Snak

Mere indhold efter annoncen

Bale får advarsel: Det bliver ikke nemt i MLS

søn 3. jul 05:53

Gareth Bale er ny spiller hos Los Angeles FC, men han kommer til at arbejde hårdt i MLS-klubben, da det på ingen måde er nemt i amerikansk fodbold, siger Carlos Vela.Læs hele nyheden her
Melder sig da bare skadet og tager på golfbanen
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Der må jeg gi Vela ret. Har set meget MLS de seneste år og det er helt klart en af de sværeste Liga at vinde overhovedet. Der er 28 hold der kæmper om et mesterskab, men det svære ved den Liga er tempoet i spillet, amerikanerne kan godt lide action og derfor bliver der tonset igennem for anden bolde i hårde dueller i et virkeligt højt tempo, at teknikken hos spillerne i Ligaen så ikke er den bedste i verden, så må man gi det i intensiteten, hvor alle hold kæmper røven ud af bukserne for hver bold. Både i forsvaret såvel som i angrebene, meget underholdende syntes jeg :)
Stort set alle store navne, som flyttede til MLS i karrierens efterår har fuldstændig domineret den liga. Beckham, Henry, Zlatan, Rooney, Villa, Lampard, Pirlo, Robbie Keane, Drogba, Kaká.

Higuain (som spiller der stadig) og Gerrard er nok de eneste to, som ikke har leveret på et superlativ niveau. Men de er/var alligevel gode. Ingen har floppet.

Nej, tror ikke Bale skal bekymre sig meget.
Havde jeg også sagt hvis jeg var Vela og havde spildt mit fodbold liv i en amatør liga
Mange af de spillere som nævnes spillede der for mellem 7 og 10 år siden.
Beckham ankom i LA for 15 år siden, i 2007.
Rooney og Zlatan er vel de spillere som senest har været der, men alligevel er det små 4-5 år siden.

Ikke at jeg vil tale MLS op, men der kan være sket enormt meget på 15 år.
Farvel og tak, bold.dk
MistGoose@ Helt sikkert, godt fanget. Jeg kan kun sige hvordan det er idag som jeg ser det, og det er at der er knald på de kampe og det nok det Vela mener med, at det ikke bliver nemt, for der skal arbejdes 110% hver kamp i 90+ min, hvis han spiller hele kampen. Det jeg mener er at han måske i RM har været vant til at de har været dominerende i de fleste kampe og ikke brugt så meget energi som mindre gode hold bruger for at opveje niveauet, tror helt sikkert det ikke bliver en badeferie for Bale i USA. Med det sagt har han self. meget mere klasse end de fleste spillere der render rundt i MLS og skal derfor nok klare den når han nu joiner topholdet.
Latinovikingo@ Korrekt! Spørgsmålet er ikke om han klare den og får succes. Det Vela siger er at det ikke bliver nemt, fordi det er en hård og lang Liga, arbejdsmæssigt! De spillere du nævner har helt sikkert også arbejdet hårdt for at vinde, og så hjælper det self. også at man spiller på et af topholdene, der er trodsalt forskel på niveauet i rækken.
annonce