Snak

Mere indhold efter annoncen
Pedro i kan ikke få alle marginaldomme. Det har vi ved gud heller ikke haft indtil videre. I taber 2-0, og mangler kvalitet på de sidste touches. Det er en Lyngby classic at spille bedre end man får udbytte. Det kan du ikke give en var annullering skylden for.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Fortjent sejr, AaB det bedste hold bortset fra det sidste kvarter.

Kampens største frispark blev begået på Pallesen før det annullerede mål, det er vel kun Thygesen og et par Lyngby-fans der ikke kunne se de to hænder i ryggen. Dommeren var i øvrigt næsten fejlfri.

Nu har vi kontakt til midterfeltet. Der er kun tre point op til 5. pladsen. Ingen af disse klubber kan være sikre på overlevelse.
Men det lyder som komiske Ali og han har vel det øverste ansvar ? Men pilen peger vel ikke kun på ham , ingen nævnt ingen glemt
Man kan godt mærke der er pludselig fans fra hold meget tæt på stregen nu, der begynder at øffe. Så vågnede i sgu op, de fleste af midterholdene spiller ikke prangende fodbold.

Forskellen er at vi er på træner nummer 3 i år, med det kaos det giver, men når Erik får mere styr på system+trup burde vi kunne flytte os.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Helt fortjent sejr i dag men Lyngby har os spillet en fin kamp, de laver bare for mange personlige fejl. Nu skal vi bare fortsætte sådan her.
Faktisk er vi på 4. træner, men nu får Erik os væk fra bunden. Vi starter med hård fight og opsætning af det svenske stakit. Senere kommer det smukke spil.
Forza de røde..
Offside og to hænder i ryggen har nu aldrig været lovligt, så helt korrekt, at dommeren annullerer begge mål
Buuundesliga über alles...
Ro på. Det var én kamp. AaB har det stadig svært mod alle hold - på nær BIF
Vigtig sejr og Ok præstation. Intet er vundet endnu, men forhåbentlig et stort skridt i den rigtige retning. Fed aften på tribunen. Fuld gas fra mange glade fans uden vold, pyro eller anden idioti.
Muligvis har AaB ikke vundet meget på det seneste, men der bliver heller ikke tabt mange kampe de seneste 8 runder.
Der er blevet malet fanden på væggen længe hvilket var forståeligt set ud fra formen fra foråret fortsatte, men de senste 8 runder har klart været med pil op!
Endelig var marginalerne med AaB idag hvilket de ikke har været i umenneskelige tider, så vi som fans kan kun håbe at det vil fortsætte!

En sejr med massere mål på tirsdag og så er moralen i top til hjemmekamp mod vores nye nemisis Viborg næste mandag :)
annonce