Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: United-stab er splittet omkring Greenwood

lør 4. feb 07:51

Staben i Manchester United er ifølge The Guardian meget splittet omkring, hvorvidt Mason Greenwood skal have lov at fortsætte sin karriere i klubben.Læs hele nyheden her
Hvis ikke han er sigtet og dømt… bla bla bla. Et er at han er et skidt menneske, det kan man ikke diskutere. Noget andet er, at han jo ihvertfald ikke er uskyldig.
Men når server sagt, er det sgu stadig klubbens ansvar at han kommer på ret kurs igen. Han har været der i 14 år. De har udstyret ham med en frygtelig masse penge, i en tidlig alder. Jeg mener bare klubben må tage et ansvar

Jeg er selv kæmpe United fan. Jeg er bare i tvivl om han skal ha en chance til. Talentet kan ikke betvivles. Og også derfor United ikke rev kontrakten i stykker da han blev anholdt. Jeg syntes de skal forsøge at få ham på ret kurs. Og så må tiden vise om han også skal spille bold senere hen.
Han burde tage1år eller 2 hos BRØNDBY til der falder lidt ro omkring ham
Konge44, så vidt jeg ved, så er det i fck man har spillere ansat der begår sig i sådan nogle sager…
Den er også svær.
Der er sjældent røg uden brand, men domstolen fandt det ikke beviseligt. Hans karakter er plettet nu. Kan Man Utd leve med det?
Hvis det var min arbejdsgiver, så ville jeg helst se han sendt videre til en anden klub, der vil give ham en chance mere.
United bør ikke føle sig moralsk forpligtede til at tage Greenwood tilbage. Men det ser nok bedst ud udadtil hvis klubben bruger lidt tid på at vurdere at han ikke er velkommen
Han bliver nok fritstillet. Så kan han enten finde en ny klub, eller få penge som hjemmegående til 2025, hvor hans kontrakt udløber. United skal tænke på klubbens omdømme. Tror ikke de kan leve med en spiller, som kun er gået fri, grundet at trunten er kommet tilbage i folden.
Yes, send ham til bif i 1-2 år. Vestegns tøser har heller ikke noget i mod et eller to i ny og næ
Moral er godt.....
Jeg ville forsøge at sende ham til Roma. Jeg tror Greenwood i hvert fald på kort sigt ingen fremtid har i PL. At sende ham på banen har potentialet til at blive en PR katastrofe og det vil sænke Uniteds sponsor værdi og kunne potentielt få sponsorer til at fravælge United.
Mon ikke det bliver et kompromis af en art og en løsning midt imellem der hedder psykolog hjælp, udlån til anden klub og så må vi se.

Det er et validt og rigtigt synspunkt at United er en klub hvor man tager sig af sine egne og også når de er i problemer så det vil også sende et forkert signal hvis klubben ophæver kontrakten til en spiller der ikke er blevet dømt og som har været der siden han var 7 år.

Greenwood kan nok ikke spille bold lige med det samme alligevel, men skal i træning og herefter lejes ud, helst til udlandet et sted så han kommer væk fra medie maskinen også.
"Et er at han er et skidt menneske, det kan man ikke diskutere. Noget andet er, at han jo ihvertfald ikke er uskyldig."

Så længe man ikke kender sandheden, er det da lidt af et postulat du kommer med.
Også selvom det ikke ser skide godt ud.
Manchester United (Selvom de er elendige) B93 (Østerbro dreng)
annonce