Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Skoubo til Danmark til sommer

Skrevet af bold
tir 12. feb 2008
Først var han skadet , så var han, så var han skadet, så var han klar. Morten Skoubo har de seneste par år været igennem et sandt skadeshelvede i Real Sociedad, for perioderne med skader har været lange, mens de dage, hvor han har kunne melde sig klar til kamp, har været i klart undertal.

Læs hele nyheden her
Skrevet af jynes
kom hjem til brøndby det ville være nice
Skrevet af sjmarketing
yearrr det er sådan det skal være... ham tilbage i BIF ville være GULD
Brøndby 4ever...
Skrevet af LFC4Life
Find en vidunderkur så han ikke bliver den næste bischoff og SÅ får vi guld :-D
Som R.S også siger så er der jo ikke nogen tvivl om at han er en rigtig dygtig spiller, så hvis han bare kan lære at holde sig skadesfri så har vi bare at hente ham
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Bong
En frisk udgave ville også være velkommen i Aalborg. En eller anden skal jo erstatte Lasse Nilsson til sommer.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Chreller
Jeg tror faktisk også mest på AaB som erstatning for Lasse Nelson... Brøndby har flere muligheder på toppen, så mangler ikke i mine øjne en angriber i forhold til hvad AaB formentligt kommer til
Klubber: Folk kan desværre ikke debattere når man skriver hvilke klubber man holder med. Sad but true.
Skrevet af RudeAwakening
Brøndby mangler vist ikke angribere lige PT! ... men okay, Peter Madsen og Morten Skoubo, på deres 2 divisions hold, ville da også være sejt! :-S

AAB eller Esbjerg er mine bud! FCM, FCK eller OB tror jeg ikke det bliver!

Liverpool FC FC Muuuhdtjylland BVB 09
Skrevet af msclausen
Sjovt !
BRØNDBY ER MIT LIV !!! "Fodbold handler om at være villig til at leve et helt liv i frustration, for at opleve en enkel dag med lykke."
Skrevet af MikaelDa
Det klart, han skal tilbage til BIF :D:D
Brøndby IF will always be a part of me (L)' Alle hader os Jeg elsker jer!
Skrevet af MikaelDa
Det klart, han skal tilbage til BIF :D:D
Brøndby IF will always be a part of me (L)' Alle hader os Jeg elsker jer!
Skrevet af jho
Jeg syntes vi skal have ham tilbage til Herning (Selvom det jo nok desværre ikke sker;-( Men det vil da klart også være en stor gevinst for Bif at få ham tilbage, han gjorde det rigtig godt derovre. Hvis han så bare kan komme af med skaderne...
Skrevet af its4dogs
Hvis han bliver skadesfri tror jeg ikke han vælger BIF! Hvorfor skulle en spiller med hans kvaliteter vælge et bundhold?
Skrevet af Bløde babser
Hvis han bliver skadesfri tror jeg ikke han vælger BIF! Hvorfor skulle en spiller med hans kvaliteter vælge et bundhold?


Den bemærkning er efterhånden så gennemtravet og lavhumoristisk at den konkurere med "Det sagde hun også i går" jokes om at være den absolute bund.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af its4dogs
Hehe, det sagde hun også i går!
Skrevet af Hypo
men Bløde Babser, er du ikke en af dem der ynder at bruge den joke?


udover det, så er han helt sikkert en fodboldspiller af kvalitet, men hvad skal man bruge ham til, hvis han får skader så let.
Håber ikke FCK napper ham. Vi har været heldige med Grønkjær, der også er en spiller der let bliver skadet.

~Hypo FCK fan siden 92 Go Laudrup!
Skrevet af Bløde babser
men Bløde Babser, er du ikke en af dem der ynder at bruge den joke?


Nej
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Budtz
Bløde Babser skrev:
Den bemærkning er efterhånden så gennemtravet og lavhumoristisk at den konkurere med "Det sagde hun også i går" jokes om at være den absolute bund.´´Undskyld jeg var for hurtigt ude´´ går vel også ind i samme kategori??

Byens hold fra 1880 (1902) ..og Blackburn Rovers ''Man har et stundpunkt, til man tager et nyt'' - se bare hvad man acceptere i fodbold i dag!
Skrevet af CoCantz
hmm... Vi skal da til at spille 4-3-3 og Madsen, Duncan og Skoubo på toppen... de ville da (altid være skadet) falde rundt i hinanden. Så sindsygt angreb. De er/kan jo alle bruges som targetman, holde på bolden og skabe noget selv...
Tvivler på det ville blive kønt i starten, men absolut potens til europæisk fodbold... og så dog - Madsen+Skoubo har vel efterhånden heller ikke så meget tørt krudt tilbage i bøssen. Kvaliteten fejler intet, kvantiteten biver nok problemet (altså antallet af kampe).

Kunne være godt, men tvivler på det bliver en realitet en dag.
Kræver kvalitets-sportsartikler 1 Lad være med at gentage 4 gange i samme nyhed 2 Én nyhed = én artikel, ikke flere 3 Lad være med at fordreje citater til det, personen IKKE har sagt 4 Lær at stave Gør som Google - gi´ os det, vi vil ha´
Skrevet af Wiking
Han skal vel først bevise at han kan spille i længere tid uden at blive skadet. Det er godt nok utrolig lidt man har hørt til ham siden skiftet til Spanien.
annonce
0