velovervejet i sine valg af arbejdsgivere.

Han har vundet de to største titler i England, og hvorfor så ikke prøve noget nyt. Tror næppe der er mere at hente for ham i Leicester.

Nice er tættere på CL, så mon ikke at det også tæller med.
Skrevet af PerLusconi
Måske Arsenal skulle sætte Leno´s skifte til Fulham lidt i bero nu og undersøge en evt byttehandel + penge for Tielemans.
annonce
0