Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Sterling rejser hjem fra Qatar - bevæbnede røvere brød ind i hans hjem

Skrevet af bold
søn 4. dec 21:50

Ifølge en række medier, herunder The Guardian, brød bevæbnede røvere ind i Raheem Sterlings hjem i London lørdag aften, og derfor er han rejst hjem fra Qatar.Læs hele nyheden her
Skrevet af JEGerUenig
Det er satme noget af en sørgelig trend de har fået sig der i England, med at røve de kendte fodbold spillere når de lige ved de ikke er hjemme fordi de ude spille kampe...

Men mest af alt fordi deres familier i de fleste tilfælde så er det.
Skrevet af MesutCazorla
Helt enig med ovenstående. Jeg ved ikke, om de simpelthen ikke tænker over, at disse spillere selvfølgelig har koner og børn, der stadig er hjemme, selvom spillerne er rejst (de har måske tænkt, at konerne er med som så ofte), eller om det simpelthen er en kalkuleret plan at slå til, når der kun er kvinder og børn til at gøre modstand. Uanset hvad, er det i hvert fald en ulækker opførsel.
Skrevet af Mr.Munk
Kujoner, ikke andet end kujoner
Skrevet af Peter Nielsen
I det mindste tænker de over hvornår huset kunne være tomt. Det ville da være værre hvis de planlagde indbrud efter hvornår de med sikkerhed ved huset ikke er tomt. Jeg synes ikke man kan kalde dem kujoner. Det er da kun fornuftig planlægning ikke at bryde ind hos folk der er hjemme. At det så er dårlig planlægning, da huset ikke var så tomt som de troede, kan vi godt blive enige om.

Med de penge som fodboldspillere tjener er de naturligvis oplagte mål for indbrudstyve. Det er en nederdrægtig måde at tjene penge på, men de er jo ikke helt idioter. Naturligvis målretter de imod rige kvarterer og huse der står tomme.

Skrevet af Hammers4ever
Er du helt væk på stoffer ?
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Mathews
Det er satme noget af en sørgelig trend de har fået sig der i England, med at røve de kendte fodbold spillere når de lige ved de ikke er hjemme fordi de ude spille kampe...

Nu er det er jo trods alt heller ikke kun i England det sker. Aubameyang var ude for det samme, omend i en noget mere voldsom grad, i sit hjem i Spanien, og der har også været lignende episoder i Frankrig.
Skrevet af Bruger4321
Nu hænder det bare rigtig ofte i England. Det klart det udelukker ikke at det kan ske i andre lande også
Skrevet af Stankovic
England og Spanien er begge kendetegnet ved at have store mængder af ikke-indfødte, hvilket som herhjemme kan ses ift. overrepræsentation i statistikkerne for grov vold. Det var en af de helt primære årsager til at det blev et flertal for ja til Brexit, da man i den grad var træt af de kriminelle udlændinge. Problemet er så det at anden og tredjegeneration ikke altid er meget bedre ift. overrepræsentationen i de ærgerlige statistikker, hvorfor at den initiale venlighed og imødekommenhed bliver til en permanent skade. Det er trist for England.
Skrevet af Campeones35
Peter Nielsen - det er satme vildt skrevet det der. Enormt usympatisk. Nød.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af TheUnitedWay
Det er noget forbandet svineri. Man må håbe at politiet gør deres arbejde, og anholder disse amøber.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af VikingStar
Peter Nielsen: det er da tåpelig skrevet. Den nye trend er vel presis at ranere er begynt å oppsøke fotballspillere og andre prominente personer også mens de oppholder seg i sitt hjem.

Det kanskje verste eksempel er Joao Cancelo som ble ranet i sitt eget hjem midt i forrige jule programmet i England. han ble da overfalt selv og skadet av ranere. Det er fanden meg en uhyggelig trend vi ser nu.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Martinovic
Det skete også for Theo Hernandez´ familie for et par måneder siden. Her var hans kone og to små børn selv hjemme. Det er sørgelige sjæle, der begår den slags.
Mojn do!
Skrevet af Flava
Peter Nielsen - snakker du af erfaring??
Skrevet af Peter Nielsen
Der er så mange i England der lever under fattigdomsgrænsen. Det undskylder naturligvis ikke røveri, men hvis man føler sig tvunget ud i røveri er det da helt naturligt at vælge rige ofre, og PL spillere er blandt dem som tjener mest i England og er samtidig blandt de mest profilerede.

Det er ikke et forsvar for røveri. Det er forfærdeligt det Sterling og især hans familie har været ude for. Bare fordi de tjener styrtende med penge burde de ikke være tvunget til at tage ekstra forholdsregler imod røvere. Det er dog ikke overraskende at det er nødvendigt. Det er jo langt fra første gang profilerede fodboldspillere har været udsat for noget lignende.

Skrevet af Danglishão
Tvunget?!
Man har altid et valg her i livet.
We Are Fans, We Are Owners! One Share, One Vote! When everyone around seems bough and sold!
Skrevet af NSW
Peter Nielsen - Du det dummeste jeg nogensinde har set inde på bold.dk. Satme klamt skrevet!
Skrevet af bruger 132820
Vildt nok at I er så meget efter Peter Nielsen, men Stankovic super racistiske kommentar er helt okay.
Hold da op et shit show..
Skrevet af Stankovic
Hvad er der racistisk i mit indlæg?

Det er trættende at racisme-kortet bliver trukket så snart at man refererer til statistikker.
Skrevet af Vincent Gigante
Der er så mange i England der lever under fattigdomsgrænsen. Det undskylder naturligvis ikke røveri, men hvis man føler sig tvunget ud i røveri er det da helt naturligt at vælge rige ofre, og PL spillere er blandt dem som tjener mest i England


Lad os prøve at få nogle ting på plads.

Det er højest sandsynligt IKKE den gængse stofmisbruger eller arbejdsløse andengenerationsindvandrer fra gaden, der begår disse ´profilerede´ indbrud og røverier.

I langt de fleste tilfælde er der tale om organiseret kriminalitet, hvor ´semi-professionelle´ bander ofte fra syd- og østeuropa, ret ofte fra Balkan, begår disse indbrud - der kræver noget planlægning og logistik.

Vores egne medier har ikke dækket denne type kriminalitet så indgående, fordi det ikke er et fænomen, vi oplever i udpræget grad herhjemme. Men du og jeg vil med ret stor sandsynlighed ikke slippe godt fra knæk i et velhaverkvarter og velhavervilla - der må formodes at have et minimum af security på plads.

Det bør derfor ikke være en debat om indvandring, arbejds- og socialpolitik mv. Selv om, det også spiller ind - men det er tale om organiseret kriminalitet.

Edge lord
Skrevet af 1.DK
Stankovic har fat i grunden til at den slags sker!
At en anden bruger så mener det er racistisk, det er jo noget af det mest tåbelige jeg længe har læst.
annonce
0