Snak

Mere indhold efter annoncen

Babayan og fem andre overfor mulig VB-debut

Skrevet af bold
lør 19. feb 2022

Vejle BK har lørdag udtaget truppen til søndagens kamp mod Silkeborg, og truppen bærer præg af mange mulige debuter.Læs hele nyheden her
Skrevet af salling23
Lad os lave en aftale

Vejle løber med de 3 points i morgen, så slår vi jer til gengæld på fredag ;-)
Skrevet af Juvefreak92
Det scenarie ser jeg også gerne. Kom så Vejle!
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af rambro
VB må absolut være den trup i superligaen med færrest danske spillere
Skrevet af Kenken
11 danskere. Ved ikke hvor mange andre klubber har. Til gengæld ligger Vejle højt på egne talenter og unge spillere. 4 fra egen avl i truppen i morgen. Var det 2 agf havde i går og Sønderjyske 3?

Men sådan er der så meget. AGF må absolut spille det mest triste gang fodbold, Brøndby må absolut have de fedeste fans (hvis vi ser bort fra tåberne der ikke opfører sig ordentligt), Vejle det smukkest beliggende stadion og FCK den bredeste stærkeste trup anno forår 2022
Skrevet af Bruger 892383
Rambro

Ja den uvidende ryger tit i fælden og tror at Arbnor Mucolli, Lundrim Hetemi og nu også Edgar Babayan er udlændinge..
Skrevet af Dethlefsen
Endnu engang er Kenken ude i et blindt forsvar af VB. På sin vis beundringsværdigt. Men det ligner mere en form for fornægtelse. Selv med en rigtig god fantasi kan jeg ikke finde 11 danskere i Vejles A-trup. Kan du lige nævne dem?
Og samtidig skyder du lige efter AGF og Sønderjyske der havde 7 og 6 danskere i startopstillingen. VB har mistet identitet på bekostning af at kunne overleve økonomisk. Lev med kritikken.
Skrevet af Socialistens
Endnu engang er Kenken ude i et blindt forsvar af VB. På sin vis beundringsværdigt. Men det ligner mere en form for fornægtelse. Selv med en rigtig god fantasi kan jeg ikke finde 11 danskere i Vejles A-trup. Kan du lige nævne dem?
Og samtidig skyder du lige efter AGF og Sønderjyske der havde 7 og 6 danskere i startopstillingen. VB har mistet identitet på bekostning af at kunne overleve økonomisk. Lev med kritikken.


Jeg ville måske anbefale dig at være opmærksom på forskellen på en "trup" og hvem der er udtaget til kamp i morgen :).

Hvad er det for noget med at de skal have en bestemt nationalitet og hvis ikke mister de "identitet"?
Skrevet af Kenken
Dethlevsen

Åh nej, er du endnu en af dem, der hopper ukritisk med på Starm Kurs bølgen og kommenterer usagligt omkring nationalitet blot fordi du ikke kan udtale navnene og så tror, at de ikke er danske? Hvor ville det være fedt med lidt seriøsitet herinde.

Pas samtidig på, du blander tingene sammen. Forskellige kasser med forskellig indhold, lad nu være med at få det til at skvulpe over. Du vinkler min kritik af AGF og Sønderjyske en retning, som jeg aldrig selv har tiltænkt fordi det passer til din egen argumentation. Men hvorfor ikke forholde dig til det jeg netop skriver i stedet for at fordreje ordene? Synes du ikke, man kommer længere i en debat ved det? Som jeg skrev er det stadig aktuel fakta at Vejle formår at spille med ung hold og en større andel af egne spillere og lavede sammenligningen med den eneste kamp i år indtil videre nemlig SønderjyskE - AGF der begge var bagud på “egen avl” sammenlignet med Vejle. Her skrev jeg intet om danskere, det var ikke en part af denne del af sammenligningen.

Og kan da sagtens liste de 11 danskere op.

Kan du så ikke samtidig beskrive din manglende fantasi, hvilken af de 11 danskere hvor du har leget Stram Kurs og smidt ud af Danmark

Tobias Haahr Jakobsen
Thomas Gundelund
Oliver Provstgaard
Tobias Mølgaard
Arbnor Mucolli
Hans Høllsberg
Lundrim Hetemi
Marius Elvius
Edgar Babayan
GG
Lukas Engel (dog godt nok udlejet pt)
Tobias Sommer (også udlånt)
Adam Jakobsen (også udlån)

Så alt efter velvillighed er der 10-13 danskere i truppen/klubben

Men læser man dine tidligere indlæg, så er det tydeligt, hvad din agenda er

På tide at de hentede en random udlændingÅh Kenken du almægtige fodbold-orakel. Det er selvfølgelig en yderst velkendt herre de præsenterer. Lol. Ganske som alle deres andre tilgange, i efterhånden flere år.
At du holder dig orienteret via brasserbold på sociale medier, ændrer ikke på det faktum at VB igen har købt en spiller, der for den almene boldbruger fremstår, ja random…


Som en anden bruger svarer dig: Så hvis du eller andre ikke kender spilleren, så er det et "random" indkøb ... mon ikke dem der køber ham har undersøgt sagen lidt mere end den gennemsnitlige bruger på bold :D.

Og så står det i skarp kontrast til den traditionsbundne klub som jeg forbinder med VB. Tænker at mange husker Vejle for spillere som Elkjær,Simonsen,Sivebæk,Tychosenx2 og Gravesen m.fl. Det er ikke just det image klubben står for nu.


Hvori er forskellen på Simonsen, Sivebæk. Thychosen og Gravesen forskellig fra Faghir, Arbnor, Hetemi og Gundelund bortset fra du nemmere kan udtale de 4 første?

Og fedt med Elkjær i den sammenligning. En spiller der kom til Vejle i sin karrieres absolutte efterår, var der i relativt kort tid og satte knap en fod rigtigt i klubben

Identiteten er stadig fokus på talenter og flot fodbold. Nu også med udenlandske stjerner. Derfor min pointe med sammenligningen af egne talenter i truppen, hvor vi er rigtig pænt med selvom der er mange udlændinge også.
Skrevet af WHT
Hvordan kan en klub miste sin identitet, ved at spillerne har en bestemt nationalitet? Vejle har et af Danmarks bedste ungdomsafdelinger. Det blev bla. bevist idag ved at slå AGF 4-0 i u19. God kamp :)

Skrevet af Dethlefsen
Okay, tror der er sket en misforståelse. Stram kurs?? Må jeg da være fri. Det har INTET med noget at gøre, men det var vel rart lige at få smidt lort afsted.
Jeg holder af VB som jeg gør med de andre traditionsklubber. Og spillernes navne rager mig da hat! Forstår bare ikke at du fluks skal ud og forsvare hver gang der bliver pointeret noget med mange udlændinge? Passér gaden, intet at se her! Jeg spørger af nysgerrighed. Er det fedt med Zolotko? Eller ufedt?
Skrevet af Kenken
Det er fedt

Og du får bare retur som du selv leverer, hverken mere eller mindre. Se bare de indlæg jeg citerer

Men venter da stadig spændt på at høre om din fantasi jf din start i denne tråd

Og så kan jeg spørge dig, er det fedt eller ufedt at der konstant smides unuancerede eller usaglige oneliners omkring udlændinge? Det bringer intet, heller ikke 1017. gang. Men fred med det hvis du synes det er fedt, men jeg vil til enhver tid forsvare mod de unuancerede angreb. Kom der i stedet noget med lidt mere tanke bag, jamen så fred med det, men det er da sjældent det sker i denne sammenhæng, hvor det er nemmest at tælle hvor mange navne man kan stave til eller der ender på -sen og så råbe “udlændinge, jeg er bange” uden at forholde sig til virkeligheden.

Der nævnes aldrig 8-8-8 modellen der er visionen omend den endnu ikke er lykkedes
Alle de gode historier om de udenlandske stjerner
Det høje antal af spilleminutter fra egen avl der ligger over gennemsnittet i SL
Det er er øjebliksbillede hvor denne sæson samt 1. Sæson under Zolotko har peget negativt ud mens de 3 mellemliggende sæsoner har været pil op, også mht trupsammensætningen
Osv

Men jeg vil vædde med, at til næste kamp kommer der igen en tosse eller 3 og skriver en enkelt linje : “Vejle har absurd mange udlændinge” og ganske sikkert tæller Arnborg og Lundrim med og ellers ikke har haft noget regulært tankevirksomhed bag indlægget
annonce
0