Snak

Mere indhold efter annoncen

Bale sur over kampprogram: Det er for meget

Skrevet af bold
lør 11. jun 06:13

De professionelle fodboldsspillere er presset til det yderste, og Gareth Bale mener, at det kan få konsekvenser for spillerne.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kick and rush
Bale har ret, men det er en smule komisk, at det skal komme fra en spiller, der har fem La Liga kampe på CV´et i denne sæson. For ham må Nations League være en kærkommen mulighed for at få nogle kampminutter i benene.
AGF 1880
Skrevet af kampito
Ja, jeg tænke præcis det samme.
Manden har ret, men skulle den kritik ikke være kommet andetsteds fra:-)
AK1978
Skrevet af Lazaronen
Vel en korrekt observation, men sigtekornet er helt forkert indstillet. ""Men de penge spiller, desværre, en rigtig stor rolle, og de vil tjene flere penge,...""
Jeg synes det ville være fremragende hvis UEFA, FIFA, FA, REFE, osv.. eventuelt kom ud med et forslag om 10 til 25% færre kampe. Men selvfølgelig mod at spillerne går tilsvarende ned i løn. Mit gæt er at spillerforeningerne ikke ville klappe i hænderne.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af deutsche
Så drop dog fodbolden og spil pensionisthold i stedet (Golf)
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af Maradona-Messi
@Lazaronen: Helt enig! Og så kunne man også skære i de europæiske klubkampe, for det er jo helt forkert, at spillerne i topklubberne spiller over 50 kampe på et år.
Skrevet af kallekut
Nu kan man vel udtale sig om noget generelt, uden man måske selv er dybt involveret - og selvfølgelig er Bales krop ikke på overarbejde, men derfor befriende og fuldstændig retvisende bekymring han udviser -

Få nu stoppet alt snak om EM og VM hvert andet år, og find så evt. et loft for hvor mange kampe spillere "må" spille pr. sæson - og få så skrottet den her ligegyldige landskampe turnering.
Skrevet af Ephedrine
Det er i hvert fald skræmmende hvis Bale også har sin egen krop i mente.
Så er der nok ikke mange klubber der skal håbe på at få for mange kampe fra ham på en sæson, hvis den er så skrøbelig
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af JKC
Det er deres job, de laver ikke andet, come on. Hvis man ikke kan holde til 2-3 kampe i ugen er man i dårlig form længere er den ikke. De har massører der sørger for, restituering, personale der sørger for maden, tøjet bliver vasket og de tjener astronomiske beløb hver uge. Hvis man ikke kan klare presset eller det fysiske så spil golf Bale.
Skrevet af rambro
Hvis spillere og agenter skruede ned for priserne, så kunne tv-stationer og reklamebureauer gøre det samme - og vupti ville økonomien ikke være væsentligste faktor for at spille mange kampe. Spillerne er selv en vigtig brik i den kalkule, som "nødvendiggør" nations league.
Skrevet af Hammers/VB
Grådighed gør ondt, på den lange bane.
Skrevet af Beck
Synes også det er for mange kampe.

Men ellers må trænerne jo blive bedre til at doserer antallet af kampene for den enkelte spiller.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af armand
Det er deres job, de laver ikke andet, come on. Hvis man ikke kan holde til 2-3 kampe i ugen er man i dårlig form længere er den ikke. De har massører der sørger for, restituering, personale der sørger for maden, tøjet bliver vasket og de tjener astronomiske beløb hver uge. Hvis man ikke kan klare presset eller det fysiske så spil golf Bale.


hvornår har du nogensinde spillet fodbold på et hvilket som helst niveau?

du kan fandeme ikke spille 3 kampe om ugen og gi´ dig selv fuldt ud i en eneste af dem uden at du bare langsomt bliver nedbrudt til sokkeholderne.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Mikesas
Man kan vel som spiller godt gå forrest og forsvare sine kollegaer, selvom man ikke selv har spillet så meget, eller?
annonce
0