Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber United henter Joe Cole - Han kunne udfylde lidt af det hul, som Scholes og Giggs kommer til at skabe, når de går på pension.

Han spiller en god gang fodbold, men måtte gerne være lidt mindre skadet så.
Sir Nielsen@

Det Madrid hold du hentyder til vil jeg langt fra kalde et købehold.

Købehold er Madrid i øjeblikket, hvor de køber 5-6 nye spillere for over 2 mia. Madrid holdet dengang købte Ronaldo et år, Figo året efter, Zidane året efter, og så Beckham.

Det var 4 spillere på 4 år, hvilket i mine øjne er den helt rigtige måde at gøre det på. Når den næste kom til var stjernen fra foregående år spillet ind. Da Beckham kom havde man da også lige vundet CL, og året forinden vandt man mesterskabet. Så succes var der bestemt, men da Beckham kom gik det så skidt nogle år, før man så tog et mesterskab i hans sidste sæson.

At kalde et for et købehold at man køber en stjerne per år, så vil alle hold være købehold nu til dags.

EN ting er dog sikkert, Madrid er et købehold i år.
Above all: FCK Second in command: Real Madrid Luis Figo - Stjerne på og uden for banen.
@Madeira

"EN ting er dog sikkert, Madrid er et købehold i år."

Så hvis de ikke køber ind næste år, er de ikke et købehold...?
Theres a red devil in all of us
Gyldn,

"Ja så kender vi sgu Chelski og Abra igen! "Nu køber vi et helt nyt hold igen igen" - bedst som Real Madrid var i færd med at overtage første pladsen som verdens købehold nr. 1, så kommer det her frem. Men Chelsea gå I efter den tvivlsomme titel som købeholdendes konge, det er forhåbentlig det eneste af betydning I vinder i denne sæson!"

Jeg kan ikke rigtig lure om du virkelig er så dum, som dit indlæg giver udtryk for, eller om du blot er naiv og tror på alt du læser i aviserne. Det ene behøver vel egentlig ikke udelukke det andet efter at have læst dit indlæg en gang mere.

ulrik_74,

"Ja. Men man har alligevel ikke været stærke nok til at hægte et skadesramt United- og Arsenalhold af. Ikke imponerende."

Du glemte at et skadesramt Chelsea-hold ikke har været stærke nok til det. Chelsea har det sidste stykke tid måtte spille med 1 af de normale 5 bagerst. Carvalho, Cech, Ashley Cole og Bosingwa har alle været ude. Desuden har holdets stærkeste midtbanemotor, Essien, igen været ude i længere tid. Læg dertil at Chelsea måtte undvære Drogba, Kalou og Essien til African Cup og Nations over en håndfuld kampe. Synes du så stadig United og Arsenal har haft det så meget værre ?
De vil da ikke til en klub der kun prøver at købe sig til succes og ikke spiller specielt seværdigt fodbold

Det er nok den lammeste kommentar jeg længe har set. De fleste professionelle fodboldspillere er i den klub de selvfølgelig "elsker overalt på jorden" (og som tilfældigvis viftede dem om snuden med de største penge)

Når det nu er sagt, så håber jeg da, specielt Real slapper lidt af på transfermarkedet næste gang. Puha det tager tid at spille så mange nye stjerner ind på et hold. Håber ikke Chelsea begår samme fejl, men frygter det lidt...
Du pisser på mig? Jeg pisser på dig!
Det så trist at se Chelsea beskyldt for at være et købehold, når de i virkeligheden ikke er så meget anderledes end andre klubber. Forskellen ligger i at de andre klubber har haft penge i en længere periode end Chelsea og derfor har deres indkøb været spredt over en længere periode. Chelsea kan jo ikke nå at opbygge samme ungdomakademi på så kort tid.

Fremtiden ser lys ud for Chelsea, især, hvis man satser på unge klasse spillere som Di Maria og Aguero.
Chelsea
Mightyblues..

Og efter Chelsea er begyndt at spille under nogenlunde samme vilkår, har de tabt terræn til både United og Arsenal.
"For at lære at se, må man kigge"
"farvel til Deco, Paulo Ferreira, Juliano Belletti, Ricardo Carvalho og sågar Salomon Kalou, ligesom Michael Ballack, Joe Cole og Nicolas Anelka angiveligt kan blive vejet og fundet for aldrende, når deres kontrakter udløber."

Først og fremmest, skal man nok lige tage denne nyhed, mere som sladder end en nyhed, det er jo The Guardian der formoder at vide at Abrahamovic overvejer et eller andet... BlA BLA BLA...
Kan vel godt se de første par spillere blive solgt i sommerens løb. Men Kalou, den har jeg svært ved at tro på. Og Joe Cole ryger nok videre, da Chelsea vil have ham 40% ned i løn og kun tilbyder 1 års kontrakt, desværre...

Nu står der godt nok når deres kontrakter udløber, men foruden Joe Coles kontrakt udløber de andres jo ikke foreløbigt, de har jo nærmest alle ige underskrevet en forlængelse i løbet af sæsonen, da man frygtede et transferforbud. Og at Kalou skulle være gammel, har jeg svært ved at se, han er 24.

Anelka og Ballack kan godt tage et år mere, hvor man ligesom faser dem ud i løbet af sæsonen og spiller nogle af de unge talenter ind på holdet, en overgangssæson kan man kalde det :)

Nu vi siger Torres, har han jo udtrykt at han vil videre hvis de ikke skal spille CL næste sæson, men selvfølgelig er dette også et postulat fra pressens side. Nu må vi lige se denne sæson ende, så tager vi den derfra.
CFC25
ulrik_74,

Hvilket er helt naturligt, dit første indlæg fortalte dog intet om Chelsea i samme grad har været uden nøglespillere i perioder, og synes dette høre med til din fortælling.
kalou skal ud kan jeg ikk forstår han er jo kun 23
annonce