Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af cf srednar
@Paul Allen
Det bunder nu nok blot i misundelse.
Randers er en ganske fin by med gudenåen løbende igennem og hyggelige Storegade.
Men når man ikke rigtig kan kritisere klubben og ikke kender byen ret godt, så må man vel finde på noget.
Det er jo det samme med FCM og Herning.
Ren misundelse.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Skrevet af fig
fck lavede noget lignende, da de hentede ham spilleren fra Ukraine, får et syndikat til at forhandle alt på plads, siger vi er ikke interesserede alligevel, for lidt senere lave komtrakt direkte med spilleren for at undgå betale syndikatet for alt arbejdet

de gik heldigvis rettens vej og håber fck får en bøde det

ved ikke hvad mulighederne er for rfc, men håber de overvejer om der er juridiske
Skrevet af Slettet(401909221509)
Han er en knægt på 16 og jeg havde ikke hørt om ham indtil for nogle få timer siden

Det er jo ikke ligefrem som om Messi har forladt Randers så jeg er lidt ligeglad. Jeg går ikke op i U-17 fodbold overhovedet

Lad os nu komme videre

Måske vinder han Ballon d´or om 10 år...eller også spiller han i Smørumnedre eller har et udmærket kontorjob i en kommune et sted på Sjælland (så han kan være tæt på familien, vel og mærke)

Hvordan det her kan komme op på 7-8 sider på bold.dk fatter jeg ikke

Chill...der er 25+ grader...gå nu ud til grillen i stedet for og glem den her ikke-historie
Skrevet af anygivenday
@Fig
Stop dig selv, FCK har intet gjort i denne sag, de må INTET når en spiller er under 18 og på kontrakt andet sted - de er først kommet på banen da familien SELV har rettet henvendelse til sjællandske klubber - så stop tuderiet
Skrevet af cf srednar
@Mark
Har det lidt på samme måde, kendte ham heller ikke før nu, ha ha.
Det må være agurketiden der spiller et puds.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Skrevet af Bruger 892383
U17 topscorer og superliga spiller. Flot start i RFC. Det er muligt han ønskede at komme hjem og i såfald har FCK intet forkert gjort. Om agenten har været ude at reklamere med den smarte klausul i kontrakten er selvfølgeligt en mulighed. RFC er selvforskyldt taberen i det her spil.
Skrevet af anygivenday
Elias fra OB var topscorer i U17 ligaen
Skrevet af Bruger 892383
Anygiven

Beklager
Elias 26 mål i 24 kampe
Simmel 25 mål i 19 kampe

Flaskager 15 mål.
Skrevet af Slettet(491505222808)
at stortalentets næse destination bliver FCK.


Hvor skal resten af hans krop så hen?

Men hvem f*ck gider også spille og bo i randers anyways, med mindre man er til Mokai og scooter gaderæs.
Skrevet af horses in blue
@Kilgaron - find nu på noget andet end mokai og nike sjoks, vi er videre her i byen, hvilket du åbenbart ikke er.
Eller er Kbh også kun Nørrebro uroligheder, razzia på Christiania og fodbold bøller uden hjerne?
OT - ærgerligt med denne sag for Randers, vi har ikke så mange penge som f.eks. FCK, så derfor gør det ondt, når et åbenlyst talent, som kunne indbringe lidt mønt, forsvinder.
I denne verden er man sig selv nærmest, klub, spiller og agent, men derfor ønsker man altid, at spilleren overholder sin aftale på fair vis.
Tror ikke Søren P. og PC fortsætter med at spille golf sammen :-) og mon ikke snart PC´s søn forlader RFC.
Forhåbentlig har Søren lært af denne sag og at man ikke indføre humanitære aftaler i kontrakterne.
Kasper Høgh var også et kæmpe talent i RFC, topscorer i U19 ligaen og på U19 landsholdet. Slog ikke til i Randers, røg til Hobro og varmer nu bænken i Aab. Så ingen garanti og chancen for spilletid i suppen var nok større hvis Simmelhack var blevet i RFC - men nu må vi se.
Skrevet af NyKronjylland
F… dig PC!
Skrevet af Slettet(430942222806)
Sødt i tror det er pc der sidder og laver sådan en aftale… det sgu ik hans afdeling
der er kun en 32 - peter møller vor tids største fodboldspiller :D
Skrevet af Mahimahi
Fig

LOL, det er to vidt forskellige situationer, men prøv endelig at skabe noget mere falsk harme.
Skrevet af MesutCazorla
Du forstår ikke at de synes at det er besynderligt at han ophæver pga hjemve, og så ganske få timer senere meldes tæt på FCK?

Nej, egentlig ikke. Er det i virkeligheden ikke ret normal praksis, at du først opsiger og melder din afgang på den ene arbejdsplads, når du har noget nyt ved hånden?

Hjemve kommer sjældent over natten, så det er nok noget der har hobet sig op over tid, hvilket man kan tillade sig at antage,at han har nævnt over for familie og agent - tilsvarende kan man så nok også godt få indtrykket af, at Randers måske ikke har kendt til graden af hans hjemve - men hvis han har udtryk sin mistrivsel over for agenten og måske sat ham på sagen, jamen så er forløbet vel ikke så besynderligt igen: Spilleren trives skidt og informerer sine nærmeste, herunder agenten, omkring det, agenten siger fint, jeg ser hvad jeg kan finde til dig af klubber, hvor du samtidig kan komme tættere på din familie, agenten finder herefter ud af, at FCK - som kun er en times kørsel fra Slagelse - gerne vil have Simmelhack, hvorefter Simmelhack gør brug af klausulen og herefter skifter til FCK. Under forudsætning af, at det nogenlunde er sådan det er gået til, så er det da i virkeligheden ikke så mærkeligt et forløb? Eneste anmærkning jeg selv ville kunne tilføje er, at det som sagt godt kunne tyde på, at Randers ikke er blevet givet det fulde overblik over, hvor meget han rent faktisk led af hjemve.
Skrevet af MesutCazorla
fck lavede noget lignende, da de hentede ham spilleren fra Ukraine, får et syndikat til at forhandle alt på plads, siger vi er ikke interesserede alligevel, for lidt senere lave komtrakt direkte med spilleren for at undgå betale syndikatet for alt arbejdet


Fantasien fik vist lidt for frit spil her, makker. FCK gav vist aldrig udtryk for, at man ikke var interesseret, men blot, at han på daværende tidspunkt, var udenfor deres rækkevidde. Det ændrede sig henover det næste år, hvor han røg på bænken.

I henhold til det ukrainske konsortium, så har FCK jo ikke betalt dem, da det ikke lykkedes at lave en aftale med Davit den sommer, hvor klubben fik deres hjælp. Året efter - og efter en sæson på bænken - evnede de selv at lave en aftale med Davit, uden hjælp fra det ukrainske konsortium. Det skal de vel ikke betales for, skal de?
annonce
0