Snak

Mere indhold efter annoncen
Tag til FCK, så kan han ligge og sværme rundt om Corner, og lave ravage, ligesom Santin i de gode gamle dage🙏🏻
Dolbergs karriere og situation er så enormt frustrerende, fordi der er så meget uforløst potentiale i ham, men at det virker til at han grundet sin personlighed og angriber type kræver en del for at komme til at fungere.

Han har en masse evner foran målet og er vel den bedste afslutter på det danske landshold lige nu, selvom udfordringen ikke er hård, samt god i og omkring feltet, og en god evne til at læse spillet og indgå i relationer, som jeg ikke synes de andre danske angribere i VM truppen har (Wind har måske samme evne i relationer), hvorimod han mangler de fysiske evner som Corner har i styrke, Braithwaite har i fart og Yussuf har i presset.
Det kan jeg sgu godt forstå de vil!
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Han skal da bare lige trække vejret og så mærke efter hvad han gerne vil. Så finder han rette hylde.
Skrevet af Desrouleaux
I dag 15:32
Jeg er godt med på at VM ikke var nogen udpræget succes, men der er satme ikke langt fra succes ved EM til at alle bare hader ham og vil af med ham. Hårdt game.


Hårdt game? Tja det kan du sige. Men det er jo blandt andet derfor at de trækker 2 cifrede millionbeløb hjem om året.
Det gør det nok lidt mindre hårdt.

Desuden kan ingen arbejdsgiver jo være tjent med en på lønningslisten, der ikke leverer.
Vavro skal aldrig over midten, og gerne tilbage til Lazio.
Taco mix

Hvor er du??
Enig I at de seneste kommentarer er meget bedre og mere humane???
God jul - der er langt til februar….🎄🌲🎄🌲
Hvis FA giver Toney karantæne pga. betting, skal Dolberg da bare over til onkel Frank i Brentford, selvom det er svært at erstatte Toney. Og så skal han nok holde sig fra negativiteten i kommentarsporene på bold.dk, så han bedre kan tænke positivt og sprudle af selvtillid.
Han skal i hvert fald have en træner, der tror på ham, og ikke kritiserer hans personlighed. Bo Svensson eller Bo Henriksen kunne måske også være en mulighed. Den belgiske liga burde han selvfølgelig kunne dominere uanset hvem der er træner.
Tænker næppe div. top klubber står i kø
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Der er altså nogen, der trænger til at spænde hjelmen. Dolberg havde bestemt ikke et prangende VM, men hvem af de danske spillere havde det? Han virkede uskarp og havde ind i mellem dårlige tæmninger og klodsede træk, men han gik ind i mellem også godt med i kombinationer og havde et virkelig godt indlæg, der førte til en af de få store chancer, DK havde. Han var vel omtrent lige så dårlig som de andre. Det er virkelig lidt, der skiller spillere fra at være helte, der spillede sublimt for DK ved EM for godt et år siden, til ikke at være god nok til den danske serie 3 og skulle klynges op i en lygtepæl. Bundniveauet er godt nok lavt herinde, når først pølsedanskeren ikke får det, han har forventet i hjørnesofaen
Er det ikke på tide at være realistiske omkring Dolberg. Han er bare ikke god nok til en sub top klub i top 10 ligaer i EU.
annonce