Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Udenlandsk interesse for Makienok

Skrevet af bold
tir 16. apr 2013
Simon Makienok har været en vigtig mand for Brøndby i denne sæson. Ifølge BT er der håndfast interesse for den lange angriber fra klubber i England, Tyskland, Frankrig og Belgien.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Fint, hvis han bliver solgt. Så kan de passende betale SE resten af overgangssummen for Antipas.
Mojn do!
Skrevet af 7eren
Hvor meget skylder de egentlig SE. Har snart hørt så meget om at de skylder for antipas og hvorfor har de ikke betalt. De må vel have lavet en aftale med SE
Skrevet af Daniel-/-Amager
Meget naturligt at han er eftertragtet, er dog ret usikker på om noget af transfersummen kan bruges på en erstatning.. jeg tvivler.. og så hedder vores angreb Antipas-Bernburg(?)-Akpoveta. Ikke just skræmmende i forhold til mål..

Måske en transferfri Jesper Lange? måske det bedste vi kan få..
1. Divals København 7m 2. Brøndby 3. Landsholdet(går lysere tider i møde) http://maestromarketing.dk - Billig hjemmeside til DIT fodboldhold.
Skrevet af Martinovic
Der var forlydender om en købspris på 5 mio. kr. Men siden Brøndby ingen penge har, så er spørgsmålet, hvor meget SE har til gode.

Mojn do!
Skrevet af RFC-LFC
Med renter bliver det?
Skrevet af Like This
Er det ikke Thomas Rasmussen der har finansieret og betalt for Makienok?
Mener da bestemt ikke Brøndby kan få andet end lidt håndøre ud af en sådan handel da de ikke ejer spilleren :O)
Skrevet af
Må da håbe at HB Køge, har fået indføjet noget videresalgsklausul. Ydermere er der vel også den Fifa/Uefa regel om unge spillere, som man har udviklet. Så der har HB Køge vel førsteret til evt. penge...
Man United...
Skrevet af Retrospect
Brøndby har inden købet af Antipas aftalt at betale i rater. De er indtil videre betalt rettidigt.
Skrevet af ulricht
Køberne afventer jo også, om klubben går konkurs. For så kan han fås gratis. Det er vel fuldt forståeligt med flere måneder til transfervinduet.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg håber, at han bliver i den danske lige, hvis hans skulle forlade BIF gennem konkurs eller salg.

Makienok er en af de profiler, der er med til at højne niveauet i ligaen.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Deutschland seit 1981
Jeg gad godt se ham i en tysk 2. Bundesliga... Synes det ville være et lille skridt opad ift suppen og hvis han der kunne bibeholde ca samme scoringsprocent ift han BIF-karriere, så kunne han rykke videre om 2 sæsoner, hvis han kan leve op til forventningerne... FC St. Pauli gad jeg godt se ham i... Det er ret tyndt besat i angrebet med en lejet Ginzcek fra Dortmund og en Lennart Thy, som bliver et godt salgsobjekt for klubben om et par år...
HSV & FC MIDTJYLLAND --------------------
Skrevet af tjeeving
Hold da fast hvor er jeg træt af folk der bliver ved med at køre på at Brøndby skylder penge for Antipas, og at de skal se at få betalt. Forstå nu at det er sønderjyskes, S-Ø-N-D-E-R-J-Y-S-K-E-S! ledelse der har gået med til en afdragsordning. Så alle utilfredsheder omkring denne handel skal naturligvis henvendes til.... Sønderjyske. Man køber jo helle ikke en græsslåmaskine på afbetaling, for derefter at blive svinet til af din nabo, for ikke at have købt den kontant. Og hvis han gør, (naboen) så beder du ham henvende sig til forretningen hvor den er købt og hvor lånet samt afdragsordningen er blevet frigivet.
Skrevet af Marv
BIF får jo ikke rigtig noget for Makienok da man har solgt en stor del af tranfers rettighederne til Thomas Rasmussen. Tror de skal over 12 mio for at selv at at modtage penge. Tror han ligger i ca 15 mio. Så sælg ham og betale for Anitpas. Men med de spiller som BIF har brug for, kommer man ikke langt for 3 mio.
Skrevet af Chambo
15 millioner for Makienok? Hold hold.
Play for the name on the front of the shirt, and they will remember the name on the back. - Tony Adams 1924
Skrevet af Jila
Ja, fremtiden ser sandelig lys og lovende ud for BIF. Sælges Makienok er der vel siger og skriver ÉN mand tilbage med superliga-klasse (Antipas).
Skrevet af FynskBIFFER
Må sgu give tjeeving ret, det er jo ikke BIF´s skyld at Sønderjyske har valgt at indgå en afdragsaftale i forbindelse med salget af Antipas.
Hvis BIF ikke betaler til tiden så kan man tillade sig at brokke sig, ellers bør man stikke piben ind og undre sig over ledelsen i Sønderjyske.
Skrevet af Martinovic
Ingen forventer da, at Brøndby betaler alle 5 mio. kr. på én gang. Spørgsmålet er, om Brøndby overhovedet har pengene til afdragsordningen?
Mojn do!
annonce
0