Snak

Mere indhold efter annoncen

Bæstet vil ikke være englænder

Skrevet af bold
lør 22. aug 2009
Selvom han kunne få det, er Burnleys danske målmand Brian Jensen ikke interesseret i et engelsk statsborgerskab.

Læs hele nyheden her
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Hvis nogen er i tvivl, så er det definitionen på en dansker.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Svoger
En person der ikke vil være englænder?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af SkiveIK
Han er go nok til at blive landsholds målmand på begge landshold da begge lande har et ret svagt udvalg af målmænd.

Men man ser sq sjældent spillere debutere på et landshold i hans alder, desværre!

Håber dog at han kan vippe Jesper C af så det er ham og Stephan A der skal kæmpe om pladsen i målet!
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Skrevet af Egon O
Hvor er det dog ynkeligt og en faliterklæring hvis han ikke bliver udtaget som minimum reserve keeper til Portugalkampen... En målmand der spiller fast i PL står da kilometer foran Jesper C og Stephan A... Jesper C kan ikke engang finde en midterklub i Europa der vil have ham.......
Skrevet af Niklas Alliancen Sembach
Jeg mener at han ikke skal stå. Det kan jeg se jeg nok er den eneste der synes. Fordi vi kun har set ham i nogle få kampe på topplan. OK der har han gjort det godt. Men jeg synes han i hvert fald skal have spille et år i Premier League, før han kom komme på tale.

Måske men blandt 3 målmænd til Sydafrika
Skrevet af GrandeGarcia
@SkiveIK

Du ser ikke nok PL hvis du mener at Bæstet er bedre end, James, Robinson og Sørensen.

Nå ja og Green.
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Skrevet af Visbye
Forstår slet ikke denne pludselige hype af ham, fordi han hold buret rent mod United, det har mange målmænd gjort før ham, deriblandt Jesper Christiansen.

Som jeg ser det, så har han gjort det godt i de fleste kampe mod de store hold, men har det med at falde ud mod mindre "ubetydelige" hold.
FCK ftw.
Skrevet af Frankerbabz
Manden har aldrig spillet en internatinal kamp modsat de andre kandidater og så er han tilmed også 34 år! Se på fakta´

Bæstet spiller for en bundklub i PL.
Jesper C og Stephan A står i topklubber i DK.
Nivauet er anderledes og holdene kæmper for noget forskelligt

HVORFOR SKULLE HAN BLIVE ENGLÆNDER ?

__


Skrevet af AkiH
På trods af den ringe målmands-standard på det engelske landshold siden sømanden gik på pension, er det tvivlsomt, at B. Jensen kan slå James eller Green af holdet.
Almunia ville være en anden sag.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Skrevet af bruger
Hvor er det dog rart at høre , på landsholdet med den mand :D
Skrevet af Peter_s
Arhhh tror nu ikke der skal meget til at slå David james af. Han er godt nok ustabil og har sine skovture. Men ´bæstet´ blir spændende at følge om han kan gøre det ligeså godt, som han har startet.
Skrevet af Lawrence Arms
brian jensen skal være anden valg på landsholdet. fuck hans alder, han spiller for en bundklub i PL og gør sig godt bemærket..hvad mere skal han bevise? Stephan A har gjort det godt, men giv dog bæstet en chance når han nu spiller så godt sidst i sin karriere.
Danmark: AaB | England: Arsenal og Ipswich | Italien: Juventus
Skrevet af Lawrence Arms
brian jensen skal være anden valg på landsholdet. fuck hans alder, han spiller for en bundklub i PL og gør sig godt bemærket..hvad mere skal han bevise? Stephan A har gjort det godt, men giv dog bæstet en chance når han nu spiller så godt sidst i sin karriere.
Danmark: AaB | England: Arsenal og Ipswich | Italien: Juventus
Skrevet af Bertel-U
Peter Kjær debuterede først i en af alder af 102 år, mener jeg, og gjorde det mere end fortrinligt i debuten mod Bulgarien. Jeg synes med andre ord, at det er forkert at kigge på alder, når det kommer til målmænd.

Van der Sar og Lehmann eks. er begge betydelig ældre og der er mange andre eksempler på gode målmænd, der kan være med på topplan til de er tæt på eller over 40 år gamle. Bæstet har måske fem-seks gode år tilbage i sig. Det vil jo svare til, at man ikke vil udtage en 27-28-årig markspiller, fordi han - måske - har en udløbsdato omkring 33-34 år.
Skrevet af PHJ

Jeg synes bestemt ikke, at der ville være noget i vejen for at udtage Bæstet til en reservetjans mod Portugal.

Det er næppe holdbare argumenter, "at han spiller for et PL bundhold", eller "kun har holdt nullet mod Man Utd.".

1) Bæstet spillede en kæmpesæson i englands næstbedste række sidste år, både på liga- og pokalniveau. Og med enkelte undtagelser, var han ganske stabil over hele sæsonen, som i Championship er 46 kampe - ikke medregnet pokal og oprykningskampe.

2) Der er ikke mange Suppe-hold, som over en hel engelsk sæson ville ende i top 3 i den næstbedste række. Og ja, der kan i sagens natur max være tre hold i den, men jeg tror I ved, hvad jeg mener :)

3) Når man er bundhold/underdog har man i sagens natur rigeligt at lave, så alt andet end lige, giver det mere træning at være Burnleykeeper end Unitedkeeper. (Og man er en god keeper, når man stadig får ros, selvom der ryger 60 kasser ind i ligasammenhæng - det siger mere om forsvaret end keeperen.)

4) De to Suppe-keepere er ikke -helt- ringe... men et punkt hvor Bæstet er klasser bedre, er evnen til at risikere liv og lemmer i sin aggresivitet i feltet. Han kaster sig i tacklinger og indlæg, som på en god dag kun er overgået af en tidligere dansk PL-keeper, som i sin tid var ondskaben selv (og ondskab må jo siges at trumfe bæsthed). Og evnen til at tackle friløbere er nok ikke en dum egenskab at have med til en Portugalkamp, hvor der kombineres på små områder og stikkes løbere ned bag forsvaret.
1995 - 1999 - 2008 - 2014x2 - 2019?
Skrevet af BetteSv1n
@PHJ

Hørt!
Skrevet af martint
@PHJ

TAK! For en gangs skyld oplever man ligefrem et velargumenteret, velskrevet indlæg. Troede ikke det skulle overgå mig herinde :) Men tak!

On-topic: enig i betragtningerne. Bæstet virker væsentlig stærkere på i feltet end Stephan A., mens jeg synes Jepser C. ligeledes har en stærk udstråling og virker rimelig frygtløs - uden at være sindsyg "engelsk"
Fan af Sir_C....
Skrevet af Quite
2) Der er ikke mange Suppe-hold, som over en hel engelsk sæson ville ende i top 3 i den næstbedste række. Og ja, der kan i sagens natur max være tre hold i den, men jeg tror I ved, hvad jeg mener :)


Lol.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af MartinF
Han bør som et minimum udtages til en landsholdssamling så han får mulighed for at vise hans niveau så Morten bedre kan sammenligne med JC og SA.
Men mon ikke Morten er så ignorant at han allerede har afskrevet ham.
Skrevet af payableondeath
Hans alder er nok ikke et problem. MO har tit sagt at datoen på fødsels-attesten ikke er afgørende.

Sammenlingner man iøvrigt Stephan, Jesper C, og Brian Jensen, tror jeg nok der er en del "pro´s and con´s" at vurdere dem ud fra. Ingen tvivl om at Brian Jensen minder meget om Schmeichel i sin agéren i feltet. De to andre vil jeg vurdere til at være noget mere hurtige på selve stregen, og i det hele mere reageringsstærke, om man så må sige. Brian Jensen er vist rimelig habil til at snuppe straffespark, hvilket Stephan ikke har så meget held med. Og sådan kan man blive ved. Men tror ikke MO åbner op for flere keepere lige foreløbigt, da Thomas Sørensen snart er med igen.
- Brøndby - Milan - Nottingham
annonce
0