Snak

Mere indhold efter annoncen
Vildt take.. lol
Man kan bare tage udgangspunkt i bold.dks fora. Her er ca 50 pct. af kommentarerne racistiske, hver gang emnet handler om netop antiracisme.


Hvad fanden er det for noget pis at skrive! Magen til nonsens skal man lede længe efter!

Vil du ikke lige pege på 20 indlæg, som er racistiske herinde?
Sikken noget fking pis og papir at komme med. jeg er så fking træt af det. alle klubber og trænere vælger de 11 bedst mulige spillere at have på banen.fordi de vil klubben præsterer som bedst overhovedet mulig. Trorhan virkelig alle sætter klubben som andenprioritet fordi man ikke kan lide mørke? kæft en nar og racist han selv er.
Måske fordi de er bedre end de andre...

Du har ikke fattet en meter af, hvad der foregår, har du?
Frit Danmark
Jeg giver det 5 år, så er der en minimum-regel i fodbold der pådutter klubberne et hvis antal procent skal være anden hudfarve. Havde Baku haft nogle håndgribelige beviser, om en generel racisme i klubberne. Men der er jo intet der taler for det, hvis man kigger rundt.
Argh mon dog. Det er ikke en netflix film

Det er sku trættende, når spillere påtager sig en offerrolle og trækker racisme-kortet på den måde. Det er med til at fjerne fokus fra de faktiske racistiske problemer, der desværre stadige eksisterer i fodbold i nogle lande.
Argh mon dog. Det er ikke en netflix film

Det er sku trættende, når spillere påtager sig en offerrolle og trækker racisme-kortet på den måde. Det er med til at fjerne fokus fra de faktiske racistiske problemer, der desværre stadige eksisterer i fodbold i nogle lande.


Det er netop ikke en netflixfilm nej, og derfor er det faktisk endnu mere trættende når folk som dig forsøger at devaluerer det relle problem som spilleren gør opmærksom på, ved at degraderer hans personlige oplevelser til "racisme kortet", for at fjerne fokus fra det reelle racisme problem i fodbolden idag!
Har sku ondt af en 22 årig dreng der er blevet så massivt vildledt og misinformeret hele sit liv, at han faktisk selv tror på det lort han siger i det her interview.
Fck. Man united.
SW6

Nu var netflix-referencen til den forrige kommentar.

Jeg medgiver at min kommentar lød hård, og var egentlig ikke specifikt målrettet Baku.

Hvordan skal vi skelne mellem en personlig oplevelse og et generelt samfunds-/fodboldproblem? Skal vi bare tage for gode var at han selv siger "Det er 100% sandt?

Det bliver LYNHURTIGT blæst op til et generelt problem, som første kommentar i dette spor er et godt eksempel på.
Hvor er det dumt at høre på. Der er absolut intet belæg for det, han siger, og mørke spillere er da ekstremt godt repræsenteret i fodbold i forhold til, hvor stor en del af den øvrige befolkning er mørke. Alle vil gerne være ofre nu om dage.
annonce