Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Udrensning på vej i Chelsea

tor 18. mar 2010
Efter Champions League-fiaskoen vil Roman Abramovich gennemføre en udrensning i Chelsea, mens Fernando Torres og Franck Ribéry står øverst på ønskelisten, når der skal handles til sommer. Det skriver The Guardian.

Læs hele nyheden her
Lyder fandme vildt, hvis han har tænkt sig at gøre det hvert 5. år.

Købe modnede spillere, bruge dem i 4-5 år, sælge, købe et helt nyt modnet hold.
Man er kun fan af ET hold. FCK, siden 1996. Kan godt lide direkte angrebs fodbold, hader boldflytteri på midtbanen.
Ja så kender vi sgu Chelski og Abra igen! "Nu køber vi et helt nyt hold igen igen" - bedst som Real Madrid var i færd med at overtage første pladsen som verdens købehold nr. 1, så kommer det her frem. Men Chelsea gå I efter den tvivlsomme titel som købeholdendes konge, det er forhåbentlig det eneste af betydning I vinder i denne sæson!
\\\"We looted them. Demolished them. Set them on fire, then put it on our Facebook wall.\\\" Arseblog following the 5-2 bashing of Sp*rs
giftig kvartet!
torres har udtalt, at han aldrig vil spille for andre engelske klubber end liverpool, så ham kan olierusseren godt skyde en hvid pind efter.
gik i seng efter første halvleg
De får hverken Aguero, Torres eller Ribery. De vil da ikke til en klub der kun prøver at købe sig til succes og ikke spiller specielt seværdigt fodbold.
Køb Aguero!!!!!!!!!!!!
He left the Kop End for the Shed, Torres, Torres, He\\\'ll score more goals in blue than red, Torres, Torres Fed up with Yanks and Stevie G He came here to make history Fernando Torres, Chelsea\\\'s number 9
De får hverken Aguero, Torres eller Ribery. De vil da ikke til en klub der kun prøver at købe sig til succes og ikke spiller specielt seværdigt fodbold.


Fordi seværdig fodbold er da netop hvad Torres får i Liverpool..
Man er kun fan af ET hold. FCK, siden 1996. Kan godt lide direkte angrebs fodbold, hader boldflytteri på midtbanen.
uden_benskinner@

Man har vel et standpunkt til man tager et nyt, og spørgsmålet er om Torres er så glad for at være i Liverpool disse tider. Men det kan jo være :).

Topic:

Utroligt at de ikke har lært det hos Madrid, at man ikke kan købe et hold og forventer øjeblikkeligt succes. Madrid kan med nuværende hold blive farligt i næste sæson. Chelsea var klart bedste hold i italien, men skuffede fælt på broen. En forstærkning eller to ville klæde Chelsea, en kreativ spiller eller to, der kan sætte lidt fart over feltet.

Above all: FCK Second in command: Real Madrid Luis Figo - Stjerne på og uden for banen.
Er nok på tide med lidt friskt blod i truppen ellers ender de med at skulle udskifte hele holdet om et par år.

Undrer mig over at Arnesen ikke har fået kørt nogle ungdomsspillere i stilling. Han plejer da at være verdensklasse til at spotte sådan nogen.
Ja, kender du ham Ronaldo? Hans nyeste skud på stammen
Monaco siden 97
annonce