Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Ten Hag har været i dialog med Greenwood

lør 11. feb 21:09

Erik ten Hag har angiveligt været i kontakt med Mason Greenwood for første gang, siden hollænderen blev ansat i Manchester United.Læs hele nyheden her
Lad ham nu bare spille.
LUHG
Forhåbentlig ikke.
Landsholdet/OB
Han må gerne spille - det skal bare ikke være i United...!
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Håber ikke at han kommer tilbage som United mand. Det vil være skidt for begge parter. Han skal ud og starte på en frisk et andet sted. Hilsen en City tilhænger.
Hvis Ronaldo kunne komme tilbage efter hans voldtægtsanklage så kan M Greenwood også
Jeg er virkelig splittet omkring Greenwood. Hvis det var falske anklager, så bør han jo få lov at spille igen. På den anden side hvis han bliver taget ind i varmen, så skal man være helt sikker på at sagen er helt lukket. Dukker der noget op om et år der tyder på at han er skyldig så vil det virkelig være surt at have taget ham tilbage i truppen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Tilbage i truppen med ham. Han er ikke dømt
Når United´s kvindehold siger de ikke har det godt med at se Greenwood tilbage i United, og når United´s fans er så splittede omkring Greenwood giver det for mig ingen mening at lukke øjnene, ignorere potentielle problemer og lade Greenwood komme tilbage i truppen som om ingenting er sket. Det kunne jo også være det Ten Hag har sagt til Greenwood.
Når United´s kvindehold siger de ikke har det godt med at se Greenwood tilbage i United, og når United´s fans er så splittede omkring Greenwood giver det for mig ingen mening at lukke øjnene, ignorere potentielle problemer og lade Greenwood komme tilbage i truppen som om ingenting er sket.
Helt enig.

Det kunne jo også være det Ten Hag har sagt til Greenwood.

Det ville være ærgerligt andet, og jeg tænker umiddelbart også, at Ten Hag er typen, som godt kan sige tingene, som de er, og ikke gider have sådan en type i omklædningsrummet.
Landsholdet/OB
Man skal vel bare være glad for at man ikke beskyldt for måske at havde gjort noget,
For om du bliver dømt eller frifundet, så er du stadig et 🐷.
Forstår ikke verden længere...
Altid VB, altså Shu-bi-dua har sunget om dem..
annonce