Snak

Mere indhold efter annoncen
Sandt. Hans tilhørsforhold til en klub fra barnsben er aldrig kommet frem. Netop derfor virker det mærkeligt at påstå, at han skulle have idoliseret Manchester United, når han nu netop kommer fra London og har spillet for Arsenal. Han kan være livslang fan af Leyton Orient, for alt hvad vi ved...

Hvilket jo sådan set ville give god mening. Han er fra Walthamstow som ligger tæt på Leyton (Og Tottenham for den sags skyld) og familien boede få km fra Brisbane Road. Han spillede en sæson i klubben på lån efter eget ønske i sin tid og i dag er han såmænd hovedsponsor og trøjesponsor i klubben og bidrager godt til at klubben overhovedet kan løbe rundt. Pladsen på trøjen har han dog givet til velgørende formål.
@Leftie

Det er nok ikke noget helt dårligt bud, han har nu været trøjesponsor i Leyton Orient i 3 sæsoner i træk - https://www.leytonorient.com/news/2022/june/22/harry-kane-returns-to--shout--about-mental-health/
Kane har altid været førsteprioritet. Dernæst Osimhen. Det er de færreste angribere i øvrige ligaer, der kan tilpasse sig PL og toppe topscorerlisten, men det kan Kane.

Jeg er sikker på ETH træffer den rigtige beslutning.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Jeg skriver blot, at Kane vil prioritere United over Spurs. Det er vel åbenlyst at mulighederne for titler er større i United for ikke at tale om prestige.

Hvis øvrige topklubber rundt om i verden melder sig på banen, så kan det blive svært.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
@United2008

"At ETH træffer den rigtige beslutning".

Så Spurs har intet at skulle have sagt, eller hvordan?

Hvis man har fulgt bare lidt med ville man vide, at Levy konsekvent ikke vil sælge til de andre topklubber i PL. Det var blandt andet også årsagen til, at man afviste Citys tilnærmelser i sommeren 2021.

Hvis Spurs skal acceptere et salg, bliver det til en udenlandsk klub. Det er dog svært at se Kane have interesse i et skifte til udlandet.
De fleste spillere idoliserer United pba 90-00’erne. Vi var altdominerende og vandt tilmed the treble, som ingen andre har præsteret. Mon ikke, at det er en drengedrøm for de fleste engelske spillere at spille Manchester United? Det er jeg helt sikker på. Derudover kan vi tilbyde et spændende projekt og en stor lønpose af penge, som vi iøvrigt selv har tjent.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Det er selvfølgelig en præmis at spurs ville slippe ham. En anden snak er, at han snart har udløb, så hvis de vil have en god sum skal det til at være.

Hvis ikke kane er tilgængelig, så handler ETH derefter. Dermed at ETH træffer den rigtige beslutning omkring 9’eren, for der SKAL og VIL blive handlet en angriber til sommer.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Jeg skriver blot, at Kane vil prioritere United over Spurs. Det er vel åbenlyst at mulighederne for titler er større i United for ikke at tale om prestige.

Lad os nu se. Kane har jo opbygget en fin prestige og et fint navn for sig selv, uden United. Og hans førsteprioritet må næsten være at komme et sted hen hvor han er sikker på at vinde titler hurtigt uden at ødelægge sit ry i Tottenham fuldstændig, ala Man City.

Med alt respekt for United Carabao Cup, så er det jo bare ikke en Kane kan bruge til noget til sommer. Og går der 7 år igen inden næste trofæ kommer, så er det jo for sent for ham. Ikke at der gør det, men hvis han er klog så går han efter et skifte til en klub hvor han er 100% sikker på et trofæ allerede indenfor en sæson eller to.

Mon ikke, at det er en drengedrøm for de fleste engelske spillere at spille Manchester United? Det er jeg helt sikker på.

Du har høje tanker om din klub. Det må man give dig. Og du har ret i at United var en magtfaktor i 90´ere og 00´erne og en af de største klubber i verden. Men hvis det ligefrem var en drengedrøm for de fleste spillere, så er det næsten utroligt at United ikke bare har kunnet få alle som de har peget gennem de sidste mange år og bare har fortsat med at vinde alt der kan vindes. Og hvis alle beundrer United så meget, så er det næsten også utroligt at de andre klubber faktisk har nogle fans overhovedet.
@Zacho

Hvem har dog skrevet sådan noget?

Eller opdigter du bare din egen historie ud fra nogle små bidder af flere kommentarer?


Er den til mig?

Og hvad er det du refererer til?

Hvis det er til det med at sejrens størrelse, så var der da rigeligt med småbøvede kommentarer i kommentarsporet til 7-0 afklapsningen, der mente Liverpool var bedre tjent med at have vundet 1-0. Det bliver gentaget en hel del gange - også af dig selv.

Pas nu på fans af Liverpool. Sæsonen er ikke slut endnu. Jeg kan sagtens forstå jeg træng til at hovere, men der er masser af tid til at blive til grin endnu.

Det havde været bedre for jer hvis i kun havde vundet en hårdt tilkæmpet 1-0 sejr. Denne sejr gør jer ikke bedre end i har været den sidste tid, og nu mister i måske fokus. Jeg tror at i havde fået mere blod på tanden med en sejr i måtte kæmpe jer til. Selv jer ved jo at dette hverken var jeres eller Uniteds sande jeg.
Du skriver dette:

Jojo.. det var jo nærmest en del af planen iflg. flere United fans.

Liverpool havde været bedre tjent med en snæver 1-0 sejr - nu er Liverpool lullet i søvn og taber resten af kampene i denne sæson.

Den er ETHs masterplan!


Hvor får du fra at det var en del af planen, at i er lullet i søvn og taber resten af kampene samt et det er ETHs masterplan?

Ja jeg skrev det med at i var bedre tjent med en 1-0, det tror jeg ville have givet et større boost end denne kamp måske kan give. Jeres egen Henderson er også inde på noget af det samme i dag, om ikke andet så budskabet af det jeg skrev.

Det er helt OK du mener det er småbøvet at have den holdning. Men hold dig dog til hvad der faktisk bliver skrevet, i stedet for at digte videre på noget som aldrig har været nævnt.
annonce