Snak

Mere indhold efter annoncen
Han skal selvfølgelig indlemmes i truppen igen. En United born and bred stjerne i svøb, hårdarbejdende og talentfuld. Vi har ikke råd til at smide en spiller som ham "væk". Cantona fik en lang karantæne for åbenlys vold, og han spillede ligeledes efterfølgende. Ham fra West Ham torturerede en kat og filmede det, han spiller stadigvæk. Afskyeligt, ja.
Ja Kurt zouma havde jeg også glemt og også cantona.
Tiden er en anden end den var for bare få år siden. Før i tiden havde forældre også revselses ret over deres børn, men det er der vel ingen der ønsker genindført.

Det skal virkelig spinnes voldsomt for at Greenwood kan komme tilbage til United, og det kan potentielt ende med en PR katastrofe der koster millioner af sponsor kroner. For mig at se er risikoen for stor i forhold til den potentielle gevinst.
Tiden er en anden? Er det seriøst det bedste du kan komme op? Du mener simpelthen fordi "Tiden er en anden" at så skal man dømmes, og behandles som en dømt mand, når man ikke er dømt ved domstolen, og derfor er uskyldig?

Shit show uden lige... Hop da lige med på #metoo bølgen osv...

Man skal opfører sig ordentligt, uanset tiden... Men man skal satme også have retten til at være uskyldig, når man ikke er dømt!
Han skal selvfølgelig indlemmes i truppen igen. En United born and bred stjerne i svøb, hårdarbejdende og talentfuld. Vi har ikke råd til at smide en spiller som ham "væk".Så kan man da snakke om en fanbase der er desperat for at få succes, klar til at smide alle værdier ud af vinduet fordi han er et stort talent….
Det beviser jo ikke noget særligt.
Alle kan tage billeder.
Alle kan ligeledes skade sig selv. Hun kan ligeledes have angrebet ham og i tumulten være blevet skadet.
Der er mange mulige forklaringer.

Lydfilen lyder lidt speciel, men igen så optager hun den og har planlagt det. Dvs hun har planlagt sin rolle i lydfilen inden.

Det kan være en form for leg og hun vil normalt være med på det og måske have lagt op til noget lige inden optagelsen.
Det forsvarer ham ikke helt. Han er nok ikke en vildt sød og en kærlig gentleman hele tiden i hverdagen, men på den anden side, så kan hun jo også være en lidt speciel type. Se nogle af deres reality programmer fra England.
Der er nogle friske mænd og kvinder imellem
Det kan også være hun faktisk er en 40 årig mand fra Liverpool. Alt er mulig, bare se på TV.
Juridisk har Greenwood sammen status nu som resten af United-truppen. United skal da leve op til sine forpligtigelser i kontrakten og lade ham træne fuldt med og så må træneren vælge kamptruppen.
Iøvrigt burde Greenwood da sagsøge Nike for at droppe sponsoratet på et fejlagtigt grundlag.
.
Iøvrigt burde Greenwood da sagsøge Nike for at droppe sponsoratet på et fejlagtigt grundlag.

Hvad er fejlagtig? Manden er ikke erklæret uskyldig.
annonce