Snak

Mere indhold efter annoncen

Ayre: Liverpool kan tiltrække de bedste

tor 17. jan 2013
Liverpool-direktør Ian Ayre er sikker på, at Liverpool kan tiltrække de bedste spillere i verden. Han glæder sig også over de nværende spilleres loyalitet.

Læs hele nyheden her
Gu ka vi ej, så hold nu bare kæft. Det er fucking pinligt...
Meget pinligt. Han må bare indse at niveauet ikke er vad det har været.
Jeg læste at Daniel Sturridge sagde, at han er skiftet til den største klub i Premier League. Det siger det hele.

- Bombom.. Tror mig og Liverpool ser noget vidt forskelligt så da...
\"Jeg har sparket 2 straffespark, og har brændt begge 2. Det rutinen der gør det! \" - Citat: Preben Elkjær!
... Let the Games Begin...
Y. N. W. A. #JFT97
Selvfølgelig kan man tiltrække nogle gode spillere, men vi må ofte se os slået! Chelsea, united, city osv har en klar fordel da de er med i Chl. Navnligt Tottenham ser ud til at tiltrække mange af de spillere som Liverpool også er interesseret i. Det kan selvfølgelig skyldes at de har været bedre end pool de sidste par år, men også fordi det ligger i London. Liverpool by minder mest af alt om en forstørret udgave af Esbjerg, røvsyg! :-)
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Ej stop nu, seriøst...
Vincent Kompany - Verdens bedste forsvarsspiller!
Det værste ved sådan en kommentar er, at det giver alle Liverpool haters mulighed for at lukke lort ud!
Liverpool FC AGF Shankly!
Selvfølgelig kan Liverpool tiltrække nogle af de allerbedste. Spørgsmålet er bare om de så har råd til det?? Næsten alle spillere kan lokkes med guld, også er det ligegyldigt om klubben hedder Liverpool, Chelsea eller Sunderland. Skulle alle klubber byde akkurat sammebeløb i løn er det klart at der er andre klubber som er mere attraktive end Liverpool.

At Liverpool så nu prøver at køre en fornuftig transfer/lønpolitik efter de brændte sig under Daglish er da kun fornuftigt og sikkert også mere holdbart. Klubber som Everton, Tottenham og Newcastle er klubber som har vist at det godt kan betale sig at være tålmodig og bygge tingene op sten for sten.
Liverpool har som klub selvfølgelig noget romantisk over sig, som stadig appellerer til mange spillere. Om det er nok for de absolut bedste, kan jeg godt have min tvivl om.

Rigtig mange spillere tænker nok mere på, hvor de kan vinde trofæer og deltage i CL.

Håber klubbens nye tilgang til fremtiden kan bringe dem op i toppen igen og overhale City og Chelsea - jeg har bare min tvivl. De har ikke penge nok til at kunne finansiere en trup med 25 klassespillere.
Selvfølgelig kan Liverpool tiltrække super gode spillere.... Og holde fast på nogle fantastiske nogle af slagsen... Men at argumentere for at man kan holde fast i verdensklassespillere, ved at påpege Sterling som en af de spillere der har underskrevet ny kontrakt... Aaaaarh....

At han så tilmed understreger med at Sturridge har kaldt Liverpool for Englands største klub, det er jo bare sørgeligt...


Men igen, ingen tvivl om at vi kan tiltrække store flotte navne...

Måske denne udtalelse skal ses i lyset af rygterne om Sneijder til Liverpool??
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
annonce