Snak

Mere indhold efter annoncen
Ærgerligt Napoli ikke kom med på Arses bekostning...
Vejle Boldklub Liverpool FC
Juventus skuffer! Helt enig!

Napoli skuffer ikke. De nåede alligevel 12 point.
Balotelli er så pinlig. Napoli gjorde det fantastisk, og hvis Milan havde været i en ligeså svær gruppe som Napoli, så havde de røget ud på røv og albuer. Juventus skuffede fælt, ingen tvivl om det, men den gruppe tror jeg heller ikke Milan havde kommet videre fra.

Milans nuværende hold er det dårligste i mindst 10 år (det tror jeg ikke nogen er uenige i). At Balotelli er deres største stjerne på det nuværende hold, siger vel det hele.
Arsenal <3
Det er mig en gåde, at folk stadig ikke fatter, at reglerne for flere år siden er blevet lavet om. Med fire hold videre i EL, så er det langt bedre for Italien, hvis man altså går op i kofficienter.
Med fire hold videre i EL, så er det langt bedre for Italien, hvis man altså går op i koefficienter.


Det kræver dog at de starter med at tage EL seriøst. Ellers er det jo ligemeget.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Det er mig en gåde, at folk stadig ikke fatter, at reglerne for flere år siden er blevet lavet om. Med fire hold videre i EL, så er det langt bedre for Italien, hvis man altså går op i kofficienter.


Altså hvis de skal vinde den 4. CL plads tilbage, så bliver det vel fra Tyskland, men forstår ikke helt din logik. Alle 4 tyske hold er videre til 1/8-finalerne, udvider de så ikke deres forspring til Italien, eller er det mig som har overset noget i reglerne?
Arsenal <3
Koefficientlisten er baseret på optjente point i Champions League og Europa League. Der bliver ikke gjort forskel på i, hvilken europæisk turnering pointene optjenes. Dvs. at en sejr over "FC Hulabula" i Europa League giver lige så mange point, som en sejr over Barcelona i Champions League.

Det er faktisk lige præcis på den måde at tysk fodbold i forhold til koefficientlisten overhalede Serie A et par år før Bundesligaen på et sportsligt plan kan kaldes for bedre.

Det skal dog noteres, at hold der går videre i CL får et antal bonuspoint, så helt ligegyldigt er det ikke.

Men som denne diskussionstråd antyder er Serie A-holdenes problem mere at Europa League skal tages seriøst før det eksisterende "loophole" i UEFA´s regler om koefficient-rangering kan udnyttes.Der har dog været markant debat om netop UEFA´s regler, så det er muligt en ændring i dem ikke er alt for langt ude i fremtiden.

Jeg mener, at det er nødvendigt for Serie A-holdene at få nogle udenlandske trænere ind i ligaen for at få en nødvendig ændring i holdenes Europa League diskurs. Lazio sidste år med bosniske Vladimir Petkovic, der tidligere havde trænet i schweizisk fodbold gav den hele armen i Europa League. Det rakte til en kvartfinaleplads, et resultat der i Europa League/UEFA Cup regi, er blandt de bedste for italiensk fodbold i mange år. Det kostede naturligvis Lazio på hjemmefronten, men det er en helt anden snak.

jeg tror nu også at både napoli og juve vil gå efter det hele i EL - napoli har benitez som træner, der så sent som sidste år vandt med chelsea. juventus har snakket meget om at det er CL-success der er målet, men EL-finalen spilles på deres eget stadion, hvilket være en motivationsfaktor
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Er jeg den eneste der læser det som at Balotelli er ærgerlig over de ikke kom med, ikke at han synes det er zygt pinligt?

Han må da more sig lidt ham der vælger overskrifterne og ser tråden fyldes med harme over noget der ikke er belæg for i selve artiklen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce