Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af InfoMinisteren
Det lyder ærlig talt mere som en pris der tilfældigvis er "lækket" til avisen fra Brøndby selv, for at skrue prisen lidt op.

Ellers hvor fanden skulle de ellers have prisen?
AC Horsens - Sammen er vi GULE
Skrevet af Unikum
Det er sgu lidt sjovt at læse folks kommentarer.
- Er Slimane 75 mil værd, nej! Var Daramy 90-100 mil værdi, nej og hvad med Søloth? Mig bekendt røg han afsted for 75, med bonusser op imod 120 millioner kroner.

Ingen af de ovenstående er så mange penge værd, men marked er fuldstændig vanvittigt og ude af proportioner idag. Bare for at male et billede af hvor sindsygt det er, så mener jeg at Cristiano blev købt for 18-20 millioner euro tilbage i 2003 af United (ca svarende til 142 millioner DKK)
Med det i mente, så kan vi ryste på hovederne over at en spiller som Slimane bliver kædet sammen med en pris som 75 millioner. Men fact er bare at det er dagens marked om vi er enige eller ej. Knægten har uden tvivl et talent og som de fleste skriver, så har han er brandkamp hvor han viser hvad han er lavet af og så er han nærmest usynlig de næste 5. Men der må sidde nogle scout’s derude, der mener at de kan få hævet hans bundniveau hvis han kommer et bedre sted hen, ift spilleniveau, professionalitet m.m.
Og som en anden bruger skrev, så er han fast mand på sit landshold og har skinnet igennem der, så lad os da håbe for superligaen at vi får nogle store salg, uagtet klub og talent.
Skrevet af SotD
Var det Basogog han hed ham fra AAB der havde et halt fantastisk African Nation Cup, for derefter at live solgt stort og ikke være hvad køber troede.
Det kan ske. Det sker bare så utrolgit sjældent at det er lidt mere drømme end super givende indspark når man skal læse om en ret ordinær spiller der skal brænde banerne af ved en stor turnering.
Slimane er jo ikke engang en specielt dygtig superligaspillert. Skulle han lige pludselig køre rundt med landshold som det Franske og Danske? Det virker til at være meget mere realistisk at han ikke gør edn at han gør.

Ja, Bassogog blev solgt for 45mio kr. til kinesisk fodbold efter at være kåret til turneringens bedste spiller til AFCON 2017.

Jeg tror mest det var danskerne der blev overrasket over at han faktisk kunne spille fodbold, snarere end at kineserne betalte for noget de ikke fik. Han spillede ganske pænt for Henan. En af de helt åbenlyse profiler. Han er da også med Cameroun til VM.

Men ja. Det er temmelig usandsynligt at Slimane skulle gå ud og levere en sindssyg præstation.
Silkeborg IF
Skrevet af CruyffLever
Virker lidt som et bif-ønske mere end en efterspørgsel i markedet.
Skrevet af Alle Achtung
...
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af JesperA46
Fint han godt vil til Spanien eller England. Hvis det bliver tilfældet, snakker vi under øverste hylde. Han er langt fra, at være god nok
annonce
0