Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Sevilla vil af med Dolberg

Skrevet af bold
tor 1. dec 13:35

Kasper Dolberg ser ikke ud til at have nogen fremtid i Sevilla, da klubben efter sigende forsøger at komme af med danskeren til januar.Læs hele nyheden her
Skrevet af MadsLeb
Hvis Dolberg ikke snart indser, at han bliver nødt til at tage et skridt tilbage, klubmæssigt, for at få karrieren tilbage på sporet, så ender han i en deroute af Bendtner´ske dimensioner.

Han bidrager godt nok ikke med mede, hverken i Sevilla og på landsholdet. Han er kun 25, så der er stadig tid til at rette op på skuden, men det kræver at han kommer til en klub, hvor han får kontinuerligt spilletid, meget snart.

Da rygtet om Dolberg til FCK kørte i sommers, så jeg det som et kæmpe scoop - men i dag, er jeg ikke sikker på, at det er en case jeg personligt ville røre ved, for han vil helt sikkert ikke være billig. Det vil i hvert fald være en "big risk / big reward"-case
-
Skrevet af Rigoletto
han er en lost case allerede
Skrevet af bruger 147087
Man forstår det jo godt. Han er virkelig ringe.
Skrevet af TheSpursyWay
Hans indsats på landsholdet til dette VM har sikkert heller ikke forhøjet hans markedspris, endsige fået interesse fra andre klubber. Sidste år til EM er en helt anden snak.
Ja, Danmarks angribere er en joke.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af BerlinerDK
DK vil gerne af med Dolberg før tid!
Skrevet af SotD
Problemet er vel lidt, at han ikke kan skifte til en 3. klub før til sommer, og dermed hænger han på Nice eller Sevilla (og omvendt). Det ville være godt for alle parter at få revet kontrakten over, så man slap for omkostningerne med en spiller man ikke vil og tror på, mens Dolberg fik noget frihed til at søge efter den næste rette destination.

Jeg er lidt ambivalent omkring det, for jeg synes egentlig at Dolberg er en top-klubs-spiller, forstået på den måde, at de løb og aktioner han tager kræver at der er nogle kloge offensive folk omkring ham, så man får det maksimale ud af det. Men han har bare præsteret så ringe over så lang en periode, at han aldrig ender på den hylde hvor han måske i virkeligheden ville præstere bedst.

Så det handler måske for ham om, at søge til en stor klub i et "lille" land. Det kunne være Club Brügge, som ASO, det kunne være Feyenoord selvom det nok ikke er populært. Det kunne være Østrig, det kunne være Schweiz det kunne måske endda være Grækenland eller Cypern. I Danmark er jeg bange for at vægten på hans skuldre ville være for stor - husk at han aldrig nåede at få et gennembrud i Danmark. Men måske er tryghed vigtigt, og særligt efter sin mange skades- og sygdomsperioder være det nødvendige. Men ender han i Danmark tror jeg desværre ikke vi nogensinde får ham at se i udlandet igen. Så jeg HÅBER at han kan blive ude - og jeg håber så inderligt at han finder sig en klub hvor der er noget kontinuitet på trænersiden.
Silkeborg IF
Skrevet af MistGoose
Han kan vel godt tage til en anden klub? Reglerne siger at man ikke må spille for mere end 2 klubber per sæson.
Men han spillede ikke for Nice, ej heller sad han på bænken i deres kampe op til Sevilla skiftet.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Slettet(142135221312)
Forstår man jo også godt. Han er så ringe at det halve kunne være nok!! Sevilla sejler rundt og selv de kan se at han langt fra har niveauet til den klub. Danmark vil også gerne af med ham håber jeg! God jul :)
Skrevet af Desrouleaux
Jeg er godt med på at VM ikke var nogen udpræget succes, men der er satme ikke langt fra succes ved EM til at alle bare hader ham og vil af med ham. Hårdt game.

Det kan godt være de rød-hvide-(SIF)-briller, der spiller ind, men tænker at en Dolberg i form og på et hold i fx Holland/Belgien eller sub-toppen af en af de 5 større rækker ville være en kæmpe gevinst for landsholdet.

Det er mig en gåde hvorfor han nu er syndebukken, jeg synes der er så mange andre der har gjort det mindst ligeså ringe.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af qweras
Han springer jo fra tacklinger, og så som proffesionel ????? Han er elendig. Desværre....
Skrevet af anygivenday
Kort karriere - måske serie 3 om et par år
Skrevet af Freja1967
Stop nu.
Dolberg slås helt sikkert med sin personlighed, som måske/nok er hans største problem pt.
Han har tjent multi mange millioner på sine kontrakter, så måske skal han “trække stikket” i 1-2 år…..?????
Leve livet, blive “back-packer” og leve et ungdomsliv, som måske kunne blive en øjenåbner ??
Dolberg er jo stadig en ung knægt….
Helt ærligt : hvis din eneste personlighed er som fodboldspiller…???
Smid det overbord og find et andet og bedre liv 🙏🤞
Skrevet af MadsLeb
Jeg er godt med på at VM ikke var nogen udpræget succes, men der er satme ikke langt fra succes ved EM til at alle bare hader ham og vil af med ham. Hårdt game.


Nu er det jo ikke udelukkende hans præstationer ved VM han måles på.

Hans tid i Sevilla har været en katastrofe, kort sagt. Hans tid i Nice har været turbulent - han starter godt ud, men i tiden op til hans lejeaftale til Sevilla var han heller ikke god. Og hans præstationer til dette VM ligger sig op af dem han har haft for Sevilla. Med andre ord, så har pilen peget nedad i et stykke tid, og personligt vil jeg mene, at han burde have taget et skridt ned, inden han skiftede til Sevilla.

Der er jo ingen tvivl om Dolbergs talent - men nu er han efterhånden 25 år, så hvis hans talent og potentiale skal realiseret, så skal han død og pine til at have noget fast spilletid, et sted hvor han er en profil på holdet.
-
Skrevet af Taco mix
Det ligner et facebook kommentarspor herinde efterhånden...
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Bruger4321
Baseret på hans kampe til VM forstår man dem godt. Han har været uduelig.
Men til den historie hører også at han ikke spiller i Sevilla, så han er langt fra form. Tænker sagtens han stadig kan begå sig i udlandet. For lige nu ser han sløj og ugidelig ud
Skrevet af OlderWiser
@Taco mix

Enig. Folk bliver bare dummere og dummere.
ForzaNapoliSempre siden 1988 Negativitet er gift for sjælen Be kind - always
Skrevet af TheUnitedWay
Det kan jeg godt forstå.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af puting kuneho
Jeg håber han får karrieren på rette spor. for få år siden, var jeg HELT vild med Dolberg som type. Men lige nu er niveauet ikke særlig højt. Jeg tror som andre skriver , at han døjer med nogle personlige ting, der åbenbart får indflydelse på hans spil... Håber han snart er tilbage som det man har set i glimt.
Skrevet af CitizenKane
Svært og give dolleren skylden for dårlig VM præstation, han er total ude af form og har ikke spillet særlig mange minutter og været usynlig for Sevilla. Han skulle aldrig have været udtaget. Det samme kan man sige om et par andre spillere Hjulmand udtog.
Man må erkende at hjulmand fejlede måske ikke taktisk, men med hans valg af spillere og constelation. Hjulmand er dog en fantastisk mand for det Danske landshold og skal nok visse sig værdifuld i de kommende år.
Skrevet af Freja1967
Dummere og dummere…… enig.
Jo, hatebeskeder er der altid rigelig af…..
Er det, hvad I henviser til ?
Eller mit forslag om at leve et andet liv?
annonce
0