Snak

Mere indhold efter annoncen

Bakker op om uskarp FCK-islænding: Han er en klasseangriber

Skrevet af bold
tir 25. okt 11:10

Orri Oskarsson har ikke fået vist sin målfarlighed hos FC København, efter han er kommet op fra U19-mandskabet, men det skal nok komme, da han er en klasseangriber, siger Victor Kristiansen.Læs hele nyheden her
Skrevet af futbol92
Var helt bange for det var en Neestrup udtalelse, så skulle man jo oprigtigt frygte for nogle brugeres ve og vel. Godt det ikke var tilfældet.

Ot: hans tid skal nok komme, det Handler om lige at få prikket de første ind. Han kommer allerede frem til langt mere end Karamoko og baba. Ikke at det siger så meget, men alligevel.
Skrevet af CopenhagenNoice
Hvis man har set Orri på U19 er man ikke i tvivl om talent og målnæse. Han skal lige lande på hylden, så er jeg sikker på han kommer til at imponere.
Hvor har han fået kritik af fansene? Jeg har ikke set eller hørt det.
Skrevet af Groggster
Der er virkelig noget klasse og format over Victor Kristiansen og hans mentalitet. Stor ros til så ung en gut fra en AGF’er.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Gentleman-Finn
Hvor har han fået kritik af fansene? Jeg har ikke set eller hørt det.


Det er jo klassisk nu om dage, hvis en enkelt Twitter-bruger eller to har skrevet mindre godt om en spiller, så er det pludselig "fans", altså i flertal og som var det en gængs holdning, der mener et eller andet.. Der er ingen kritik. Han er ung og virker spændende (især vurderet ud fra hans tid på ungdomsholdene selvfølgelig). Han bliver god tror jeg.
annonce
0