Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Wolves interesseret i United-flop

fre 16. dec 17:56

Wolverhampton skulle angiveligt være interesseret i at tilknyttet Aaron Wan-Bissaka, der har haft umådeligt svært ved at slå igennem i Manchester United.Læs hele nyheden her
2 oplæg i 157 kampe…
@bruger

Der står nu to mål og ti oplæg.
Ikke at det gør det meget mere imponerende, men altså.. :-)
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Nu er Wan jo 100 procent en forsvars back. Og det vidste man også da man købte ham. Offensiv bidrag har aldrig og bliver aldrig hans Force… Har man købt ham på grundlag er han selvfølgelig et flop. Men kigger man på hans defensive evner og præstationer, så har han bestemt ikk været et flop.
Moral er godt.....
@Snigskytten

Helt enig. Han er klasse i det defensive spil hvor hans forcer er, men vil man have en offensiv wingback så er han nok ikke den rette. Synes heller ikke han har været et decideret flop, mere fejlcastet i forhold til klubben.
Han kunne måske være en udmærket cb
@snigskytten:

I mine øjne er hans defensive kompetencer enormt overvurderede. Jeg var først imponeret af hans gentagne last-second glidende tacklinger, men det gik siden op for mig, at han jo kun kom i disse situationer - igen og igen - på grund af en dårlig placeringsevne. Han er altså (i mine øjne i hvert fald) IKKE en særligt dygtig defensiv back, selvom det nogle gange ser sådan ud, fordi han har dén her evne til at redde sig ud af ilden på spektakulær vis.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Yildis

Helt enig, han er hamrende ringe lidt utroligt han er blevet professionel fodboldspiller udelukkende pga hans glidende tacklinger og måske lidt fart, han er så ringe på bolden det gøre ondt og kigge på, men fortæller måske lidt om England og hvad man vægter i deres unge spillere og vejen til at blive professionel, han var jo aldrig blevet professionel i et land som Spanien, hvor teknik og boldomgang bliver vægtet højere.
Han havde jo allerede “vanvittige” stats i crystal som forsvare. Tvivler på det kan tilskrives dårlig placerings evne og last second aktioner alt sammen.

Han kan måske være forsvarets svar på Jon Dahl. Jon havde også en evne til altid og stå klar med sin inderside, lige som Wan altid står klar med sin tackling. I så fald er det jo en evne. Om ikke andet må han sgu gerne få overført det til Shaw. Han er om muligt oftere fejl placeret og ophæver offsiden som noget der føles konstant!!!
Moral er godt.....
127 kampe er mange, så stort flop kan han da ikke have været? mon ikke de kan få
£ 10-15 mio. for alligevel?
Sælg sælg sælg
annonce