Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CopenhagenNoice
Jeg ved godt at mange stadig har mancrush på Dolberg. Men hvad er det lige han kan? Ja, én fin sæson i Ajax og derefter kun deroute..
Han er sikkert en god knægt, men hylden han pt befinder sig på, er simpelthen for urealistisk.
Jeg ved ik engang hvor han kunne passe ind. Mit bedste bud er Belgien, ligesom Skov Olsen og Casper Nielsen.
Hvis man foreslår ham til FCK, må jeg simpelthen spørge: hvorfor? Til den formodede høje pris og løn der følger med skal “vi” simpelthen have en beviselig målscorer.
Skrevet af MistGoose
Problemet for Nice er jo at han allerede har spillet for Nice og Sevilla,

Han har ikke spillet for Nice i denne sæson. Han sad ude med en skulderskade, og havde d. 28/8 endnu ikke været udtaget til kamptruppen.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Rundsaven
Totalt overvurderet spiller. Kan slet ikke begå sig i de store ligaer. Måske belgien kunne være en ok destination.
Skrevet af Jake4
En ubegavet træner uden menneskelige egenskaber, vil aldrig få gang i en fantastisk fodboldspiller som Dolberg. Derudover tvivler jeg på Sampaoli holder særlig længe.
Skrevet af SotD
Jeg ved godt at mange stadig har mancrush på Dolberg. Men hvad er det lige han kan?


Hvis du ikke kan se det, så forstår jeg vitterligt ikke hvorfor du ser fodbold. Så ringe forståelse for spillet kan man da ikke have...

Til den formodede høje pris og løn der følger med skal “vi” simpelthen have en beviselig målscorer.


Han har karrieren igennem scoret i ca. hver 3. kamp for hold som Ajax, Nice og landsholdet. Selvom han har været både syg, skadet er kroniker og har haft skiftende trænere. Det er der jo nærmest ingen danske spillere der kan matche.

2021/22: 30 kampe 7 mål (Nice)
2020/21: 29 kampe 6 mål (Nice)
2019/20: 29 kampe 12 mål (Nice)
2018/19: 39 kampe 12 mål (Ajax)
2017/18: 30 kampe 9 mål (Ajax)
2016/17: 48 kampe 23 mål (Ajax)
Danmark: 37 kampe 11 mål

Har FCK nogensinde haft en angriber med bedre stats fra store ligaer og landshold end ovenfor? Hvis ja - hvor ofte? Selv Cornelius kan jo ikke matche det der, selvom han har haft en sublim sæson i Tyrkiet og tidligere haft en hæderlig i Serie A.
Silkeborg IF
Skrevet af Sirlimpsalot
Lige her kan jeg satme godt forstå Sevilla. Hold da kæft hvor har han ikke bidraget med noget som helst.
Danmark: F.C.København Udland: F.C.København
Skrevet af KKnudsen
Han er selvfølgelig ikke god nok til brentford hvis han bliver fundet for let i både Sevilla og Nice. Han når jo ikke Toney til sokkeholderne.

Ved nu ikke om det er så stor en selvfølge, som du gør det til.
Skrevet af læderkuglen
God ide. Han er elendig. Fatter ikke hvad han laver på landsholdet.
Skrevet af CopenhagenNoice
@sotD: blev du ramt personligt fordi jeg sætter spørgsmålstegn ved hans kvaliteter?
Du kan vel, som mange af vi andre gør, da ikke mene at det han har præsteret i både Nice og Sevilla er tilfredstillende? Det mener i hvertfald ingen af de nævnte klubber tydeligvis. En del stepper op når de møder ind i landsholdslejren i ny og næ, men det retfærdiggør jo langt fra at man er selvskrevet i en topklub. Tydeligvis.
Hvor ser du ham henne da?
Med begges skadeshistorik in mente, er jeg glad for det er Corner vi hentede og ikke Dolberg.
Skrevet af SotD
@sotD: blev du ramt personligt fordi jeg sætter spørgsmålstegn ved hans kvaliteter?


Nej, men det er da fornærmende ringe at en fodboldentusiast ikke kan se hvad det er han kan. Der er immervæk et pænt stykke vej fra at stille spørgsmålstegn ved kvaliteterne, og så på overhovedet ikke at kunne gennemskue hvad det er han er dygtig til. Sidstnævnte er virkelig sløjt.

Du kan vel, som mange af vi andre gør, da ikke mene at det han har præsteret i både Nice og Sevilla er tilfredstillende?


Han har ikke præsteret noget som helst i Sevilla, så nej det ville være en underlig påstand. Hans første sæson i Nice (med Vieira ved roret) var rigtig flot - Han blev da også holdets topscorer, efter man lige havde mistet Balotelli. Men de sidste to sæsoner har ikke været ret gode.

Men som enhver idiot ved, så har han også ligget ligeså meget på lazarettet som han har spillet. Ikke desto mindre har han scoret mål i ca. hver 4 kamp (målt på minutter, langt mindre kritisk).

Manden har været ramt af Corona 3 gange, er blevet kronisk syg med diabetes, er blevet opereret for blindtarmsbetændelse, har været ude med hhv. hofteskader og muskelskader i mave og læg og har fået revet et ledbånd over i skulderen.

Det mener i hvertfald ingen af de nævnte klubber tydeligvis. En del stepper op når de møder ind i landsholdslejren i ny og næ, men det retfærdiggør jo langt fra at man er selvskrevet i en topklub. Tydeligvis.


Næ, men hvem fanden har også sagt det?

Hvor ser du ham henne da?


Læs det indlæg jeg skriver her i tråden, og du vil vide det.

Med begges skadeshistorik in mente, er jeg glad for det er Corner vi hentede og ikke Dolberg.


Ja, han passer da også bedre til jeres spilkoncept - men det er da lidt underligt at glæde sig helt vildt eftersom den ene jo rent faktisk ER skadet, mens den anden bare ikke kan komme på holdet i Sevilla.

De fleste kan se, at Dolberg ikke præsterer regelmæssigt, men derfra til at stille spørgsmålstegn ved hvad han kan er der dælme også langt.

Han har en eminent førsteberøring, og er god til at lave 1-2 kombinationer med sine medspillere. Han tager mange løb og gør plads til særligt offensive midtbanespillere og kanter. Han timer sine spring og dueller godt, han er en eminent afslutter og har en fortrinlig teknik. Også når han bliver presset fysisk.

At han så relationelt har en del udfordringer og har en tendens til at falde ud af mange kampe - det er et kæmpe problem hvis han skal spille på så høj en hylde. Men kompetencerne burde være åbenlys for selv en blind.
Silkeborg IF
Skrevet af RaZZ87
Kan vi ikke blive enige om, at det heller ikke er nemt at komme til en ny klub, som har været så dårligt kørende som Sevilla i denne sæson, og som skifter træner umiddelbart efter din ankomst? Dårlige klubskifter er selvfølgelig også spillerens egen skyld, men man er da nødt til at se på det store perspektiv og ikke kun Dolbergs evner og person.

Jeg synes, det er vildt, så meget han bliver skreget op som en fiasko efter så kort tid i klubben, men det er da fint nok, han kommer videre, hvis han ikke kan bruges. Og skal han en hylde ned for at finde sig til rette, så er det bare sådan.

Men i min optik er der ingen tvivl om, at hans teknik og evner som afslutter er på meget højt plan - også bedre end en del andre spillere, der begår sig i de store ligaer. Og på landsholdet synes jeg ofte, han er god til at deltage i det opbyggende spil. Han mangler dog noget spilforståelse, placeringsevne og fandenivoldskhed, som forhindrer ham i at komme frem til de chancer, han skal bruge for at score mål.

Det ændrer dog ikke på, at hans output (69 mål og 24 oplæg over 211 kampe i den professionelle klubkarriere + 11 mål og 2 oplæg på landsholdet i 37 kampe) er ganske respektabelt. Og ja, det er gået op og ned fra sæson til sæson, men også hans sidste år i Ajax var mere end godkendt, ligesom hans første sæson i Nice (hvor han blev året spiller) var det. Så det er tre fine sæsoner over lidt mere end seks år. Og med til historien hører selvfølgelig flere uheldige skadesperioder.
Skrevet af langtfraliverpool
Ville være super godt for ham. Sevilla er en klub i ruiner, og deres pseudo-macho træner fremstår lettere retarderet som han skaber sig ude på sidelinjen.

Håber han får en lejeaftale i Tyskland eller Holland. Tænk at der er så mange mennesker, der har noget imod indadvendte personer, og som føler de skal fortælle dem, hvordan de skal agere menneske. Pinligt, simpelthen.
gunner since 94’
Skrevet af bruger 148529
Potentialet er der, men viljen mangler. 11 mål i 37 kampe.. come on. Han er angriber, det er hans job at score mål og ikke engang det kan han finde ud af. En god sæson i Ajax og resten har været en middelmådigt eller under.
Skrevet af Sims91
Folk snakker om Tysk og Engelsk fodbold. Er han overhovedet god nok til det.
Jeg tror et Andreas skov Olsen agtigt skifte til belgisk fodbold ville være den rigtige hylde.
Skrevet af Slettet(521954222112)
Da jeg efter Sevillas 0-2-nederlag til Atletico 1. okt. forsøgte at sandsynliggøre at træneren (dengang: Lopetegui) ingen argumenter havde for at bruge Dolberg som starter igen blev jeg hånet. Min analyse skrevet umidelbart efter kampen - her en måned senere og med ny træner har det for mit vedkommende uafrystelige indtryk vist sig at holde stik. Dolberg har (kvaliteter til trods) problemer der rækker ud over det rent fodboldmæssige - kald det introvert, drømmer, tænksom i ugunstig grad, fraværende, mentalt blokeret, ikke i stand til at ´mærke´ holdkammerater og spillets nerve, ingen sans for at stå på det berømte ´rigtige sted på det rigtige tidspunkt´ osv osv - kald det hvad I vil - der er noget galt, noget som Dolberg må løse hvis han vil opnå den succes hans talent berettiger til. Sådan så jeg det for en måned siden. Sådan ser jeg det stadigvæk.
Skrevet af UndisputedEra
Det er simpelthen utroligt så meget simper for den mand pga én god sæson i Ajax.

Men det er selvfølgelig samtlige trænere han har haft, den er gal med, det er klart.
Skrevet af RaZZ87
@Voyeur

Nu tjekkede jeg lige den omtalte tråd, da jeg selv havde skrevet et indlæg her, og jeg har meget svært ved at se, hvordan du blev "hånet". Kom gerne med et par eksempler.

Jeg er sådan set enig med dig i - baseret på de mange kampe jeg har set ham spille for Ajax og Nice - at Dolberg har en tendens til at falde ud af kampene og ikke er helt i sync med sine holdkammerater. Men baserer du det selv på andet end hans kampe for Sevilla? Ellers er det jo et lidt tyndt grundlag.

Saglig kritik af Dolberg er altid velkommen, men hvor meget skyldes hans situation i Sevilla ham selv, og hvor meget skyldes det, at holdet generelt kører elendigt? Med Dolberg er det let at sige, at det er, fordi han er introvert etc., men man kan da pege på mange andre spillere, der har haft det svært i den første periode i en ny klub.
Skrevet af Slettet(521954222112)
Hånet er et voldsomt ord, ja, forfængelig er man vel. Følte bare ikke min observation havde nogen genklang. Lige meget - jeg er nysgerrig på denne spiller - er det noget fastforankret? Kan det løses?
Skrevet af Slettet(521954222112)
M. Laudrup havde også en noget nær introvert/kunstner-personlighed på banen, men løste sagerne ok, vel nok - selvom Cruyff jo mente at med mere temperament og baggårdspuma i sig, så var han, Laudrup altså, uimodsagt blevet verdens bedste. Mht Dolberg - jeg har altså set ham spille for Ajax og Nice, same same plus minus, ikk -
annonce
0