Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: UEFA vil sætte en stopper for Chelsea-smuthul

tir 24. jan 10:31

UEFA vil sætte en en grænse for, hvor lang tid en transfer kan betales af på, så klubber som Chelsea ikke kan give lange kontrakter for at undvige de økonomiske fairplay-regler.Læs hele nyheden her
Det er efterhånden set flere gange hvor Chelsea gør noget, nogen brokker sig og reglerne bliver ændret og hver gang kommer Chelsea ud af det. :)
Buhu..

Chelsea har i høj grad løst mange af deres problemer allerede nu og meget tyder på at ydeligere bliver løst inden januar vinduet lukker. Så når næste sommer kommer og reglerne er ændret, står man stort set allerede klar med næste sæsons trup og vil i højere grad sælge ud end købe.

Little to late Uefa..
Haha Vince - spot on.
Nisi Dominus Frustra ...
Ja, det er da ærgerligt at UEFA ikke ændrer reglen med tilbagevirkende kraft ;-)
Y. N. W. A. #JFT97
Hvad er der smuthul i det? Regningen kommer jo, og vil - over tid - hæmme budgetter senere hen.

De omgås jo ikke FFP på nogen måde. De tager en chance/risiko, og så vil det enten vise sig at være en god idé, eller også må de rette sig til senere hen, hvis de ikke kan komme af med spillerne, hvis de flopper.

Det bliver beskrevet meget godt i Mediano. Chelsea snyder ikke her, eller "fifler" med noget.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
ærgerligt for hvem DBR? ...
de forsmåede danske fans med en lomme revisions uddannelse eller ... ;)
Nisi Dominus Frustra ...
spot on Taco Mix ...
Nisi Dominus Frustra ...
@ Wise

For dem, der ikke fangede blinkesmilyen i første omgang.
Y. N. W. A. #JFT97
Vince- Det er sjovt nok først når Chelsea udnytte disse smuthuller, at uefa vil lave om på reglerne. Man har jo set andre klubber undgå ffp med ting der ligner det Chelsea har gjort
@TacoMix

Helt spot on!
Sådan ser mange bare ikke på det. :)
Det lyder da for en fornuftig tilgang om end det er en smule for sent. Måske de kan stramme mere op, nu når de er i gang med at kigge på reglerne. Moderne fodbold mangler det vist.

Jeg tror dog ikke at Chelsea har løst særlig mange problemer i dette transfervindue. Hvis det var min klub, som havde brugt 3 milliarder over to vinduer, så havde jeg ønsket noget mere kvalitet. Især her i januar - virker meget ungt, uprøvet og forhastet.

Især når man sætter op i mod det City købte i 17/18 sæsonen. Ederson, Bernardo Silva, Laporte, Kyle Walker instant impact.

annonce