Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af saxet
Han ved at der helt sikkert står nogle klubber tilbage som ikke har fået de forstærkninger de havde håbet inden vinduet lukkede og derefter vil han være en af de meste attraktive på markedet som transferfri og kan forlange flere penge.

Til gengæld vil Wolfsburg sikkert gerne have ham op i omdrejninger inden EL-gruppespillet.
Skrevet af Waldo Jeffers
Kryger:

"Nah, bare folk der kigger på hans evner, og ikke sluger det medierne giver råt. "

Hmm, giver dig ret i, at Bendtner er guld værd for store dele af pressen. Men affej aldrig Bendtner-kritikere på den måde, jeg har helt styr på hans evner på en bane og hater ikke.

Nej, jeg hater over det, der står i politiets arkiver, som er meget virkeligt, skræmmende og har intet med kulørt presse at gøre.
Skrevet af Soccerpop
Wolfsburg lyder egentlig som et fornuftigt match. Olic er efterhånden ved at være færdig og er jo slet ikke samme type spiller som Bendtner. Bendtner er efter min overbevisning en langt bedre spiller som Dost, der i Bundesliga sammenhæng i bedste fald er middelmådig. Scheidhauer er en nulbon, som end ikke har fået debut i Bundesligaen, selvom han er fyldt 22.

Konkurrence er der på nuværende tidspunkt altså ikke meget af og Bendtner har dygtige folk omkring sig til at skabe lortet for ham. Det eneste problem er at Hecking er en træner af den rigtig gamle skole, men måske er det hvad Bendtner har brug for.
Det danske landshold over alt andet VFF 1860 München
Skrevet af pryds
Waldo jeffers

Hvad står der i politiets arkiver udover spritkørsel?

Soccerpop

Bendtner har aldrig haft problemer med trænere, så tror heller ikke Hecking bliver et problem for ham.

Skrevet af Waldo Jeffers
Pryds,

Der står spritkørsel og fatkørsel i flere forskellige grader.

Det er jo fuldstændigt uhørt - du forsøger vel ikke tale det i en eller anden forkvaklet logik om, at når han nu ikke har ramt nogen, så gør det ikke noget, vel? Så dum er du vel ikke?

"Udover spritkørsel.." Shit, du skriver dig selv ned.
Skrevet af FCBAYERN<3
Dem der dømmer Olic ude er helt væk. I skulle se noget mere fodbold med Wolfsburg. Olic var en af de bedste fra Wolfsburg sidste sæson.
Skrevet af pryds
Waldo

Spritkørsel er forfærdeligt, og skal straffes, og så vidt jeg ved er han blevet straffet.
Fartkørsel... Hvor herre til hest, så er han jo som stort set alle andre der har en bil, det gider jeg ikke bruge tid på.

Bendtner har dummet sig, men de ting er sgu ikke noget der gør, jeg ikke ville ha ham på det hold jeg holder med.
Skrevet af JoeyJoeJoe
Så hvis man har kørt spiritus-kørsel, skal man hades resten af livet, og skal heller ikke ha lov til at passe sit job, eller hvad? Jeg har en ven som mistede sit kort pga sprit, og det har altså ikke gjort at jeg hader ham. Er jeg så et meget skidt menneske?
Skrevet af Slettet(042035191308)
bendtner ender på top 5 topscorer-listen
Kongens Lyngby, Kongens Hold for altid
Skrevet af Fussbal 4ever
Virker som en god klub, hvis de kan blive enige om lønnen. I from har han helt sikkert niveau til at være deres topangriber.
Skrevet af Forever Blowing Bubbles
Han ved at der helt sikkert står nogle klubber tilbage som ikke har fået de forstærkninger de havde håbet inden vinduet lukkede og derefter vil han være en af de meste attraktive på markedet som transferfri og kan forlange flere penge.
Bendtners problem er bare at han ikke har spillet fodbold i 2 år, og at han nu ikke har trænet i månedsvis.
Når vinduet lukker vil han formodentlig være mindst 6-8 uger fra overhovedet at kunne spille førsteholds fodbold, hvilket gør ham væsentligt mindre attraktiv for en klub, der står med et akut behov for en angriber.
Husk at lyset for enden af tunnelen kan være et modkørende tog!
Skrevet af RS4Break
De giver ham vel maks to år, måske endda med en klausul om, at konflikt med politiet samt drukture i Kbh. = kontrakten rives itu. Det er Tyskland, ikke England.

Derudover tror jeg faktisk, at han, hvis han kommer i form, passer fint til Bulli og Wolfsburg.

Og selvfølgelig lander han en grundløn på minimum 2,5 mio euro i Wolfsburg.
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af den gule mave
@FB Bubbles :
Præcis! Du har fattet pointen, og det beviser at Bendtner er en gold-digger.

Han får et tilbud fra Frankfurt som på alle måder er exeptionelt for en spiller i hans situation:
Lønnen var god (efter sigende endnu bedre end i Arsenal hvilket jo lyder helt grotesk)
De tilbød en 3 årig kontrakt hvilket ville sikre han stabilitet
Og bedst af alt : De kom med et tilbud i starten af transfervinduet, hvor han (hvis han havde slået til) ville have haft 4-5 ugers træning/træningslejr/træningskampe sammen med de nye holdkammerater.
Ved at sige nej ( og søge efter mere mommon ) var han jo klar over, at han først ville have en mulighed for at signe kontrakt sidst i vinduet - og give afkald på at være integreret og i fysisk form til at kunne være med ved sæsonstarten.

Manden priorterer altså højere en månedx ekstra sommerferie så han kan gå på burgerbar i kødbyen med gutterne og senere på natklub til klokken lort ud på de små timer.

At der overhovedet er klubber som Wolfsburg og Olympiakos der (på nuværende tid i transfervinduet) finder Bendtner attraktiv, når han de sidste mange måneder kun har "selvtrænet" (guderne må vide hvad der ligger deri ...) er for mig en gåde !
AC Horsens - AGF - RC Celta Vigo - HSV - Leeds United
Skrevet af beesknees
Han får et tilbud fra Frankfurt som på alle måder er exeptionelt for en spiller i hans situation


Bortset fra de er et hold som kunne være potentielle nedrykkere. Så er 3 år ligepludselig ikke så attraktivt. Og selvfølgelig var lønnen ikke bedre end Arsenal, så havde han jo slået til med det samme. Hans løn i Arsenal var rigtig høj.

Sandheden er nok nærmere at Frankfurt ikke var villig til at kompensere økonomisk for at det sportslige ikke levede op til Bendtner´s krav.

I øvrigt også komisk at en spiller med Bendtner´s CV bare skal kaste sig på den første klub der ringer ifølge danskerne. Det er da forståeligt at han prøver markedet lidt af, selvom vi selvfølgelig ønsker noget andet set med danske landsholdsbriller.
Skrevet af leonardio
Tror danskerne har lidt svært ved at forstå at en mand der vidst at han blev arbejdesløs de sidste 7-8 måneder, ikke er på forkant med situationen. Bendtners agent må være utrolig doven, eller uden kontakter.
Skrevet af Guarana
Bendtner i Wolfsburg ville være et fint match, som jeg kender klubben. Han er en god spiller, men der er vist ingen tvivl om, at han ikke skal fucke op mange gange på de kanter, før det er farvel. Det kan jo være det, der udgør en knast i forhandlingerne - at hans fremtidige klub simpelthen gør for meget ud af at sikre, at han er bundet på hænder og fødder.
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Hvad skal de dog med sådan middelmådig angriber. Der må være andre som er mere spændende end Bendtner.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Jacob77
Wolfsburg har ikke haft held med at hente de angribere, som var på ønskelisten, og nu er man nået til danske Nicklas Bendtner på listen.Bendtner må være plan Å på Wolfsburgs liste. Jeg kan ikke se hvad en klub som Wolfsburg, der har top 4 ambitioner, skal med en spiller som Bendtner. Men på den anden side er klubben kendt for at smide heftige lønninger efter tvivlsomme profiler, så måske er det klubben der kan og vil honorere Bendtners ublu lønkrav på 40 mill kr om året.
Skrevet af Aussie
I øvrigt også komisk at en spiller med Bendtner´s CV bare skal kaste sig på den første klub der ringer


Næh, men han burde i det mindste være overrasket over at telefonen overhovedet ringer ;) For udover at have været på kontrakt i Arsenal, står der da ikke meget brugbart på hans CV???
Skrevet af Slettet(562140202803)
Nu er kæresten, kørekortet og kontrakten væk, så kan det vel ikke gå galt! Talent-mæssigt er han jo over Wolfsburg niveau, men det kræver jo, han spiller fodbold.

Eneste DK har, der kan nærme sig i talent på den plads, er Fischer (og hvem ville sætte ham der?). Det er mig en gåde, at der er nogen, der stadig tror på Bendtner rundt om i de halv-store klubber, men hva, han var vel billig!...
annonce
0