Snak

Mere indhold efter annoncen

Balotelli revser Mourinho

søn 8. maj 2011
Manchester Citys italienske angriber, Mario Balotelli, langer ud efter Jose Mourinho og roser samtidig Citys manager, Roberto Mancini, for at være hård men ærlig.

Læs hele nyheden her
Det er nok dig der er problemet, Balotelli.
Madridista til jeg dør, intet kan ændre på det. Er også Liverpool fan. Mourinho er verdens bedste træner. Sympatiserer med West Ham, Udinese og Schalke 04.
+1
Liverpool FC LAST NAME DARY, FIRST NAME LEGEN
arrhh Madridismo!, nok er den kære Mario lidt af et problembarn, men sgu ikke mere end Mourinho :)
FC Bayern München
Vil mene balo i sine attituder er værre end oversætterens - men balo er stadig for genial!
Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazón Mil vuit-cents noranta nou! Neix el club que porto al cor! Blaugrana són els colors! Fuuutbol Cluub Barceloooona !!
"Du er en idiot! jeg ville ønske jeg aldrig nogensinde købte dig"
Det er noget af en udtagelse
Han er sgu en tikkende bombe;)
No sólo soy perfecto.............. ............también soy Madridista
Mancini hjælper mig. Da jeg blev vist ud mod Kiev, var han gal. Han sagde, jeg var en idiot og at han ikke vidste, hvorfor han købte mig. Men sådan er det, når man er gal - der siger man ting, man ikke mener. Men jeg respekterer ham for det


Tro mig, han mente det, gal eller ej han mente det.
http://www.studs-up.com/comics/2011-04-28.jpg
LazDad@

Det er en "udtalelse", ikke en "udtagelse".
Balotelli bliver forhåbentlig aldrig udtaget til en skid.
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Mente det ?
Tror jeg nu ikke.. Alle mennesker med lidt realitetssans kan se, at hvis Balotelli´s talent kommer til sin ret, så har vi en af verdens kommende bedste angribere, problemet med ham er at han for meget selvtillid og for "ung" i sit sind.
Balotelli er en af de angribere man kan blive bange for er et af de stor talenter som aldrig bliver mere end en god kvalitets spiller i en go´ liga, men aldrig bliver den stjernespiller som talentet berettiger, med mindre Mancini formår at modne ham og holde ham skadesfri (tænker på længere skader).
Jeg er en subjektiv medløber, der ikke kan forholde sig faktuelt og realistisk. Støtter kun kapitalistiske og korrupte topklubber, med pengegriske spillere og latterlige såkaldte fans. Black Stars
Lidt fornuft er da i manden:)
"Football, Bloody Hell" - Sir Alex Ferguson Manchester United - Siden 2005 Borrusia Dortmund - Siden 2011 FC Midtjylland . Siden 2003
annonce