Snak

Mere indhold efter annoncen

@Aagesen

Helt sikkert.
Forza Internazionale Selecao...Jogo Bonito Toronto Maple Leafs Washington Redskins Boston Red Sox Line of business:Bord- og jetonarbejder
Kan slet ikke se nogen grund til at Schweini skulle forlade Bayern til fordel for Inter, Bayern er blandt verdens absolut største klubber, et par ringe sæsoner ændre ikke på at Bayern har en af de største omsætninger og fanbaser i verden blandt fodbodlklubber..

Der er langt mere perspektiv i Bayern end i Inter.
København

Det er to store klubber. Men Schweini vil måske prøve sig selv af i Seria A.
Men han kommer i så fald til at spille for færre tilskuere på lægterne.
Forza Internazionale Selecao...Jogo Bonito Toronto Maple Leafs Washington Redskins Boston Red Sox Line of business:Bord- og jetonarbejder
Schweini stopper med at spille fodbold næste år og begynder at stå på ski igen.
Kan ikke se hvorfor Schweinsteiger skulle skifte. Han er helt i en klub der HVERT år er med i titelkampen og vinder mange gange. Godt nok har Inter vundet temmelig mange gange(ærgerligt at Roma ikke lige tog den i år), men begge klubber har chancen for at klare sig godt både hjemligt og Inter(haha)nationalt, så kan ikke se at det skulle være chancen for titler der afgjorde det.
Til United vs. Inter-kampen:
United er klubben med flest fans i hele verden og en af de rigeste klubber i verden. Desuden er United fast inventar i den rigtig sjove ende af Champions League, det samme kan ikke siges om Inter.
\\\\\\\\\\\\\\\'Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste\\\\\\\\\\\\\\\' - Ebbe Skovdahl Manchester United, FCK, Valencia, Schalke 04 og AS Roma
Inter har scudettoen fem gange i streg. Tilfældigt?

United er kedelige. De mangler identitet, og der er da også som regel helt stemingsløst på Ol´ Trafford. Sådan er det naturligvis ikke, når de to gigantiske Milano-klubber diverterer på San Siro. Internazionale vil dominere europæisk fodbold de næste 8-12, og måske også i årene fremover.
Forza Internazionale Selecao...Jogo Bonito Toronto Maple Leafs Washington Redskins Boston Red Sox Line of business:Bord- og jetonarbejder
I
Forza Internazionale Selecao...Jogo Bonito Toronto Maple Leafs Washington Redskins Boston Red Sox Line of business:Bord- og jetonarbejder
Fingrene væk, Inter! :P
FC Bayern München siden 1997 <3 Ajax Amsterdam siden 1998 <3 AaB siden 2005 <3
Godt gået Rubycon, du har får godt mange til at bide på krogen.

Tror ikke at Schweinsteige tager til Inter, tror at han heller ville til Manu, Real eller bare blive i Bayern, men man skal aldrig sige aldrig.
Inter? Schweini skal sgu da ikke til en uambitiøs spaghetti-klub som Inter. Han skal da til Chelsea som afløser for Ballack, hvor han jo i øvrigt passer glimrende ind, da han har fysikken til PL og er nogenlunde vandt til det fysisk prægede spil fra den prøjsiske knoldesparker-liga.

Og selvfølgelig vil han have interesse i at spille for de blå. Det er jo en klub der faktisk spiller med om et interessant mesterskab mod bunker af hold der på en god dag ligger på ca ~90% af Chelseas topniveau. Der er kamp til stregen hele vejen igennem en sæson og et mesterskab vindes ikke uden at være fortjent.

I Tyskland er der derimod kun et enkelt tophold (Bajern M) og en håndful sekunda-hold, der kæmper om meistershaftet når Bajern for gud ved hvilken gang flopper gennem en halv sæson. Det er en udpræget 1-holds liga og at vinde mesterskaber med lige præcis dette ene hold er jo omtrent lige så sportsligt udfordrende og selvrealiserende som at spille for Inter lige for tiden.

Og før I pølseglade bajernfolk begynder at snakke om, at Bajern er et storhold i europæisk topklasse, så husk lige på at også hold som Porto og Liverpool har klaret sig i CL-finalen i nyere tid. Porto og Liverpool har endda vundet. Lucky punches forekommer. I Bajerns tilfælde skyldes det jo endda kun, at Rudolf lettere senilt glemte alt om, hvad der til tider sker, når man vælger ikke at markere Robben overhovedet.

Den noget yngre (og mindre senile) Mourinho viste derimod, hvordan man piller Robben ud af en kamp, og så så vi i øvrigt også lige pludselig, hvad Bajern kan uden Robbery. Middelmådighed er vel næsten for rosende. "Mægtige" Bajern Mønsjen blev spillet ud af banen af en flok elendige azurblå pizza-gnaskere. Det er jo bare *så* imponerende!

Nu kunne pølsegnasker-fansne nok være fristede til at sammenligne med, hvordan det gik Chelsea, men der er lige et element der så bliver overset: Mourinho er på fornavn med de bærende kræfter i Chelsea og kender dem bedre end nuværende Chelsea-træner Ancelotti. Det er taktisk lidt af en ulempe, specielt når der lige præcis er tale om super-taktikeren Mourinho. Hvad er den Bajernske undskyldning for at sutte pølse i den kamp? For meget milanesisk salami før kampen?
annonce