Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Xavi og Cruyff i møde med Haaland

Skrevet af bold
tor 3. mar 13:53

Xavi Hernandez og Jordi Cruyff har ifølge den catalanske avis L'Esportiu været i München for at mødes med Erling Haaland.Læs hele nyheden her
Skrevet af Wernersen
Ham, AC og en ny højre dør så er jeg altså tilfreds!
Barcelona siden Romario
Skrevet af Sir Alex F
Hvad med en venstre dør?

Har de overhovedet lov til at mødes med Haaland til forhandlinger?
Skrevet af Slettet(031913221905)
Sir Alex

Enig i at de også gør kigge på venstre dør. Alba har gjort det godt de seneste kampe men der kunne generelt godt bruges en til at overtage der. Gayá måske.

Og ja de må vel gerne mødes med ham, hvis de/Haaland har fået lov af Dortmund. Tænker godt Dortmund ved at de mister ham denne sommer og dermed giver lov til sådan noget, men det er jo bare gætteri.
Skrevet af KiksetIndspark
De må vel gerne mødes uden at forhandle om en kontrakt.
Skrevet af Juniorx
Hvordan kan Barca bare blive ved med at hente klassespillere til angrebet?

Et eller andet stemmer jo ikke med den økonomi de har.
Skrevet af Den gamle mand og havet
Med alle de offensive profiler de har hentet plus alle dem af egen avl der nu blomstrer, så er der dårligt plads til forsvarsspillere på holdkortet længere :)
Hvis de henter Haaland, hvor mange angribere har de så efterhånden i truppen? Måske de skal til at spille 2-3-5 formation ;)
Girona FC
Skrevet af hts
Adama er på leje, MARTIN er på vej ud. Luuk er på leje, Memphis har bejlere.. Ser ikke problemet.
Skrevet af BabyJesus
Haaland er en eksemplarisk angriber, men jeg synes at det er hul i hovedet at hente ham - ud fra både sportslige og økonomiske perspektiver... Gider ikke handle med Raiola. Der opstår altid problemer med hans spillere, og så daffer de efter et par sæsoner. Byg nu noget holdbart i stedet.

Ledelsen består af politikere.. så man forstår deres behov for stjernestøv, men at mene at truppen har brug for det er ikke rigtigt i min optik. Det må da forhelvede være evident, at man har manglet fart på kanterne, ungdommelighed og gå-på mod. Se nu bare hvad en relativt middelmådig fodboldspiller som Adama har bidraget med af dynamik siden sin ankomst.. det er gyldent.

Ny CB (Christensen), ny vb + en hurtig og boldsikker kantspiller. Forstår simpelthen ikke, at man ikke går all-in på Adeyemi eller en anden dygtig knægt. Der er flere i den nuværende trup der kan udfylde 9´eren .

Om et år eller to må det gerne se sådan her ud:

Ter Stegen
Dest, Christensen, Araujo, ukendt VB
Gavi, De Jong, Pedri
Adeyemi, Fati, Dembele.... (måske).
Skrevet af Kenken
Og Auba er jo ikke en holdbar løsning de næste 5 år.

Er vel også en 9er som Haaland der mangler i truppen (nær Luuk de Jong kun er på leje og trods sin succes for tiden ikke er en reel holdbar læsning( ikke kant spillere. Ferran Torres som 9er er næppe ønske scenariet. Tror han er bedre på Venstre kant.

BabyJesus

Jeg er lodret uenig med dig

Synes netop hurtige kanter er det vi har og 9er det vi mangler.

Dato, Dembele, Tortes, Adama, Abde er alle forholdsvis hurtige kanter

Der er dog ikke kogen kvalitets 9er hverken på kort eller langt sigt udover Auba der har vist sig positivt frem og han er jo heller ikke langsigtet
Skrevet af Holte IK
Jeg ved snart ikke længere. Er der ingen, der har fortalt Xavi og co., at de ingen penge har???
Skrevet af brugerx
Braithwaite bør altså søge væk til sommer. Så kan han måske komme til og spille fast og blive udtaget til VM. Tænker at han og Dembélé skal erstattes, men jeg undrer mig også, hvis Barcelona vil have råd til at hente Haaland!
Skrevet af Pep Guardiola
Kenken jeg er meget enig. Dertil synes Haaland er lige præcis det de mangler. + han sikkert ender i Madrid hvis ikke i Barca.

@Holte, det er under forudsætning af at de får styr på økonomiens hvilket ret meget tyder på at de gør. De får med al sandsynlighed et væsentlig større lønbudget og dertil håber man naturligvis på at adskippe nogle af de spillere de ikke bruger; Luuk, Martin, Umtiti, Lenglet, Roberto for at nævne nogle sikre samt Dembele, Puig og Depay som også kunne skifte.
Du kan læse om det ret mange steder, bl.a. fcbarcelona.dk har en del artikler hvis du vil sætte dig ind i det.
Skrevet af sacrabosco
Hvordan figurerer Ansu Fati som central angriber i jeres beregninger? Er han ikke netop en ung, hurtig kant?
Skrevet af BerlinerDK
Kan han forblive skadesfri? Lige nu er han jo ren Ansu Fati.
Skrevet af Doktor Nollert
Han er muligvis god til bold, men lad os være ærlige.
"He´s got a face for radio".
Skrevet af Slettet(531700222108)
Mig bekendt, har FCB ikke barberet noget af den enorme gæld ned, som de jo stadigvæk har. Hvad skylde de, 8-9-10 mia? De eneste man har gjort, er jo at reducerer lønninger, hvilke jo også har været på sin plads. Samt omstruktureret nogle lån, men gælden har de stadigvæk.
For at har kunne købe Haaland, bliver de jo nød til at gældsætte sig yderligere, ligesom man har gjort med Torres da man lånte en god sjat penge hos Goldman Sachs, da lån skulle omlægges. De skylder stadigvæk penge til en række klubber, som jo også skal tilbagebetales. Jeg tvivler stærkt på, at FCB kommer til at købe spiller ala Haaland e.lig, da de simpelhen ikke har økonomi til det, da reduceringer af lønninger, samt diverse omlægninger af lån ikke er nok. De har også et stadion, som skal renoveres, det koster jo også en sjat.
Skrevet af Pep Guardiola
Mig bekendt, har FCB ikke barberet noget af den enorme gæld ned, som de jo stadigvæk har. Hvad skylde de, 8-9-10 mia?


Gælden er isoleret set ikke et problem, så længe de har aktiver der er mere eller tilsvarende værd. Deres problem er hvis de ikke kan betale de løbende rater. Og så konkret, som særligt kom til udtryk ved Messis afsked, at la liga operer med et lønloft som afspejler klubbernes indtjening.
Der er mange virksomheder der arbejder med gæld, eksempelvis hvis du skulle åbne en butik i morgen og fik hjælp af banken til at låne til lokaler. Så længe du kan betale de løbende udgifter har du ikke et problem.
Deres indtjening er allerede steget siden corona og de har reduceret lønudgifterne kraftigt på det seneste. Dertil omlægningen af lån.

Du kan også vende den om, hvis Barcelona som virksomhed skulle gå efter at blive gældfri hurtigst muligt, ville det betyde brandudsalg af alle klubbens værdier. Det ville efterlade dem med en ikke særlig rentabel forretning, uden aktiver og uden det førstehold som driver indtjeningen. Det er ikke løsningen. At investere i Haaland kan man godt argumentere for vil være netop det der gør at deres sponsorater fortsat kan hive enorme summer hjem, at de får gode TV indtægter, at de når Champions League etc.

Sagt på en anden måde er det økonomiske ikke så simpelt som du gør det til.
Skrevet af Math553e
Et par "gratis" spillere til sommer i form af AC og Cesar Azpilicueta, samt Haaland og hurtig kant (medmindre vi får styr på sitationen omkring Dembele eller Adama bliver ved med at levere) så har vi virkelig et slagkraftigt storhold igen.
Skrevet af Pep Guardiola
Math, Adama har samme frikøbsklausul i lejeaftalen som den omvendte hvor Wolves har lejet Trincao. Jeg vil tro at tanken er at man bytter. Men det er selvfølgelig ikke sikkert begge parter vil beholde deres lejespillere.
Skrevet af Slettet(531700222108)
Pep:
Du kan jo på ingen måde lave den sammenligning du gør, og tro at fodbold er den sammen forretning, som hvis du skulle åbne en "almindelig forretning. Du kan jo tydeligvis se, hvad der sker når en spiller ikke slår igennem, så har du ligepludselig ikke samme "produkt", da værdien jo ikke er den samme. Gælden har da i den grad noget at sige, du kan jo ikke blive ved med at låne penge til spillere, uden der kommer noget ud den anden vej, og som FCB jo om nogen har måtte sande, så er det jo langt fra givet at en milliard dyr spiller slår igennem. Som jeg også skrev, så er der altså klubber, som FCB jo stadigvæk skylder penge til.
Det er jo åbenlyst for en hver, at de ikke har kunne betale for deres løbende udgifter, og så lang tid siden er det jo ikke at Laporta har overtaget.
Det store problem for FCB, er jo at de ikke har det samme produkt, som for få år tilbage, og det afspejler jo ligesom værdien af en givet indtjening.
Det er lidt sjovt, at du skriver det med at sælge ud af ens værdier. Er det ikke det, som desværre løber gennem direktionensgangen på Camp Nou, hvor der åbenbart tales om at udskifte navnet på et af verdens mest ikoniske stadions i verden, eller tilslutte sig den ( ja undskyld mit sprog) lorte aftale med CVC.
Jeg synes nu du simplificere en hel del i dit indlæg, da du skriver om nogle ting, som står meget uvist for FCB. Husk på at fodbold er en holdsport, og man kan vist roligt konstatere, at FCB mangler mere en bare Haaland. Faktum er bare, at FCB var et mulenhår for at gå rabundus, for nogle måneder siden, de har opbygget vel nok verdens største gæld for en fodboldklub, de skal stadigvæk kæmpe for at komme i CHL, de står stadigvæk overfor et generationsskifte på holdet, hvor man jo skal kunne have en sund balance i forhold til økonomien(lønningerne) mellem spillerene.
annonce
0