Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Sevilla overvejer at ophæve Dolberg-aftale

Skrevet af bold
ons 2. nov 10:32

Ifølge den franske avis Nice-Matin er det i overvejelserne hos Sevilla at ophæve lejeaftalen med landsholdsangriberen Kasper Dolberg. Læs hele nyheden her
Skrevet af Zaptech
Han skal finde sig en klub, hvor træneren virkelig tror på ham. Dernæst krydse fingre for, at træneren får lov at sidde længe nok til, at Dolleren kan få gang i karrieren igen.
Skrevet af Nandeyanen
Tag nu et skridt ned Dolleren. Fra Ajax til Nice til Sevilla. Det fungerer ikke med den stille og asociale personlighed man hører fra trænere og holdkammerater.

Tage til en klub hvor det ikke er så konkurrence præget, hvor man kan blive en profil og blive accepteret som den person man er.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Jillionaire
Så kunne FCK da lige hente ham ind til sommer :) helt perfekt.
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Merriman
Han kommer ikke til at blive en profil i en Top 6 klub i nogen af de store ligaer.
Det kræver desværre bare noget mere "personlighed"
Send ham et par uger på tur med BS og Zlatan ;)
Skrevet af cloc
Tror han vil lave de mål, som blot ikke kommer lige nu.

TIlbage til nice, kæmpe for det, til sommer, lad os se.
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af grumblesnake
... at træneren får lov at sidde længe nok til, at Dolleren kan få gang i karrieren igen.

Præcis. Han skal til en klub der er i balance med sig selv, så der ikke er alle mulige forstyrrende elementer udenfor den sportslige del.
Det er jo også en del af grunden til at det gik galt i Nice.
Skrevet af Slettet(491312220211)
Det vil være godt for ham at komme væk fra det hul. Han har potentialet til så meget mere!
Skrevet af Stagger Lee
Håber han tager til Tyskland denne gang. Tænker mentaliteten passer bedre
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Bløde babser
Så kunne FCK da lige hente ham ind til sommer :) helt perfekt.


Vi har lige hentet Cornelius. Det ville kræve at træneren kan finde plads til dem begge. Det lyder svært.

Men kan han det vil jeg gerne leve med at lade ham være en stille tvær person. Lad ham bare få pladsen inde ved vægen i omklædningen og ikke tage match day interviews etc.
Jeg vil altid have et soft spot for ham. Da han spillede for Ajax i Parken var han klasse. Den måde han flyttede rundt på forsvarene var noget man ikke ser så tit. Både fysisk men også med spilinteligens.
Jeg er imponeret.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af kimjen
Dolberg kræver en træner/ manager der har kapacitet mellem ørerne.
kimjen
Skrevet af KKnudsen
Kunne Brentford være en mulighed? En håndfuld danskere, en stabil træner og ikke en alt for stor klub.
Skrevet af SotD
Få endelig ophævet den lejeaftale, så Nice kan sende ham på en ny. Det giver absolut ingen mening at leje en spiller der er 3-4 valg.

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se ham retur til f.eks. Holland - gerne i en mindre klub end Ajax, PSV og Feyenoord - men en hvor der bliver spillet offensiv fodbold. Det kunne eksempelvis være NEC, hvor der allerede er 3 danskere, herunder Schøne som han kender særdeles godt fra tiden i Ajax, og Mattsson, som han kender fra tiden i SIF.

Hvis han kan score 10 mål på en halvsæson i Holland, så er han jo så absolut tilbage.
Silkeborg IF
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Tilbage til Ajax. Silkeborg var også en rigtig god mulighed. Godt han kommer væk derfra. Bare Schmeichel gjorde det samme. Skandale klub.
Skrevet af RødgrødMedFløde
Sevilla virkede fra start som en decideret panik-løsning, fra begge sider. Nice har problemer med at score mål i denne sæson, så der er måske en mulighed for at vende retur og få gang i karrieren igen. Ellers håber/tror jeg også at han vil have bedst af at skifte til Tyskland eller England, hvor hans manglende udstråling ikke virker så malplaceret. Ønsker ham virkelig det bedste, for han er i mine øjne vores klart mest komplette 9´er når han er bedst.
Skrevet af BryanFury
Kunne Brentford være en mulighed? En håndfuld danskere, en stabil træner og ikke en alt for stor klub.Han er selvfølgelig ikke god nok til brentford hvis han bliver fundet for let i både Sevilla og Nice. Han når jo ikke Toney til sokkeholderne.
Skrevet af peanuts(s)
Problemet for Nice er jo at han allerede har spillet for Nice og Sevilla, så han kan ikke udlejes til en 3 klub i denne sæson, og til sommer har han kun 1 år tilbage af kontrakten, så tvivler på at Nice vil leje ham ud på det tidspunkt.

Skrevet af jonas.noro@hotmail.com
Synes han skal tage til en bund / midterklub i Italien eller Tyskland. Tror han ville passe godt ind i Bologna / Sampadoria.
Skrevet af Simonsen7
Han skal en hylde ned, så han kan spille fast. Genfinder han så sit niveau, kan han altid steppe op igen
Skrevet af AG1990
Tilgengæld kunne der være en ide i at han kunne overtage for Toney, hvis/når han bliver solgt til en større klub
Skrevet af Euro2020herewecome
Som jeg har skrevet før. FCM vil nok være et klart bedre valg end FCK da det ligger tættere på Silkeborg og de stadig har muligheder for europæisk fodbold i år.
Når det er sagt er han alt for dygtig til Superligaen.
Dolberg er en topspiller i de rigtige omgivelser. Det er klart man fungerer dårligt i et miljø hvor man knapt nok forstår sproget. Spaniere er meget dårlige til engelsk - også på det niveau - det hele foregår på spansk og det er rigtig svært at blive en del af truppen, hvis man ikke er ekstremt udadvendt.
Som andre er inde på: Et sted med andre danskere eller et sted hvor man hvertfald taler sproget flydende.
Hvorfor er det så mange af vores angribere ikke slår igennem. Både Bendtner og Dolberg havde niveau til allerøverste hylde - mesterklubber i store ligaer. Begge får ikke indfriet forventninger pga personlighed.
annonce
0