Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Viking accepterer Brøndby-bud

Skrevet af bold
fre 5. jul 2013
Viking har ifølge BT accepteret et bud fra Brøndby på Martin Ørnskov. Omkring fem millioner kroner koster midtbanespilleren.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Acebone
Fem millioner for Martin Ørnskov vil være en klassehandel fra Vikings side. Det er cirka, hvad Reims gav for Mads Albæk.
Midtjylland!
Skrevet af Marv
Nogen der kan oplyse mig om at BIF har betalt de ferie penge de skyldte ?

Sådan som jeg kan huske det, betalte de ca. 20 mio kr, men at de ikke var enige omkring de renter der var pålagt. og vil havde det for en dommer igen. Er dette korrekt ?

Hvad sker der hvis man taber den sag, hvor mange mio skal man så af med ? og har man de penge, nu hvor man bruger en masse på spiller, ny træner, direktør osv.

Synets at kunne huske at de penge som de fik ind, der var 75 mio allerede brugt på gæld, feriepenge osv.
Skrevet af tollefar
Deroute for Ørnskov, hvis han flytter til BIF. Han er i mine øjne alt for dygtig til at skulle kæmpe for livet i bunden af superligaen.
Skrevet af AltidHvid
Tollefar......selv om jeg LANGT FRA er bif-fan, så tror jeg nu du kommer til at ta´ fejl. Jeg tror sagtens de p..gule kan blive årets positive overraskelse.
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Skrevet af brpe0309
@ Marv

Bif har betalt de prøvesager der var for retten.
Bif mener resten af sagerne ikke er identiske med prøvesagerne og har derfor bragt dem for voldgiftsretten og de er ikke blevet behandlet endnu.
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Skrevet af Marv
De skal vel stadig havde pengene på kontoen, hvis de taber, og pengene bliver brugt flittigt i Brøndby lige pt.
Skrevet af brpe0309
Så vidt jeg har forstået det har de lagt penge til side til feriepengesagen.
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Skrevet af nr1195
5 mio er selvfølgelig en pæn sjat i disse tider, men har han ikke også 2-3 år tilbage af sin kontrakt deroppe. Og set i lyset af, at man har skilt sig af med nogle løntunge drenge, hvor jan k alene vel hævede ca 5 mio om året, ha er der nok blevet frigjort nogle penge ad den vej..
Skrevet af tollefar
AltidHvis

Måske tager jeg fejl, men en ny bølge af betalingspåkrav med tilbageholdelse af spillerlønninger til følge, kan lamme moralen igen. Dertil har BIF vel ligaens dårligste forsvar, og med Stenderup ude ser det sort ud. Hradecky får noget at se til. Vi må håbe, han kan leve op til forventningerne.
Skrevet af nr1195
Og så tror jeg ganske enkelt, at de personer, som er kommet ind i klubben nu, udviser langt større økonomisk ansvarlighed end de mennesker, som har gjort deres til næsten at køre klubben i sænk. Jeg tror ikke de går ud og bruger en masse penge, hvis ikke de har dem.
Skrevet af MBL
Trollefar "Måske tager jeg fejl, men en ny bølge af betalingspåkrav med tilbageholdelse af spillerlønninger til følge, kan lamme moralen igen."

Hvilken bølge af betalingspåkrav er det du mener der skulle komme? Jeg tror nok man har fundet alt frem i forbindelse med den kapitaludvidelse der var. Hvis ikke er der nogle banker og revisorer der har et pænt problem.
Skrevet af Interessant
det er utroligt at majoriteten af nyheder med BIF ender op med kommentarer om feriepenge og andet mudderkastning...
Der er jo nok noget om, at BIF har en enorm tiltraekning fra hele fodbold Danmark - uagtet haters altid benaegter det....og alligevel kommenterer de paa alt med BIF...

On Topic saa virker det som en rigtig god signing - han har de kvaliteter BIF mangler paa midtbanen plus der er et stykke tid til sidste salgsdato er overskredet. Oernskov har endvidere vaeret inde over Ligalandsholdet, saa hvis han kan holde niveau har BIF en spaendende midtbane/Offensiv.

Nu mangler man saa bare at faa kigget paa en Stenderup erstatning, som man jo ogsaa har meldt ud.

Hvis man kan bygge ovenpaa niveauet/praestationen fra foraaret saa ser det bestemt lovende ud for BIF. Fundamentet, strategi og den roede traad begynder saa smaat at materialiseres.
Skrevet af JanHalvor
Jeg tror Brøndby kommer i problemer igen, hvis de fortsætter med at lægge så store bud for spillere.

Hvis man laver et regnestykke, så er mange af pengene fra aktieemissionen brugt - eller vil blive det om kort tid:

Kort efter emmissionen kom de frem, at de 65 millioner allerede var brugt:

http://onside.dk/superli…5-millioner

Dertil skal lægges de resterende feriepengesager - som de kommer til at betale ligesom andre klubber i Superligaen. Det er (mindst) 20 millioner kroner - et beløb der kan stige med sagsomkostninger og renter.

Dermed er der røget (mindst) 85 millioner.

Man valgte at bruge 4,5 millioner på sign-on til Hradecky.

Og man har vel brugt omkring 5 millioner på at købe Makienok tilbage fra Thomas Rasmussen.

Dermed er der brugt ca. 95 millioner af de 108 millioner.

Derudover må der forventes at skulle bruges penge til underskud på driften. Sidste år var underskuddet på 22 millioner uden nedskrivninger.

http://www.jv.dk/artikel…paa-267-mio

Brøndbys regnestykke indeholder desuden, at der bliver solgt spillere for 12 millioner kroner i dette transfervindue, men man vil ikke sælge Makienok, som vel er den eneste, der kan indbringe den sum:

http://onside.dk/superli…ke-til-salg

Dermed er næsten alle pengene brugt, hvis man ikke bare lukker øjnene og tror, at feriepengesagen og de kroniske underskud forsvinder af sig selv.

Med al respekt, så synes jeg ikke det er økonomisk ansvarlighed man udviser på vestegnen, hvis man betaler fem millioner for Ørnskov + sign on.

Fem millioner er et kæmpebeløb for alle superligaklubber undtagen FCK.
Skrevet af Interessant
@ Jan Halvor der er jo ingen der ved hvordan det oekonomiske fundament er skruet sammen i BIF. Ja man kan da altid gisne og gaette....meeen jeg har nu rimelig tro paa, at den nye bestyrelse har overblik over indtaegter og udgifter...
Jeg synes - at det er imponerende hvor mange der har saa dybt indblik i BIF´s regnskaber, at de kan udtale sig om oekonomisk ansvarlighed eller ej. Maaske kan du smide et par ref. til BIF´s P/L, cashflow forecast, budgetter etc. Det er jo lidt tyndt at blive ved med at kommentere paa de samme udokumenteret hypoteser & antagelser. I foelge de hypoteser saa skulle BIF jo allerede vaere konkurs, tvangsnedrykket - eller i hvertfald nedrykket etc... det er svaert at spaa om fremtiden - ihvertfald naar glaskuglen mangler at blive pudset lidt

Der er en raekke indtaegter paa spiller af egen avl/uddannelses fee (eller hvad de nu kalder det) hvor der f.eks. er naevnt ca. 4 mill for Stryger, plus BIF har en raekke spillere, hvor der kan forventes indtaegt fra. Saa det er ikke noedvendigvis en direkte spillerhandel der skal bidrage med transfer indtaegter.


Skrevet af SebastianOA
Fin signing.
Nu mangler vi bare en kant og en stopper. Daniel Jensen skal for guds skyld ikke hentes! - han er langsom, gammel, har mange skader, og tidligere FuCK´er. Nej tak til hr. Jensen.
- To be the best, you have to beat the best.
Skrevet af President
Acebone

Så kan man vel umiddelbart godt kalde det en rigtig skidt handel fra FCM´s side, nu når vi er igang!
Den dag Steven Gerrard faldt...
Skrevet af Djangor
Wow Sebastian. FuCK? Puha sommerferien er for lang for dit vedkommende.
Skrevet af uden_benskinner
god pointe, jan halvor.

men mon ikke at aldo & co. trods alt er en smule mere forsigtige end deres forgængere..? det ville være underligt at tro, at den ny ledelse bare kaster alle de dårlige erfaringer over bord på en enkelt formiddag.

når det er sagt, så synes jeg faktisk dit regnestykke virker yderst realistisk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Adriaanse
Først det positive. Sammenlignet med Daniel Jensen og Risgaard, er Ørnskov det mindst ringe valg.

Men betaler man vitterligt 5 mio. + løn til en mellemvarespiller på 27 år, uden videresalgsværdi, ja så fortsætter man dygtigt med at formøble midlerne i Brøndby.

Thygesen, Albrechtsen, Bernburg og Antipas er voksne spillere med rutine, mens Makienok og Hradecky bliver henholdsvis 23 og 24 år i efteråret, og begge har de erfaring fra A-landsholdsfodbold.

Så manglen på rutine, er ikke så udpræget, at der skal spildes midler i 5 mio. klassen på spillere som Ørnskov. Midlerne skal i stedet bruges på at hente og/eller binde spillere med videresalgsværdi. For man kan ikke høste uendeligt, hvis man glemmer at så tilstrækkeligt.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Bløde babser
Jan Halvor,

Alene af den grund at de personer (Aldo&Co) der bestemmer strategien også er dem der har midler til at smide ekstra penge i kasse hvis det bliver nødvendigt, er der nok ingen grund til at være så nervøs på Brøndbys vegne lige nu.

Om Ørnskov er den rigtige mand aner jeg ikke, men der er behov for nye folk til den midtbane. Som den står lige nu er den jo uden en eneste kvalitetsspiller. Selvom forsvaret trænger så skriger midtbanen altså efter minimum 2-3 nye spillere.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0