Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Wilczek-exit koster FCK millioner

Skrevet af bold
ons 16. feb 2022

Kamil Wilczek får ifølge B.T. godt fire millioner kroner for at ophæve i FCK, mens Sten Grytebust modtager på den gode side af to millioner.Læs hele nyheden her
Skrevet af Drizzt Do'Urden
PC be like https://www.youtube.com/watch?v=Rv7GT9HsJZc

Jeg er sgu glad for at de to er kommet godt videre.
FCK
Skrevet af Chris1234
Når jeg troede ellers at de gik gratis...

Gal en clickbait artikel både fra først BT og nu bold.dk

Kanon arbejde af PC at FCK kun slipper med at give både polakken og Grytten 50% af deres løn.
Skrevet af Slettet(021741221806)
Tja. Så vidt jeg lige kan regne ud, så har FCK sparet 6,2 millioner. Det finder jeg udmærket.
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Helt normalt at man betaler 50% af lønnen ved ophævelse før tid. Alternativet havde været et billigt salg, med tilskud til lønnen i den nye klub.

Uanset hvad er der fornuftigt at komme af med de spillere man 100% sikkert ikke kommer til at bruge.
Skrevet af ballislife
Jeg kommer aldrig til at forstå købet af Wilczek. Jeg mener, at det er svært at spille fantastisk fodbold med ham på banen, da han ikke er særligt dygtig teknisk eller specielt fysisk stærk. Derudover er han tit totalt usynlig i kampene. At han er farlig i boksen gør ikke op for, at man nærmest spiller med 10 mand, når han er på banen. Jeg har ikke noget personligt mod ham, selvom han var anfører i BIF, men godt for FCK at han nu er væk. Hellere lade de unge og nye få chancen.
F.C. København
Skrevet af Lkc85
@Ballislife
Nu var det så ståle som hentede ham, i hans system passede han jo perfekt
Skrevet af Jesper Hansen
At det skulle være en click bait overskrift har jeg svært ved at se. Overskriften siger jo nærmest det hele, modsat click bait overskrifter, hvor der havde stået:
- Denne spiller koster FCK mio af kr. Eller
- Wilczek får ekstra løn fra denne klub.

Nogen vil sige, hvad der er sparret er tjent. Problemet med begge handler er vel at de overhovedet fandt sted. Hvorfor lavede man overhovedet de to handler?
Hvor mange kunne have sparret FCK for endnu flere penge ved slet ikke at hyre dem.

Det er et ekstremt spændende vindue FCK har haft og jeg tror at de har fået rigtig meget kvalitet ind. Jeg er dog i tvivl om de har fået for meget kvalitet ind. Altså for mange spillere som man betaler gode penge for og som aldrig kommer til at give et output.

I angrebet har man hentet 3 angribere og man har nu 5 wings. Samtidig har man 8 centrale midtbane spillere med en skade.
Dette I et foråret med vel begrænset antal kampe, medmindre man vinder Conference League. I mine øjne har man minimum 2 spillere for meget. Man kan maksimalt have 6 spillere på banen til den centrale midtbane, wings og angrebet hvorfor 12 er optimalt. Man har 16 spillere med 2 skader.

Jeg havde solgt både stage og Pep Biel.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af denrødeinvasion
Med de indkøb FCK har lavet her til vinter, så var det jo uundgåeligt at han skulle videre og så er 50% af lønnen billigt sluppet.
Det er jo hvad der sker, når man skifter træner og den nye træner har så anerledes en stil.
Skrevet af ballislife
@Lkc85

Jeg er med på, at det var Ståle der hentede ham. Jeg er ikke enig i at han passede perfekt. Slet ikke faktisk. Ståles bedste 9´ere har enten været dygtige teknisk eller fysiske monstre. Wind, N´Doye, Corner, Santander og N.Jørgensen er eksempler på det. Fælles for dem er at de kan deltage i spillet som opspilsstationer, der kan holde i bolden og lægge den af til fløjene eller de offensive backer. Ståles fodbold var enormt præget af netop dette. Her synes jeg ikke Wilczek passer ind. Som sagt kunne Wilczek slet ikke deltage i spillet, hverken under Ståle eller under Thorup. Det kunne han vel heller ikke rigtigt i BIF. Derfor mener jeg at det var et decideret dårligt køb.
F.C. København
Skrevet af The Goat
Det er nu ikke specielt godt arbejde at slippe for dem ved at betale 50% af lønnen. Det er vel standard. Tror begge spiller griner hele vejen til banken.

Det fortæller meget godt hvorfor Ståle ikke skulle styre spillerkøb og kontrakter. Lidt vanvittig løn begge har fået, især Grytebust som målmand.
Skrevet af ballislife
Derudover spillede Ståles FCK hold typisk med stort fokus på indlæg fra fløjende. Her er Wilczek heller ikke den største trussel.
F.C. København
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Så kan man jo sige alverden om Mussis, Diouf og andre. Men der findes vel ikke mange større transferflop i dansk fodbolds historie end Wilczek.

…det skulle da lige være Verhagen :D
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af ballislife
Det fortæller meget godt hvorfor Ståle ikke skulle styre spillerkøb og kontrakter. Lidt vanvittig løn begge har fået, især Grytebust som målmand.


Præcis. Læg dertil at han intet fik ud af Pep Biel. Kunne egentligt godt lide Ståle, men det var virkelig også nogle af hans indkøb hvor man tænkte WTF.
F.C. København
Skrevet af Arnemanden
Problemet var vel at Ståle i de sidste 2 år var overbebyrdet og blev desperat, og derfor valgte at købe de to spillere som havde fungeret hos konkurrenterne. Det understreger bare hvorfor det er vigtigt at man skiftede Ståle som var gået helt i stå.
Skrevet af Footboy
Både Wilczek og Grytebust har vel en grad af prestige(penis)transfer over sig?
Den bedste målmand i suppen var i en anden klub, så ham skulle de have, og med den anden kunne de pisse max på Brøndbys tilhængere
Skrevet af anygivenday
@the goat
FCK får da mest ud af at komme ud af de dyre lønninger, 50% for spillere der alligevel ville støve på bænken - spillerne taber mest rent økonomisk, men får nu mulighed for reelt stadig at have en karriere
Skrevet af Bastian1
@ Anygivenday.

Det kan man da ikke sige Wilczek kan gå 50 % ned i løn og så stadigvæk tjene det samme som han ville have gjort i FCK. Samtidigt får han lov til at spille, istedet for at sidde og rådne op hos Thorup.
Taberen er FCK, de viser jo igen at de smider rundt med kæmpe lønninger til middelmådige spillere og det er derfor en af grundene man kommer til FCK og ikke altid det sportslige....
Skrevet af The Goat
Nu ved jeg ikke hvad de får i deres nye klubber, men mon ikke de ender med at få nogenlunde det samme i den periode deres oprindelige kontrakt var i.
Skrevet af The Goat
Men jeg forstår fansenes reaktion. Det var nok bedste løsning, når man som klub slet ikke ville bruge dem.
Skrevet af indersiden
Han vil blive savnet. Utrolig stor spiller som er svær at erstatte. Modigt at han turde spille for begge hovedstadsklubber.
Flamengo
annonce
0