Snak

Mere indhold efter annoncen

Bale-scoring sørgede for at Wales og USA delte

man 21. nov 21:01

USA var bedst i første halvleg, hvor de også kom foran i, men i anden halvleg sikrede Gareth Bale Wales et point, da han scorede på straffespark. Læs hele nyheden her
13 minutter lagt til Englands kamp
9 minutter lagt til Hollands kamp
Knap 11 minutter blev der spillet ekstra imellem usa og Wales. Hvad foregår der 😂
Det er jo helt forrykt - hvis denne tendens fortsætter tror jeg næppe der er særlig mange der er friske til 1/8 dels finalerne og videre
I Englands kamp gav det nu god nok mening da en spiller blev båret ud i 2. halvleg, VAR-tjek osv.

I de to andre er det helt på månen. Der var intet i kampen mellem USA og Belgien der gjorde at der burde være lagt mere end 3-4 minutter til.

Sad næsten og undrede mig over om de mon havde fået et nyt system som selv udregnede effektiv spilletid og foreslog tillægstid til dommeren. De er jo allerede begyndt at vise en ny søjle på boldbesiddelse med den procentdel af kampen hvor bolden ikke er i spil.

I bund og grund er det her jo nok egentligt tættere på at være rigtigt ift en almindelig kamp. Nogle kampe i PL eksempelvis har under en times effektiv spilletid. Men virker bare underligt at ændre procedure uden at give lyd.
Det må da være noget dommerne har fået afvide, helt absurd. Der var jo ikke i nærheden af den mængde spilstop i kampen (har ikke set de andre).
en velkommen udvikling, - gør tidsudtrækning mindre attraktivt
I den her kamp var der jo ikke noget tidsudtrækning. Man kunne fx indføre flyvende udskiftning og at dødbolde skal afvikles noget hurtigere.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Den lange ekstratid må være en ny regel dikteret af FIFA, men hvorfor pokker er den ændring ikke blevet kommunikeret til andre end dommerne?
Pierluigi Collins har været ude og sige det idag ifølge Henrik Liniger.
Måske prøver FIFA virkeligt at lave dette VM til det “beste VM” og flest scorede mål med de mange ekstra minutter.
USA og Wales går videre. Flot indsats af begge hold.
ACH & Tottenham
annonce