Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Viktor Fischer er tæt på svenske AIK

lør 21. jan 20:41

Ifølge den svenske avis Sportbladet er danske Viktor Fischer på blokken i AIK, som arbejder hårdt for at sikre sig danskeren inden for de næste par uger. Læs hele nyheden her
Hahahah
Sikke en deroute.
Var en fantastisk spiller i Ajax og starten af FCK tiden, men skader og hans ageren i medierne lod til at tage toppen af hans fokus/kunnen.
Hvor jeg håber at han finder lykken i AIK, krydser fingre for dig Fischer!
Ville være frækt med et skifte til BIF.
Brøndby fans som råber homofobiske gloser efter Viktor Fischer, så tror jeg aldrig et skifte til Brøndby kommer på tale.
Jeg tror heller ikke jeg tager munden for fuld, hvis jeg siger det bliver et rungende “nej tak” fra langt størstedelen af Brøndby tilhængerne
Hvor skal han så hen efter aik
AaB - Man United
Var en fantastisk spiller i Ajax og starten af FCK tiden, men skader og hans ageren i medierne lod til at tage toppen af hans fokus/kunnen.


Tror du har fat i noget med skaderne, men med hensyn til at hans ageren i medierne skulle være et problem, er mit indtryk egentlig at det er dybt misforstået og snarere kommer sig af at nogle føler sig provokeret. Det er i øvrigt fair at føle sig provokeret af ham, han har helt klart kant og deler vandene, men jeg tror langt mere på at han får energi af at “spille spillet” med medier, fans og modstandere end at det koster ham.
Tænker også skader, kæmpe talent i Ajax.
Faktisk mest til pudersne d-:
Kan i huske da han var verdens bedste? Må ha være samtidig med han skiftede til FCK…
annonce